SEPTEMBERS SISTA DAG

 
Idag har det varit super bra samtidigt som jag varit dö trött. Igår så somnade jag såfort jag och Rebecca la oss i sängen.. sov i 12 timmar och sedan så stack jag pch Rebecca in till Kungsbacka och solade och fikade och hade mys mys. Åkte sedan ner till kiosken och satt där i 2 timmar med Alfred, marcus Jonatan och Anton. och kom hem för en stund sedan. Marcus är bara hemma och vänder och sedan så kommer han hem hit och ska sova här förmodligen. I morgon börjar jag tidigt och jag är redan sjukt trött på skolan och vädret..

YESTERDAYS OUTFIT

 
//byxor- Gina/Tröja- Ullared/smycken-2hand,Spanien,födelsedag//

The A Team - Official Music Video

 

wonderlust

Nu blir det movietime !
 

HEMMA KVÄLL

Idag har det varit en helt okej dag. Kvällen blev betydligt mycket bättre! Vaknade upp hemma hos Marcus med Rebecca, Robert, Alfred och Marcus. Sedan lite senare på dagnen åkte jag, Rebecca och Marcus med bussen till Kungsbacka. Rebecca åkte hem och jag och marcus åkte till Banken och fixade lite. Jag körde hem Marcus sedan för han fick av mig 4 VIP biljetter till raceingen i göteborg, ville självklart med men kunde dock inte för jag hade match. Åkte och spelade den och sedan hem och möta Rebecca här igen. Nu har jag och Rebecca en myskväll med papper  och en massa god mat.. Min näsa rinner och jag vill bara krypa under täcket. Ska nu sätta på en film och bara ha en massa tjej snack. xoxo
 

VILL BORT!

Nu vill jag bort mer än någonting annat.. Trött och blir så himla deppig av det regniga och gråa vädret också!
Ska nog fan boka en utomlandsresa nu och så sticker ja iväg i nån vecka. Men nu ska jag vänta på Marcus och sedan sova.

NEW IN

//jacka-ginatricot//

SOME OLD



ASS BACK HOME

Dagen idag har varit kanon. Vaknade upp hemma hos Marcus och sedan fick jag skjuss av pappa till skolan. Efter det har jag haft 3 lektioner och det har gått hyffsat snabbt ändå. Kom hem och hemma så är Mamma som varit utomlands och kan säga att det var skönt att se henne. Ska plugga lite nu och sedan så ska jag äta och vänta in Marcus som kommer hit efter han har varit hos Tandläkaren.

THIS IS SO GOOD

 

//Tröja-gina/byxor-Gina/skor-usa//

VÄLKOMMEN HÖSTEN

 
 

REST IN PEACE

 

 

MYSKVÄLL.

Har världens myskväll med Marcus och pappa. Vi har tillbringat kvällen med go mat, glass och hocky. Nu ska jag klippa i hop lite filmer i från gårdagen. Helgen har fan varit helt perfekt hittills !
 
Random

Shake That Ass

 

JUST NU

Gårdagen i går var helt sjukt bra!
Nu i 3 veckors tid har jag och Jonatan framför allt planerat en överaskningsfest för Marcus och hans Tvilling bror Hampus. Igår så Blev de helt sjukt och galet! Riktigt glad och lycklig att så många tyckte att det blev så lyckat trotts alla människor. Ett stort Tack till er alla som dök upp och Grattulerade dom. Idag är en riktigt slappa dag då vi ska försöka ta igen lite tid som vi inte sov i natt, haha. Marcus och hunden sov gött i soffan förut.

NIGHT OUT!

 Fixade och klara.. Nu blir det iväg på full rulle.
 

SKOLFOTO

 

Här ser ni mina skolfoton för i år. Bilderna blev dock lite lila där uppe men nytt för år är att vi tog mot green screm och man kan välja bakgrund och redigera bilderna själv hur man vill att det ska vara. Lite roligt om ni frågar mig !
 

DAGEN

Dagen idag har varit bra. Dock är jag väldigt trött för sov väldigt dåligt i natt. Slutar skolan sent idag, halv 5 så är lite seg. Efter skolan ska jag möta upp Marcus och gå och handla byxor till han och sedan till mig. Efter det åker vi hem till mig och sover där och har en myskväll


GÅRDAGENS DETALJ


MYS



Vaknade upp i morse och tillbringade hela förmiddagen med att snacka och bara ta det lungt med Rebecca.. behövde verkligen det kände jag. Efter det så åkte jag och mamma och handlade och sedan så åt vi en stor middag och en massa mys med glass framför film. Nu ska jag snart gå och lägga mig och hoppas på att bli frisk.

GÅRDAGENS OUTFIT






NATTEN VAR UNG




Gårdagen var helt toppen.. dock blev jag ännu mer sjuk än vad jag redan va så de straffet fix jag ta idag. Vi åkte fel med spårvagnen 3 gånger också så vi åkte säkert spårvagn över 2 timmar i går sammanlagt, haha.
bilder lånade av Frida och Malin

SAKNAR

Spanien och värmen, kärleken, allt roligt.. Nu ska jag spara och sedan så åker jag utomlands!

INSPIRATION

AV Thilda och Hilda.

Fotoarbete

 
Har haft ett fotoarbete denna veckan om ett starkt fokus och jag och en till i klassen var självklart de ånda som redovisade igår igen.. riktigt irreterad över det, men aja. Här har ni två av mina bilder..

GRATTIS FINASTE PRINSEN

Ja, må han leva!
Ja, må han leva!
Ja, må han leva uti hundrade år!
Javisst ska han leva!
Javisst ska han leva!
Javisst ska han leva uti hundrade år!
Hjärtat grattis på födelsedagen.. 


VATTENKÄNSLA







EN MASSA PLUGG

 
Har suttit med läxan nu i någon timme och innan dess så fotograferade jag inför en väldigt speciell sak vilket jag kommer berätta mer om senare i veckan. Klippte även Bea förut och nu ska jag snart sova.. Men först måste jag bli klar med fotoredovisningen tills i morgon.

FOG


//skor-usa/sjal-nordstan/byxor-bikbok/mobilväska-ullared//
 

UPPE MED TUPPEN



Vaknade tidigare än vanligt idag.. och hade tänk visa er min morgon påväg ner till bussen..

VAMPIRE DIARES

Demon i vampire dires.. Något att dö för och här är riktigt ögongodis för er som inte sätt han innan. Kan knappt vänta på säsong 4. Gud vill att det börjar nu. Helt klart den bästa serien jag sätt och följer. Lite overklig men ändå så sjukt bra den har kärlek, spänning, lite tänkande och en massa annat roligt. 

kort handling från första säsongen för er som frågade om det här om dagen.. Elena Gilbert är en helt vanlig tonårstjej i en liten småstad och hon bär på en sorg efter att hennes föräldrar dog i en bilolycka. En dag möter hon Stefan Salvatore, som hon genast fattar tycke för. Men det Elena inte vet är att Stefan är en vampyr och har varit det i 145 år. Stefan har också en farlig men oemotståndlig bror, Damon, som också är vampyr. Elena dras in i en farlig härva av vampyrer och häxor och måste lära sig att skydda dem hon älskar. Saker börjar att hända Elena, en av de äldsta vampyrerna i historien letar efter henne och hon gör allt hon kan för att skydda sina närmsta vänner och sin familj även om det kostar henne livet.
 
Hoppas ni fick en kort uppfattning om serien.
 
 

NELLY.COM SNYGGASTE




HÖSTENS VILL HA

//hm/bikbok//

MIN DAG I COLLAGE


VATTENFALL

Jeffa.se
Foto av mig. Taget förut idag. testade och lärde mig ett par nya inställningar.

KORT DAG

 
Blev en riktigt lång dag.. Vaknade upp och mådde väl hyffsat. Malin kom hem till mig så att jag kunde ge henne några bilder jag fotat på henne för ett tag sedan och sedan hjälpte hon mig med att vara modell för mitt nästa skolarbete. Efter det så plockade jag och malin en massa äpplen från äppleträt och sedan stack vi hem till henne och åt och bakade äpplepaj och även middag. Efter det blev det en fotokväll så slutade lite senare än tänkt.. men nu ska jag snart sova.. ska upp jätt tidigt i morgon bitti.
 

LITE HJÄLP TILL DIG SOM VILL




2ÅR OCH 4MÅNADER





Även om båda ligger hemma sjuka så ska du veta att jag är sjukt glad att ha dig som min! grattis på 2år och 4 månader hjärtat, älskar dig! ♥

EFTER PHOTOSHOP

 
Tänkte visa er hur skillnaden är på en redigerad bild och en oredigerad bild som är tagen en regnig sommardag..Den bilden som är underst är den oredigerade för er som inte fattade det.

PIMP MY MOBIL

Just nu se min mobil ut såhär och jag är verkligen supernöjd med den.. riktigt häftigt att man kan köpa en massa häftiga saker till sin mobil och fixa den hur man vill.. Vad tycker ni?

SÄNGLIGGANDES

 
Ligger hemma med halsfluss nu och kollar på lite film..har sovit i nästan 17 timmar och känner mig lite bättre.. dock har febern inte gått ner än och mitt huvud kommer snart att sprängas så ska inte sitta så mycket vid datorn. 

JAG KAN INTE VÄNTA

 
 
Idag kom den nya smygtitten ut på nästa sesångs avsnitt.. det nya avsnitten på Vampire Diares Börja sändas om en månda och jag orkar inte vänta mer !

Outfit

Dagens


Kväll

Haha här ser ni lite hur min kväll avslutades. Och även märket i ansiktet från fotbollen.


Ojojoj

Har en massa bloggande att ta ikapp. Men börjar med dagen. Vaknade upp hemma hos Emma där vi avslutade en vilda kvällen i går. Åkte med Marcus och Jonatan och käka och sen så åkte jag och spelade fotbollmatch mot de mest idiotiska laget jag mött. Fick ett slag i ansiktet och i magen. Fetaste blåmärkena blev det. Perfekt nu inför skolfotograferingen i morgon. Åkte hem och snackade i 2 timmars telefon och sedan färgade jag håret.


MIN STJÄRNA



Jag kommer inte skriva en hel novell eller liknade om mina känslor för dig.. Jag hoppas redan du vet du mycket du betyder för min Rebecca och hur glad jag är att ha dig som min vän! Du är mer värt än guld och jag kommer alltid vara stolt att kunna kalla dig för en av mina närmsta vänner. Utan dig Rebecca hade jag inte kunnat se världen som jag gör. Du är bäst tjejen och glöm aldrig det!






JUST BREATHE


DAGENS BILD


TRÖTT

 
Har varit den värsta dagen i hela mitt liv.Från morgon till kväll. Inte alls på blogg humör och är bara trött och nere just nu. Fattar mig inte på vissa filk måste jag säga. Nu blir det att måla en stund och sedan sova.. bild från dagen i skolan idag..

DU ÄR MIN HJÄLTE

Pennan har räddat min dag idag. Den har räddat mig när jag varit ledsen till att bli lite gladare.. Målade Ian Somerhalder som även spelar Damon i Vampire diares..Blev två bilder då det var väldigt svår att få han att likna honom. Har verkligen Haft världens värsta dag också.

Målat av mig ;


JUST LET ME IN






DAGENS MACRO BILDER




hello snygging !

 
Idag blir det äntligen att mysa med Marcus efter skolan.. ska på möte vid 8 men innan dess och efter det så blir det en massa mys.

VA SNÄLL

Jag är med i L'oréals tävling och tänkte att det skulle vara sjukt kul att försöka.. Gå in och gilla bilden och hjälp mig att vinna.. 
Klicka på bilden eller texten för att komma till röstningen.

GOD MORGON

 
Börjar skolan om 1 timme så ska strax ta tåget. Har matte som första lektion och just nu har jag inga förväntnigar.. Har en ny lärare så ska väl bli lite roligt att möta henne. Måste kila nu men hörs lite senare.

DAGENS MACRO BILDER



Dagens Macro bilder

FOTOUPPGIFT

 Har fått lite frågor på vad jag håller på med i skolan just när det gäller fotodelen.. hade tänkt visa er vad jag hade redovisning på idag.. Denna veckan ( de senaste 2 lektionerna ) har vi hållt på med bländare (f) Och skillnaden mellan en kort bländare och en lång + slutartiden till de. Här är tre förslag med korta och långa bländare ( de ''suddiga'' bilderna, även de som ser bättre ut har kort bländare ).
mina fina vänner på bilderna
 
bild 1
 
Bild 2.
 
Bild 3.
 

NY DESIGN

INNAN : 

 
EFTER:
 
På bilderna ser ni framför allt min nya header.. hoppas ni gillar den. xoxo

TILL MAC

 
Laddade ner lite snyggare ikoner till min mac.. sjukt mycket snyggare och roligare måste jag säga.. Va tycker ni?

FOTODAG

Var ute här om dagen och tog en massa bilder med Marcus.. bilderna kommer snart

JUST ME


 
 
 

MINA ÄLSKLINGAR



Har redan blivit förstörda.. Gick i skogen med en klasskamrat och fotade här om dagen och så revs mina nya skor upp.. ledsen tjej!
Men men dt går inte att göra så mycket åt. Ska köpa lite oljor och så och se om jag kan få ordning på de.

FACE LOOK


LIVE AND HAVE HOPS

//tröja-bikbok/skor-USA/byxor-ullared//
 



LÅNG DAG

 
Haft en riktigt HELVETES dag i dag.. Försov mig, missade tåget, trillade i trappan, blivit sjukt arg, fått redovisa ensam i en helklass, och inget har funkat alls idag. Längtar lite till morgon dagen trotts att jag har en 9 timmars lång skoldag. Ska redigera lite bilder nu medans jag funderar lite på Marcus födelsedag också..

JUST NU

Ligger jag i sängen och kollar film och väntar på att min huvudvärk ska försvinna medan Marcus håller om mig.


SEPTEMBER, välkommen hösten

Första dagen på hösten välkomnade vi i går med sol och roligheter. Vaknade och klädde på mig och åt och sedan började jag åka upp mot öjersbo för att träffa Malin och fota men fick vända halvvägs upp för vissa anledningar?! Åkte hem och väntade in Bea. Åkte in till stan och fiskade och shoppade lite. Efter det så stack jag upp till öjersbo igen och mötte killarna. Åt och snackade för de mest på dagen. Åkte hem sedan och väntade att de skulle komma till mig och Bella som också kommit upp. Robert, Alfred ,Marcus och Bella var här så kollade vi film och fixade Sims till datorerna. Riktigt mysig kväll!


UT

Igår va skoldagen riktigt lång och jag var sjukt trött och hängig. Kom hem och jag och Rebecca la oss i sängen och somnade nästan direkt. Dock hände de lite saker med min hund som inte gjorde dagen så mycket bättre. Men efter allt detta så vände de lite och jag och Rebecca stack hem till Hannah och tillbringade hela kvällen där. Åkte hem med Bea som slutade sent och sedan så sov vi i ca 10 timmar, vilket behövdes.