2012

 

Dagen idag har varit

Jätte stressigt och jag har haft fullt upp med allt och inget. Stressad som bara den. Vaknade i morse och drog ner tll stan med Malin där vi fixade de sista till nyår och där vi även mötte Alfred, Jonatan, Robert, Alex, Hampus och Marcus och även jacob en stund. Handland mat tills i morgon och jag fick även handlat lite småsaker till morgondagens outfit. skulle sedan hem till min fina kille och kolla film med killarna men jag ångrade mig i sista sekund och ville hem.. dock blev jag utelåst vilket va sjukt segt.. Men nu har jag städat, packat, och plockat fram allt tills i morgon. natti.
sämst uppdatering.. ska bli bättre

SNOW SNOW snow


winterland PART 4 FRÅN TOPPEN


BLI HÅRPROFFS


Helt galet snygga frisyrer!
 
Jag är dock en tråkig jävel som nästan jämt har platt eller utsläppt med små lockar, fast jag har ju haft mina dåliga anledningar!
Men efter nyår ska det bli ändring på det, för precis som att det är snyggt att variera smink, kläder osv så är det ju snyggt att variera håret och fixa till det lite extra! Ett måste att inhandla är en hårring, då du kan fixa en sån himla fin frisyr på minimal tid. Sedan måste jag lära mig hur man gör vattenfallsflätor och skulle verkligen vilja lära mig det innan nyår så ja kan ha det till min glittriga nyårs outfit.

winterland PART 3






winterland PART 2

Lite bilder under julen då vi gick til backen och käkade julmat och hade det jätte mysigt efter kalleanka och en fin dag hemma.

 

winterland PART 1

 
 
 
 
Efter en lång bilresa upp va vi på jakt efter en julgran som vi fick tag i till slut..
 
Hade såklart inga saker med oss upp så vi fick ta i de vi fick tag i, haha!
 
 
julen startade vi med uppesittakvällen och en massa spel på bingolotto.
 
 
 

Välkommen till MIN GARDEROB

inköpt från nelly.com och kostar 699kr. helt kär!
perfekt till sommaren då man är brun och fräsch.

LOVE


DAGENS GRYMA LÅT

 
 

BORTA BRA MEN HEMMA BÄST?

Borta bra men hemma bäst.. eller hur är det egentligen?

Ligger nu i sängen efter en 11 timmar lång bilresa hem. Kom hem någon dag innan vi skulle pågrund av att det blev storm där uppe som bra skulle bli värre och värre så vi bestämde oss för att dra oss hemåt innan de stängde av vägarna. Bilresan genom Norge va sådär då jag glömde stänga av mitt internet på mobilen och nu har den legat och dragit så min spärr kom igång, lite surt!

 

Haft en helt underbar resa med julklappar, gran, skidåkning, snowboards åkning och en annan massa roliga saker. Helt underbart har jag verkligen haft det.. dock väldigt synd att jag inte hade täckning eller internet där uppe.. Hoppas ni är beredda på att se en massa uppdatering nu då.

 

LITE JULKLPPAR

..


Man tar vad man har

Vi inskaffade oss en julgran och pyntade den med de vi hade. Haha. Sämst kvalité på bilderna men men


Julmat

.


Idre

Är just nu i Idre och kollar lite.. Ska bowla lite och sedan käka. Bild sedan dagen


FRAMME

Har kommit fram och allt har gått bra hittills. Haft en kanon julafton och har fullt upp med allt roligt som händer. Dock har vi verken internet eller sändning så kan verken smsa eller blogga. Just nu är vi i Idre och ska kolla och käka lite samt bowla. Skoj!


PÅVÄG UPP

Sitter ni i bilen och är påväg till stugan. Har nästan ingen känsel i rumpan och efter ha suttit i nästan 9 timmar börjar vi närma oss. Här har vi -10 och en Massa snö!


Work

Sitter nu på jobbet och har rast. Tårta, chocklad och en go fralla tillbringar jag min rast med. Haha. Ska dricka upp nu och sedan fortsätta jobba någon timme till sedan iväg och köpa julklappar :)


SNART SÅ SNART


Åker jag och Marcus och åker skidor igen.. Längtar som bara den nu. Ville först inte åka men nu kan jag knappt bärga mig!

JULAVSLUTNING = HAPPY FACE

Äntligen lov för min del!!
Ligger i sängen med Malin och snackar om morgondagen. Ska fixa lite saker nu innan jag sticker. sista dagen att packa i morgon också så det blir en tajt dag i mån. Skolan idag var katastrof men ändå en fin avslutning då vi gick och kollade på sång och ''dans'' haha. Ska städa lite nu och sedan hörs vi senare. 
just nu:
 

NEW IN

 
//Jacka-Raglady//Tröja-Hm//

NYÅR

Q; Du har alltid så snygga kläder, jätte nyfiken på Vad ska du ha på dig på nyår? snälla lägg upp din klänning.
 
A; Hej, tack så hesmkt mycket va snällt sakt av dig :D
Såhär ser min nyårsklänning ut i år och jag är helt kär iden.. hoppas du får en bra dag!
 
 
 
 
 

GOD MORGON

 
Ligger i sängen och mår inte alls bra. ska fixa lite idag och sova.. sov 12 timmar i natt.

hittat den perfekta än?

 
Har du inte hittat den perfekta klänningen än till nyår skulle jag tipsa er om en ljus klänning.. svart är så TRÅKIGT och det blir mycket finare med lite ljus i nyår .

...


MIN FÖDELSEDAG

Har haft en kanon födelsedag idag.. även fast en lärare  sabbade typ halva så gjorde mina fina vänner min dag mycket bättre igen. Dessutom gjorde jag ett prov i dag som gick kanon ändå!
Vaknade i morse efter en helvetes natt med kräkningar och uppesittand då jag åt dålig kyckling i går, av att min fina familj och min vackra kille sjöng för mig och gav mig presenter. Fick pengar, sängförvaringsbord och en helt underbar klocka av Marcus som jag önskat mig i snart ett år men inte fått råd med, haha!
 
Åkte sedan till skolan och fick öppna present av Emma och Sara som hade köpt världens goaste filt, dock var vi bara 3 styckna till en början av dagen, haha!
Efter skolan stack jag, Emma och Rebecca in till kungsbacka där vi mötte Alfred och Marcus och så blev jag bjuden på mat och gott av Alfred samtidigt som vi satt och hade riktigt mysigt allihopa. Tack för dagen fina ni!
efter det stack jag och rebecca hem hit för liten spa kväll. 

SÄNGBORD!

 
Här har ni bild på ena presenten av mamma och pappa.. sjukt önskat och grymt bra!
det har hjul som den kan rulla fram och tillbacka så mjukt och bra utan att skada golvet.

B-gifts

 
Lite bättre än vanliga dagar!

Lilla jag har blivit stor !


HAPPY ME

 
Lite bilder i går ifrån födelsedags kalaset!
tack till er alla för ni kom och alla fina saker!

FÖDELSEDAGSKALAS

God morgon alla goa och glada.. I går firade vi mig att jag fyller år i morgon med taccos och en massa skoj här hemma hos mig. Blev faktiskt kul.. dock kunde vissa saker vara bättre än andra men är sjukt glad för gårkvällen. Tack till er alla som kom och tack så hemskt mycket för alla fina presenter.. 
idag blir det kalas för släkten, eller aa dom som dyker upp och inte ligger hemma sjuka som alla andra. ska börja fixa mig lite smått nu och sedan så blir det mera mys.
 bild från gårdagen

GOD MORGON UNDERBARA FREDAG

Vaknade nyss upp och ska snart ner till doktorn med sällskap. Ska sedan sola och in till skolan. Riktigt mysigt.. ser verkligen ifram emot denna helgen då den sk bli min födelsedagshelg då jag ska firas lite smått, släkten kommer på besök och sedan vaknar jag upp på måndag med min fina älskling som sover över och vill träffa mig först av alla på min dag. Fyller år på Månadag och jag längtar tills jag dör, haha.. Bättre sent än aldrig.
 

MIN KVÄLL!


LUCIA

 
 
Riktigt kanon dag idag.. vaknade upp och stack ner till pendeln med Bea och mötte Malin och Jonatan så hade sällskap helavägen till skolan. Hade en bra dag i skolan, drack dock alldeles för mycket julmust, haha!
 
stack sedan hem till Emma och bakade med 8 andra tjejer och hade det super mysigt.. bilder kommer.

ROOM

 
nystädat och snyggt!

GOSSIP GIRL KVÄLL!

 
Riktig deg dag i dag med en massa avsnitt av gossip girl efter skolan..
nu ska jag försvinna in i det igen!

SKOLBLOGGEN

 
Under denna veckan vi haft innan hade vi ju gjort en skoltidning som kommit ut nu i tryck och idag hade vi redovisning på det. Mer än halva min grupp var borta så jag var den ända som snackade vilket var väldigt tråkigt!
men mest nöjd med allt är bloggen som jag gjorde till arbetet och är super nöjd med allt de andra. 
besök bloggen HÄR

dagens nyårsklänning

 

MORE BLING

Dagens nyårsklänningstips

Zara Larsson 10år sjunger

kommer ni ihåg henne? Den söta lilla 10årigen från talang 2008 i sverige? Här ser ni henne igen. Vackraste rösten jag hört på riktigt länge.
 

PÅVÄG HEM

DÖDSTYST på skolan.. Kom nyss där ifrån och har precis haft engelska prov. Ensam från klassen + att jag missat ett helt dokument att plugga in. Men det gick bra trotts allt. Påväg hem nu och fryser som bara den. Ska hem och försöka fixa bloggen för vissa av er kan inte komma in på bloggen så ska maila blogg.se


SVAR TILL ER FINA LÄSARE

Pris? 
 
SVAR: klänningen är i stolek 38 och är töjbar så den skull ehlt klart kunna passa en 40. VÄLDIGT Bra i stoleken då den även passar en 36a. den är töjbar i tyget och kan spännas åt som man vill vid halsen. :)
 
 
 
 
 
 
 

1 vecka kvar!

 
En vecka kvar till min födelsedag!
längtar tills jag dör!

JEFFA TIPSAR OM NYÅRSKLÄNNINGAR

 
Glitter är framför allt något jag kommer tipsa er alla om nu innan nyår. Hade tänkt lägga ut lite klänningstips nu någon varje dag. Hoppas ni gillar det. håll koll tills din favorit kommer ut. Lägger ut allt i från egna collage och även mina egna.
 
dessa klänningarna hittar ni http://www.madlady.se/

NEW IN

 
Köpte mig en ny ögonmask som jag kallar de.. Har ju sånna grymma svårigheter med sömnen så har använt dessa nu ett tag och min gamla gick i sönder här om dagen så fick köpa en ny. hemsk nöjd med denna nya då jag tycker att den är grymt snygg. Bilderna är lite orättvisa men såhär ser den ut.

RÖSTA

 

PLUGG

God morgon och god kväll mina fina läsare. Idag vaknade jag upp med Marcus, Jonatan och Robert då vi suttit uppe allt för läge i går. Sov och sedan käkade vi frukost och sen stack jag Hampus och Marcus och kollade på julklappar och lite så. Grymt kallt ute! Efter det stack jag hem och började plugga inför alla prov som vi har denna veckan, foto, samhäll, engelska och matte har jag och jag känner just nu att det är så mycket att man nästan inte orkar med de! Ligger nu i sängen och mår inte alls bra.. dock är jag rädd att jag är påväg att bli sjuk eller om det är att jag fått i mig något som min mage inte klarar av för mår så fruktansvärt illa.
 
ska nu gå och lägga mig och se om jag mår bättre i morgon då jag har prov. 

PEPPARKAKSBAKNING

En massa pepparkaksbakning har vi gjort idag.. allt i från hus till broar till en massa roliga saker. Robert, jag och Marcus sov i samma säng i natt så det har varit super trångt så har inte sovit så mycket så är lite trött men det funkar.. ska fortsätta nu och sedan kolla film.


INTERESTED?

Min älskade fina klänning säljer jag nu när det börjar närma sig nyår och allt.. Använd 1 gång och de var förra nyåren. 
supersnygg och kommer inte sälja den under 600 då jag behåller den själv.

startbud 600
 
super söt klänning i krämvit från nelly trend säljes.
startbud 300

Super fin klänning säljes 
startbud 200
 

i wish

 
 

LOVE

finaste låten ever om ni frågar mig.. helt förälskad.. men knarka inte sönder den för då är den inte lika fin!
lyssna även på denna grymma covern!
 

Dancing in the dark

 

SNÖ, KALLT OCH LYCKA

Riktigt bra dag idag. Min fina pappa fyller år så vi har firat han med en massa finbesök nu på kvällen och han har fått en massa fina presenter. Marcus är här nu och värmer mig och vi har sett julkalenden igen med massa tårta i händerna. Min nyårsklänning är funnen och beställt hem den. blev klar med tidningen i dag som v jobbar med i skolan kan man säga.. och i morgon ska vi ta gruppbilder som ska tryckas i tidningen. Skojigt! Fint värder har de dessutom varit idag. kallt som bara den men skönt med lite sol. Vaknade hos Malin och sedan hade jag Jonatan som sällskap hela vägen så tåget var inga problem. Riktigt go dag.

MALINS FINA VOVVE


ALL I WANT FOR CHRISTMAS

 

BASTU OCH CHILL

Idag åkte jag och Malin ner till stan och kickade på julklapp och lite så. sedan efter det så stack vi hem till henne och åt god mat och bastade och bara tjöta i felera timmar. Riktigt go dag. dock försov jag mig till 12 idag så ingen skola blev det inte heller då min grupp hade åkt hem tidigare..surt!
 
Ska plugga lite nu och sedan sova. hörs 

NYÅRSKLÄNNINGAR

 
 1: STARS BY JONAS HALLBERG - 2: SOFIE DRESS - 3: MIA DRESS - 4: MELANIE OPEN BACK - 5: SLEEVE LACE SEQUIN DRESS
 
6: LUST SEQUIN FITTED DRESS - 7: GINA SEQUIN SLEEVE DRESS - 8: DRY LAKE MIRIR DRESS - 9: ALZENA SEQUIN DRESS - 10: DRY LAKE VINGA DRESS - 11: MELANIE OPEN BACK DRESS
 
 
Nu hade jag tänkt tipsa er om lite snygga nyårsklänningar och här är dagen.. har lånat bilderna av Fridawiman. Supersnyg
 
 

SVAR TILL ER FINA LÄSARE

Jag har en fråga, du går väl på munkebäcksgymnasiet?! Hur tar du dig dit? Hoppar du av på Lisebergsstationen?

Vilket gymnasium går du på och skulle du tipsa andra om att börja där? :)

SVAR: Hej, ja jag går på munkebäcksgymnasiet och det är helt och hållet kanon! Jag tipsar er verkligen.. det ligegr nära till allt och ni kan hoppa på och av i Liseberg eller Centralen. Personligen brukar ja ta 2an (spårvagnen) till Centralen och sedan hoppar ja på där då jag tycker det är mycket mer bekvämt. Helt och hållet kanon. Dock är det inte lika kul att gå så långt bort hemmifrån på vinten nu när all snö kommer och tåg, spårvagnar m.m. blir sena hela tiden.. dock hade det tagit lika lång tid för mig att ta mig in till kungsbacka så det är inget jag inte ångrar. Sedan har jag en helt underbar klass som ett plus!
 

GOOD DAY

Resultatet på håret och en ful bild bjuder jag på.. Håret blev helt okej dock tycker jag det bliv lite för rött i hårbotten men det får funka ett tag nu för det blir så sjukt dyrt att färga håret då jag måste köpa mer än 1 då jag har fått så långt hår. Dagen började idag med att jag trillade i väldens största snödike vid pendeln så en tjej fick hjälpa mig upp, haha pinsamt! Sedan kom Jonatan och så stod vi och frös ihjäl och väntade på tåget som var mer än 30 minuter sent. sedan va det tillbacka till skolan där vi fortfarande håller på med jultidningen. sedan hem igen och jag och Emelie åkte till centralen och jag träffade Jonatan igen då vi kunde åka sällskap hem också.. dock blev tåget inställt åter igen.. Helvetes västtrafik! Hemma nu och jag och min fina Marcus ligger i sängen och degar och värmer oss.

NYA FAVORITEN

 Hörde denna låten på min klasskompis Saras blogg och gud va fin den är.. helt klart nya favorit låten!

SNOW SNOW


FUMLE


RÖSTA

 
 
 

JULMYS PÅ BAKSIDAN

Mys på baksidan.. Idag har varit en kanon dag. Vaknade och stack till skolan där jag fickk vänta in min grupp i typ en timme, haha! vi håller på med en jultidning på skolan så vi har grupper hela veckan. Kanon kul. Efter en Ganska lång men skön dag stack jag och Rebecca sedan och åt och myste då hon äntligen mådde lite bättre. Kollade på den nya twillight filmen och den va GRYM! tiktigt glad att jag kollade på den med henne. Efter de stack vi hem hit och sedan fick rebecca tyvärr åka hem då hon mådde dåligt igen, stackare! färgat håret nu och ska snart duscha. hörs
 
Lite julmys på baksidan dessutom
 
 

JULKLAPPS SPELET

Nu blir det slå in pressenterna och sedan bli vi hämtade av Marcus mamma och pappa som ska köra oss alla till Marcus släkt och spela julklappsspelet. ska bli ganska så roligt faktiskt. hemskt ledsen för dålig uppdatering.. berättar senare varför. xoxo
 

ALL FOCUS ON ME