TIDEN

God morgon! 
Har nu stått och försökt komma till skolan sedan 20 över 7 vilket inte går så bra när inte bussen kommer. Aja. 
Igår var jag på Ullared med min syster och mamma. Fick köpt mig riktigt fina kläder faktiskt! Dock så tappade jag en hårfärg som jag betalade för. 
Bilder kommer upp mer sedan 

SKOLA JOBB KALAS

Igår efter skolan stack jag ner till kungsbacka och gjorde lite på fotojobbet. Efter det så stack jag och alfred och mötte upp jonatan och Anton som golfade, haha jag är verkligen vädelös på golf!
 
efter det stack jag och Jonatan med mamma och pappa på släktkalas hos min kusin som fyllde 20 år. sedan var det hem till Jonatan och sova.

OLD


SOLSTRÅLAR

Äntligen har solen tittat fram. Var på centralen förut och väntade, under tiden så passade jag på att fota.
Jeffa westlund

SKOLASitter nu på centralen och väntar på Rebecca. Har en lektion sedan ska jag dra med Evelina och Emma och kolla IFK killarna en stund sedan en sista lektion och sen blir det ut och fotografera idag igen. Efter skolan ska jag ner till Kungsbacka och fota ett fotojobb och sedan får jag se vad jag orkar. Plugga skulle egentligen varit högst upp på listan men inland får man pausa! Aja ska vila mig lite nu här på bänken och sedan blir det skola. 

JOHAN


Har äntligen kommit hem och käkar pannkakor och revben med Jonatan. Gud ca hungrig jag var, haha. Har fått gjort sjukt mycket idag. Tagit lite mer och bättre kort till foton plus gjort en "läxa" med Evelina om Johan Falk filmen. DET SJUKASTE HÄNDE OSS!!! Vi träffade Johan Falk på avenyn när vi höll på med en uppgift om han, sjukaste! 
 
Sitter nu i bilen påväg ner till Ica och ska hämta min ena klänning!!! Längtar

INGEN RUBRIK

 
Sitter nu i skolan och väntar på att lektionen ska börja. Har haft en lektion innan där vi börjat på ett arbete som jag tror kan bli riktigt roligt faktiskt.  Ska hem sedan och plugga och sen blir det en mys kväll!

GÖTEBORG

 
Igår åkte jag in till Göteborg två gånger.. haha onödigt värre!
Åkte i allefall in och fotograferade till mitt fotoarbete i skolan.
Blev helt okej bilder men det började dock spöregna när vi åkte in på kvällen.
Åkte hem och sedan så låg jag i sängen och snackade med jonatan och sedan blev det sova.
 

SVENSKA MÄSSAN

Har inte bloggat så mycket nu alls då jag varit sjuk, trött och omotiverad till allt!
Förra veckan i Måndags och tisdags så stod jag och Rebecca på svenska mässan med vårat uf företag och fick sålt en hel del. Har dock legat sjuk hela sportlovet med infulensan och sedan så fick jag en halstrup och luftvägsinfektion som jag stod med hela måndagsdagen( vilket inte var det bästa ). Åkte sedan till sjukhuset på kvällen och kom hem extremt sent då jag och Jonatan fick vara sjukt länge på sjukhuset med andnings saker och så( fick i alelfall komma in direkt ). Tisdagen så kom jag till mässan fast lite senare trotts att jag inte fick för läkarna. Har seriöst haft läkarintyg och tillsägelser att jag inte har fått använda rösten.. har aldrig insätt hur tråkigt det är att vara tyst när man måste!
 
Lite bilder från mässan:
 

GOD MORGON.

Frågan är vart alla mina senaste inlägg har tagit vägen? Haha aja. Ska i allefall åka ner till Halmstad nu och operera mig. Sjukt länge har vi fixat fram och tillbaka med detta. 

ska köra ner med mamma också så jag kan träna lite, två flugor i en smäll. 

Igår var en grymt mysig dag då jag och några mer var och åkte skridskor och grillade på isen. Mysigt som bara den.