EN NYSTART

Har nu flyttat min blogg till en annan blogg portal. ska försöka fixa namnet till jeffa.se så håll koll för det blir ändrat snarast.. men HÄR hittar ni min blogg ( Eller klicka på bild ) 

NY BLOGG

Kommer länka min nya blogg sedan till er. Men just nu heter denna bloggen jeffawestlund.blogg.se ( då jag försöker ficka .se till den andra )

GOD MORGON

Lördag som betyder en hel helg dag!
Har precis fixat mig och nu väntar jag in släkten som ska komma hit och käka tårta för min lillebror som fyller 17 år idag! Blir en massa folk som kommer och ska gratta honom och sedan så ska jag och Jonatan ner till stan och kika lite. Mår faktiskt helt okej, lite hängig dock men de ska inte försöka min dag! Efter de så är det lördag kväll och det betyder ledighet!

håller på med ny blogg!

Har haft extremt mycket skit nu med blogg.se så jag funderar på att byta bloggportal i allefall.. kommer i såfall heta jeffa.se (eller aa ska försöka) men håll utsikt !


DESIGNEN

 
Håller på att fixa lite med designen och med headern och lite så.. vi får väl se hur det blir.

SOLEN GÖR MIG SÅ GLAD

Hej alla underbara läsare!
denna veckan har varit helt kanon fram till onsdags då jag blev sjuk...igen.
I början av veckan hann jag i allefall med en massa saker att göra. 
Suttit ute i solen, golfat, haft  myskväll, blivit överaskad med alla mina favorit ''godisar'' ( zero, gurka med dipp, cips, film, aromat och en masssa annat gott ), ätit våfflor, fiskat, varit med anton, ätit pizza, tvättat bilen, haft foto utställning med tjejerna i klassen och andra roliga saker. Håller verkligen tummarna på att jag kommer bli bättre för har en massa saker planerat denna helgen egentligen.

 

 

VECKAN

Denna veckan har varit väldigt konstig med blandade känslor. Har försökt bli på bättre humör och verkligen försökt varit glad. Har varit och ätit den berömda glassen som alla talar om, och gissa om det var värt det! Sedan har kag varit och ätit med Jonatan vid lyngnen, fotat, skolan, och träffat Jennifer för lite mys i solen. 

ULLARED

Andra gången jag är på Ullared denna veckan. Har dock bara köpt en pepsi för 3kr då jag inte har något bankomatkort. Vi hittade i allefall sjukt fina saker till killarna! Riktigt mysigt om ni frågar mig

FREDAG

Har ännu inte hunnit ta kort på vad jag köpte på Ullared. Men de kommer! 
Igår hade jag en förvånansvärt bra dag då skolan gick fort och var ganska så rolig faktiskt. Efter skolan åkte jag hem till Evelina och var med henne en liten stund, mys! Efter de stack jag hem och fixade min ena balklänning och sedan så kom Jonatan och så åt vi med hela hans familj. Efter det stack vi ut ett gott gäng i Kungsbacka. Träffade väldigt många Goa människor i går så det var ändå roligt. Slutade med att vi fick tag i en taxi hela vägen till öjersbo för 300kr!