Jätte dålig uppdatering

Varberg med klassen i dag och kollade på teater , riktigt läskig teater måste jag säga och sen så ska jag börja ta lite mer bilder nu och lite så , efter skolan så åkte jag hem och sov med jennifer för att jag mådde så jävla dåligt och jag måste verkligen hoppas på att det kommer ge sej tills imorgon för då ska jag och malin vara modelle för en dag i kungsbacka och det vill man ju inte missa eller hur?

Men nu ska jag borsta tänderna och sen dra mej till sängen , men vi hörs i morgon och jag säger att jag längtar tills fredag !

God morgon 06:16

Hade lite tid över nu på morgonen och inte för att jag fattar hur men aa, idag ska jag till VARBERG med klassen och kolla på teater och sen gå runt i varberg hela dagen och bara ha det roligt, så nu ska jag ner och packa matsäcken och sen kila ner till skolan , puss hör senare ♥

MIN MOBIL FUNKAR !

äntligen ,min efterlängtade mobil fungerar nu igen och jag är fan duktig som ha klarat mej utan den i över två veckor nu.. värdens lyckligaste jeffa!♥

och så lägger vi till en jätte  h e t bild på mej sen skolan xd


28 mars

En bra helg har det varit måste jag säga och vilka släckte i lördags?
Jag tycker det var rätt av dom som släckte i allefall. Idag vaknade jag upp med felix och portin som hängde med mej hem efter dagen i går som vi var i göteborg och sen åsa. Sen runt tre så spelade jag match mot Kollered och vi vann med 4-0, BRA jobbat tjejer! Och nu sitter jag hemma och pluggar och skriver lite på msn.

( B i l d e r   s e n   f o t b o l l e n )


(måste säga att jag är riktigt snygg!)












Bjuder på bilderna och sen så fattar jag inte vad jag har för miner när jag spelar? haha!

Hej alla underbara läsare!♥

Sitter nu och är helt slut efter en lång och bra helg .. sissta veckan nu i skolan sen är det LOV ! ska duscha nu och sen så kommer jag och laddar upp lite bilder sen dagen.

bilder på felix och portin igårkväll(Y)


så fina kompisar ((AA))

Lady Gaga - Telephone



Lady gaga är antagligen inte en kille , hon gjorde denna videon för att visa alla att hon var en ''kvinna'' och att hon inte var en man..
vad tycker ni?

Chris Decay - Hold Tight (Radio Edit)


26 03 10

Idag har jag hunnit med riktigt mycket verkligen jag har varit i skolan och sen hemma sen in till kungsbacka och handla lite på kungsmässan och sen in till göteborg med Alexander och felix och sen träffa lukas och några sen åkte jag och Felix in till åsa och träffade Eddi , Malin , felix ,william och någon och två andra killar som jag inte kan namnen på. Sen stack jag hem lite senare och nu är jag hemma med mamma och min lillebror och ska snart sova för jag har match i morgon klockan tio :)

förlåt för dålig uppdatering men jag har haft så mycket med skolan nu .. ska bättra mej

B j u d e r  p å  s å   s e x i g a b i l d e r . .


Jennifer ♥

En toppen dag och en jätte trött Jeffa. Skolan först som jag försov mej på och sen så efter skolan så hängde jennifer med mej hem och åt lite och så sen stack vi till onsala och gjorde saker (inget nu behöver veta) sen så åkte jag hem och nu sitter jag och pluggar , hör sen♥

 

älskar dej Jennifer !



.

God Natt !♥:):)

liten - 2010

Mars 2010

februari 2010

Januari 2010

December 2009

November 2009

oktober 2009

Januari 2009

2009

2008

 

Liten ..
vi alla ändras!

...




Kommentar
riktigt fin !
måste få fråga hur du gjorde med ditt hår för att inte få det så slitet?
Min kompis sa att du gick till frisören och gjorde något. svara gärna.

svar:
Tack så hemskt mycket, jag gick faktiskt till friösren och gjorde hårinpackning kan man säga som kostar 300:- ungefär och så klart så beror det på längden på håret men jag tycker verkligen att det är värt pengarna, Sen så tror jag att ganska många friörer gör sådant på hår.

du kom som en vind


ord sårar.


TEXTEN SÄGER ALLT!







You are beautiful♥.
Tack för dagen .. Alexander , josefine Felix och Jennifer!

Two Is Better Than One- Boys Like Girls


degans låt - riktigt toppen bra !

Jennifer♥

Jennifer du kommer alltid finnas i mitt hjärta och jag kommer alltid finns vid din sida i tort och vått!


jennifer four-ever
(ganska gammla bilder)

Idag

En underbar dag och den började med att jag , felix och josefine kollade på Alexanders match och vi fick sällskap med victor, efter det så åkte jag felix josefin och alexander in till kungsbacka och sen göteborg och sen senare mötte jag jennifer och nu är det jag oh jennifer som har en myskväll och kollar på  1 7   A  G  A  I  N en toppen bra film och det är verkligen en sak jag tipsar er om. (riktigt snygg skådis) men nu ska jag röra mig så ni får ha det och så bloggar jag mer imorgon , godnatt♥

Gårdagen , Wiie




Var i göteborg med josefine och kollade runt lite sedan åkta vi hem till henne och var där med Anna och michela och gjorde oss i ordning lite och sen åkte vi till åsa och sov där (Y)
toppen kväll !

Hej alla underbara läsare!♥

Idag har jag gått igemon mycket kan man ju säga , både bra och dåligt .. men jag mår faktiskt toppen nu för josefin kommer snart och ska färga mitt hår. Sen så snackade jag med mamma och jag ska få åka in till navelpiercingaffären om jag får G i alla mina ämnen (kommer att lyckas)är super glad nu och jag bloggar mer när jag har mött josefine , puss.


godnatt

bloggar mer i morgon ♥

vila i frid Lisa Reberg


Jag känner inte människan men jag måste säga att låten är riktigt riktigt fin och att man håller med om det dom sjunger..

160310

Vaknade med ett toppen humör som höll i sig hela dagen och i skolan måste jag säga att det har varit en riktigt bra dag förutom att jag saknar att få smsa och jag på minner er igen at tjag inte kan svara på sms. No idag måste jag bara säga var så jävla rolig och sen efter skolan så åkte jag in till kungsbacka och mötte Josefine och sedan Alexander och felix..

hemkunskapen...

rasten med  malin ! (bilder kommer)..

jag och malin hade roligt på NO .. HAHA!




VACKER bild jesper tog på mig xd


Pannacotta

gjorde ju en pannacotta i går som test för i dag , ska göra våra recept i skolan nu idag så man vill ju inte sumpa sin chans men Pannacottan blev riktigt bra faktiskt.



ska fixa mig till skolan lite nu puss vi hörs ♥

Iyaz "Replay"


dagens låt och en riktigt bra låt!

skön dag men fortfarande en trött Jeffa :)

Varit på domarutbildning nu och fått in en massa i huvudet.
Ska försöka sova nu för jag har bakat eller gjort pannacotta som det kommer bilder på imorgon men just nu ska jag lägga mig och läsa och sen sova men jag bloggar mer i morgon bitti.

( Bjuder på bilderna som är tagna innan utbildningen )

godnatt♥


skolan nu !

hejhej alla läsare , slutat nu och ska åka in till kungsbacka med Malin och ska hyra film och köpa godis och lite så. sen så kanske vi ska in till frölunda om vi orkar och om malin kan ge sig, hörs när jag kommer hem.
Puss ♥


MOBILEN SPÄRRAD

Min mobil är spärrad och därför kan jag inte smsa eller ringa , det ända jag kan göra är att ta emot samtal så om ni vill mig något så får ni ringa!

Toppen dag men en väldigt seg jeffa..

Har varit jätte seg i dag kan man ju lunngt säga, sen så har jag varit väldigt deppig pogrund av vissa saker och en av dom är att jag tappade mitt minneskort och hittade det inte igen i åsa och sen att jag kan inte smsa eller ringa för min mobil är sperrad och den funkar igen den 30de ,och det är år kvar! Men en toppen morgon i åsa och matchen som jag kollade på när åsa spelade innebandy var toppen även fast det inte gick så toppen bra. Träffade jozzan och lite folk med så det har varit jätte bra, FAST i natt så måste jag säga att det finns vissa onda människor som njuter att måla på en när mana sover ( gjorde det med ) haha en bild på min rygg ,vackert?.




ÅSA

sitter nu hemma hos Alexander och är med han och felix. Vi kollade film och nu så ska vi dygna och ha lite skojigt..hörs mer i morgon .
puss and huges♥

livet en stor lögn?

Förstår inte varför människor ljuger.
Och sen ljuga om att man ljugit?
Är kanske hela livet en stor lögn?
Man kanske ska skratta åt allt.

I så fall vill jag ägna en skrattande minut åt livet.
Det leve:
HAHA HAHA HAHA HAHAAAA!


Nej, inte fan blev det lättare för det...


Träningsmatch

 

Sandlyckan/Kullavik IF - Annebergs IF
Plats: Bukärrs konstgräsplan
Tid: 14:30     KOM OCH KOLLA!

God morgon

Sitter nu och har ätit värsta heta frukosten och snart ska jag packa i hopp mina saker och städa mitt rum för sen ska jag spela match runt ett mot kullavik/sandlyckan. Jag har dock  inte fixat min telefon men jag kan ta emot sms nu ,så ni vet.
Puss and Huges Jeffa ♥

NY HEADER

Vad tycker ni ?
detta blev min nya header och det finns ganska tydliga fel men jag ska fixa det men just ju ska jag gå och lägga mig så jag får skriva och fixa mer i morgon för nu ska jag gå och lägga mej..

Före:



efter:



godnatt♥


12-03-10

sitter nu och gör lite bilder (Headers) gjorde en ny som jag ska försöka få upp och den är lite speciell men lite ändring skadar inte ..jag gör mina headers (bilden där uppe)helt själv och jag hjälper gärna folk med det med :)
idag har jag gått i skolan och det är en lång dag kan man ju säga och sen så efter det så åkte jag in till kungsbacka och mötte josse , kiffe och victor , åkte hem till kiffe och åt och sen träffade folk och sen bowlade (stavning) nu förut och nu är jag hemma för jag ska spela match utomhus i morgon runt ett så ni får lycka mig till, lite pepp! Nu ska jag vara så cool att jag ska snacka massor med Jack så nu får ni ha det.
huges Jeffa
bilder sen kvällen:
fridas bilder..

God Morgon

jeffa idag :)

G o d N A T T

Ska lägga mig i sängen nu och läs lite , sen så ska jag ringa BÄSTA alexander (a)
som vissa har fått för sig (att jag är på G med alexander) så kan jag säga det redan nu till er att det är jag verkligen inte men han är min bästa vän och det kommer han också att vara. Tack till alla er som bryr er och ni vet vilka ni är som har stöttat mig från bilen till prevatliv. Men nu ska jag lägga mig och läsa och sen ringa Alexander och Josefine .
puss and huges hörs i morgon♥

G O D I S



pricken över I
Godisa är väl fan det som får än glad i bland!

hej alla läsare♥!

Har inte bloggat nu på ett bra tag , sisst jag bloggade tror jag var för ungefär två dagar sedan och nu ska jag skärpa mig , men jag har haft så mycket annat för mig så jag har inet hunnit med datan.
Idag åkte jag och mamma in och fikade och köpte  m a s s o r med kläder och hade en mamma och jeffa dag , toppen dag känner jag bara och ja är så himmla nöjd med mina köp och med dagen så det är inte sant. Efter fiket så körde mamma in mig till kungsbacka och jag träffade josefin , jozzan , kiffe och deras kompisar.
en toppen dag !








svart linne- vera moda
t-shirt - ONLY
Skin jacka - ONLY
Bikini - Lindex
kort tröja - Vera moda


10-07-03

En toppen dag. Lanade inatt , men det blev inte så mycket lan men roligt var det och två helt underbara dagar.. lanade med Tobias , jack och josefine och det var verkligen värt det . Dansade senare på dagen och träffade alexander , josse , josefine , maria och helene, toppen !

dagarna går och allt bli bara bättre och bättre och ingen kan förstöra det ! puss & huges


SmyR & McBusta ft. Young G - Stjärnan i det blå lyrics


Ser du stjärnan i det blå

Ja den lyser för oss två

Du får mig att förstå
ditt namn får hjärtat mitt att slå

Ser du stjärnan i det blå
Ja den lyser för oss två
Du får mig att förstå
Ditt namn får hjärtat mitt att slå

Ser du stjärnan i det blå
Ja den lyser för oss två
Du får mig att förstå
Ditt namn får hjärtat mitt att slå

Ser du stjärnan i det blå den
lyser för oss två
Vi delade på minnen som du glömt
men jag kommer ihåg
Då det var du och jag
Och nu vet jag vad dom menar
med att du var underbar
Du var helt speciell kan du
komma tillbacks
Ja tro det eller ej men jag saknar
våra dar
Och jag hoppas en idag att det
finns en liten chans
För det var för dig, som mitt
hjärta brann
Kom ihåg dina ögon hur dom
lyste upp mitt liv
För mig så var det bara du och
ja för all framtid
Det fanns ingenting annat, det
var kärlek
Kan inte sluta tänka du var
finast i världen
Kan du snälla förstå, hur tror du
det känns
Att se ens liv nerskrivet i ett
textdokument
men ja hoppas du vet att ja
saknar dig än
Så baby, Kan du komma hem
igen

Ser du stjärnan i det blå
Ja den lyser för oss två
Du får mig att förstå
Ditt namn får hjärtat mitt att slå

Ser du stjärnan i det blå
Ja den lyser för oss två
Du får mig att förstå
Ditt namn får hjärtat mitt att slå

Varje gång jag tänker på dig
så dyker frågan upp, fan,
saknar du mig?
Alla våra stunder
allt som vi hade
Shit, jag svär, jag va i
drömlandet
Självklart du dyker upp i
mitt huvud
Jag tappade min ängel
vart har du flygit?
Så många gånger som jag
sagt till dig
Bara titta mot stjärnorna
så minns du mig
Undrar hur du har de
yes hur du mår
Ditt namn kommer alltid
att få mitt hjärta att slå
på hårt
Ångrar att jag lät dig gå
Förevigt du och jag
Du vet jag känner så
Att jag älskade dig
de va nåt jag förstod
Du fick min kropp att smälta
varje gång du log

Önskar att det vore vi

( snälla du förstå )


Ser du stjärnan i det blå
Ja den lyser för oss två
Du får mig att förstå
Ditt namn får hjärtat mitt att slå

Ser du stjärnan i det blå
Ja den lyser för oss två
Du får mig att förstå
Ditt namn får hjärtat mitt att slå

Ser du stjärnan i det blå
Ja den lyser för oss två
Du får mig att förstå
Ditt namn får hjärtat mitt att slå

Ser du stjärnan i det blå
Ja den lyser för oss två
Du får mig att förstå
Ditt namn får hjärtat mitt att slå

( hjärtat mitt att slå x2 )

Ser du stjärnan i det blå
Ja den lyser för oss två

Ser du stjärnan i det blå
Ja den lyser för oss två
Du får mig att förstå
Ditt namn får hjärtat mitt att slå

God morgon!

sitter nu vid datan och städar mitt rum i mellan åt för ikväll så ska ju folk komma hit och lana ..haha det låter som om jag har blivit värdens data tönt(A) rensar även mina kläder så duktig som jag är. Ska fortstätta att städa så skriver jag sedan :)♥

godnatt<3


godnatt alla läsare!♥

22:28


En bild på mig när jag var liten , hahaha förstå hur mycket jag skrattade åt denna lilla bilden ..
dagen i dag har varit TOPPEN ! och onsala vann med matchen stort och alexander är verkligen kass på att kolla bussar men toppen bra av tobias och dom på matchen i dag och sen så var skolan toppen och just nu känns allt så jävla bäst måste jag säga..
kramar Jeffa♥


skolan..

sitter i skolan nu och slutar om en stund.. ska in till kungsbacka  med frida sen så när vi kommit fram ska jag träffa Alexander och vara med han till sex sen så ska jag in till onsala och kolla på basketmatch sen så får vi vl se , men det är riktigt skönt ´med helg måste jag säga.



super fin bild på mig ..smink är för fjollor ..(inget med bilden att göra)
huges Jeffa♥


Gårdagen

igår var jag hemma hos tobias Hammar och spelade CS och aa vad gjorde vi vi kollade på film och typ snackade sen så var malin med en stund sen så skulle jag på dans men missade bussen så jag fick hoppa över den och snacka med Tobbe i stället och senare träffade jag Josse och alexander. huges♥

Dagen..

inte bloggat nu på ett tag och har varit riktigt segt på att blogga nu med men ska förbättra mig. Idag åkte jag ner till kungsbacka och mötte alexander , josse , eric och felix. Gick på kungsmässan så coola vi är och sen så gick vi runt och träffade lite folk då och då sen så åkte vi pendel till göteborg och sen så har väl dagen varit lungn.


skolan..

coola killar 8D


bjuder på bilderna"♥



18:53



stark är den som kan le åt sin svaghet!

Gjorde en header till majken..


gjort en header till Majken , vad tycker ni.?

jag lägger oftast inte upp headers jag gör men jag fick en fråga om jag gör headers och jag gör headers till vissa ja det gör jag men jag lägger inte alltid upp dom.

JÄTTE VACKRA CAM BILDER !



Försökt att laga min cam och ja lickades lite bättre .. hahahh ''jätte'' fina bilder på mig idag♥

Hej alla underbara läsare!♥

sitter nu och kollar egenom kommentarer och försöker svara på det flesta faktiskt .
Varit hemma i dag ifrån skolan och sen så vet jag helt ärligt inte hur jag lyckades men på något sätt så hade jag antagligen drömt om att det inte skulle vara skola i morgon men sen när jag och mamma pratade lite och jag sa att jag kanske skulle åka in ganska tidigt till kungsbacka så sa hon ''men du har väl skola eller?'' HAHA kan inte förklara så bra på bloggen men det är lite små läskigt när man inte vet om det är dröm eller inte ..

varför säger du modelljobb när det är din syster som tar kort på dig? xd
jag tror inte du färga ditt hår pågrund av det :o

Har du ett modelljobb?
Va gör du då för något?
Kul iallafall
svar på kommentarer:

vadå min syster som tar bilder på mig ?^^
jag färgade håret pågrund av domma anledningarna jo? sen så har min stor syster tagit bilder på mig två gånger i hela mitt liv och det var ett par höst bilder till en kalender vi tog.
sen så för modellstudio för ungdomar som vill vara med och reklama kläder för exempel hm och andra kläders affärer.(jag har fått erbjudande att går i angered och tar kort)och då måste man ha naturlig hårfärg och ni kan söka gemon google om ni själva vill veta mer om detta.

puss and huges Jeffa♥

TRE ANLEDNINGAR TILL ATT JAG FÄRGA DET BRUNT!

  • För att behålla mitt modelljobb och kunna kommer högre upp måste jag ha min naturliga hårfärg.
  • För att slippa färga det varannan vecka (utväxt)
  • ser naturligare ut.
där har ni varför jag färgade det b.la<3

JeffaThreseWestlund



idag vaknade jag som ni läste in''god morgon'' inlägget så mådde jag inte toppen kan man ju säga..sen så under dagen har jag mått lite bättre och nu blir det bara sämre , ska lägga mig i snängen nu och smsa hade jag tänkt och helt ärligt så är jag inte så pepp på att blogga för tillfället men i dag har jag varit med Josefine ,alexander och malin en stund.. godnatt bloggar mer i morgon :)
huges and kiss jeffa

släpp mig fri - anton och affe


dagens låt

EFTERBLIVNA BILDER


God morgon!

sitter nu och har ont som bara den i hela kroppen så jag vet inte vad jag ska göra , har antagligen feber och kommer någ få megrän men endå ska jag till skolan .. vill ju inte missa första dagen ,sen så slutar vi tolv i dag (Y)