DÅ VAR SOMMAREN ÖVER

 
Denna sommaren har varit helt kanon. Varit väldigt mycket sjuk men har haft de underbart ändå. Har hållit i hop med gänget hela sommaren och nu när alla börjar skolan igen på olika skolor känns så konstigt och ensamt på nått sätt. Nu ser man fram emot varje helg istället och jag kan inte fatta att jag har haft mitt sista sommarlov.
 

ÖGONGODIS


GODMORGON

God morgon fina läsare. Har cirka sovit i någon timme bara inatt då jag hade så sjukt svårt att sova, Brukar ha svårt att sova men inatt var helt kaos med sömnen. Evelina och Jonatan sov hos mig i lägenheten inatt och vi kollade på film och käkade gott i går efter vi hade fiskat. Vaknade med Jonatan i morse då jag som sakt ändå inte kunde somna, jag och evelina skjussade ner Bea till tåget och sedan stack vi och köpte världens godaste frukost som ni ser på bilden nedanför och kollade på serie. Sitter nu i skolan och har historia (min ända lektion).. och gud va seg jag är. Aja ska dra nu men vi hörs senare.


GÅRDAGEN

Gårdagen var helt kanon! Efter skolan stack jag ner till Kungsbacka där jag fick skjuss hem av Alfred och Robert. Fick sedan hem för att vända då jag tog bussen upp till Jonatan där jag Mötte han och Anton. Städade hans bil (och ja jag vet att det låter konstigt) haha. Marcus kom upp och så fixade killarna hans däck och sedan stack vi ner och mötte eve då vi fiskade och hade mysigt.


STARK

Rubriken är vad jag ska vara idag.
Dessa dagarna har varit bland de värstas mitt liv vilket jag inte är riktigt redo att ta upp här än.

Vaknade upp av att Evelina skrek att hon hadeförsovit sig, haha aldrig sätt något klä på sig så snabbt som hon. Haha gick sedan upp när Evelina hade sprungit iväg Och tog en sväng med hundarna. blev sedan hämtad av Jonatan. Åkte ner till stationen där Jonatan och Jimmy åkte och jag gick till tåget.

Påväg in till skolan nu då jag varit en snabbis inne i Kungsbacka. Bloggar mer sedan, solen är uppe och jag känner mig helt okej.

Dagens:


GOOD GIRL

//skor-johanssons/tröja&shorts-newyorker//

JUST SMILE

 

SOL

Sitter nu i Malins bil och ska strax åka med Johan, Hampus, Marcus, Jennifer Malin Alfred Och Robert och käka. Haft en kanon helg verkligen och tack till alla som gjort den så bra!


FIRST DAY

LOOK
 

FÖRSTA SKOLDAGEN

God morgon fina läsare. Idag är det första skoldagen vilket betyder att jag ska tillbaka till min skola i Göteborg. Känns ingen vidare kan jag säga då jag lämnade skolan med ett kaos. Ska bli så grymt roligt att träffa fina klasskompisarna ändå! Ska skynda mig nu så jag kan hinna med bussen som går om en halvtimme. hörs

DAGEN

Vaknade upp hemma hos Marcus och lagade gröt och låg och kollade på serie då jag väntade på Att mamma skulle komma och hämta mig. Åkte hem och städade lägenheten så noga jag bara kunde och Gud va bra de blev. Var sedan ute och fotade lite. Fixat fram allting tills i morgon då de är första skoldagen, Ååh kan knappt tänka på de. Helg i morgon också + lön! Ska sova nu så hörs i morgon bitti


SMÅTT ÄR STORT

Småsaker kan göra de stort


IT FEELS LIKE LADY GAGA


DAGENS DETALJ

Detta har jag med mig ut i skogen när jag ska fota! i fall att

DANCE OUR TEARS AWAY

Foto: Rebecca 
bild på: Mig

OSEDDA BILDER

LÄNGTAR TILLBAKA!

SOM SOLSKEN EFTER REGN

 
Nu vet jag att rubriken låter lite små knäpp men såg dessa bilderna på mig och jennifer ocg tycker att den passar så bra in. Jag och Jennifer har glidit ifrån varandra men nu har vi börjat umgås igen. älskar idg tjejen och de vet du!

GÅRDAGENS DETALJ


 

KÖRKORT

Dagen idag har varit lite seg men ändå så sjukt rolig. Vaknade upp och snackade med Jonatan. Innan han stack runt 12 tiden sedan så kom Malin och hämtade mig då hon fått KÖRKORT!! Grattis fina vännen. Åkte till kungsmässan och mötte alfred en jätte snabbis.

Sitter nu utelåst utanför Marcus och väntar på att någon ska komma hem. Hörs senare


YESTERDAY

Går dagen va helt kanon! Började dagen med att åka hem till Evelina då jag vaknade runt 1-halv 2. Satt i solen och snacka innan de fick gäster då hennes bror fyllde 20 år. Var med där och hade en jädra eftermiddag med skratt och skoj. Efter de åkte vi hem till mig och hade lite rally med Jonatan och Anton innan vi alla fyra stack till hällingsjö och åt glass och myste i solen. Åkte sedan hem till mig och kollade film. Somnade inte innan sex i morse vilket inte är de smartaste då jag börjar skolan på fredag ( måste vända tillbaka dygnen ) aja.


DAGENS BILD

 ....

VÄLKOMMEN HEM

Välkommen till ditt nya hem. Helt förälskad.. ( google bild)

KRÄFTSKIVA

I Fredags så tillbringade jag dagen med att sova på dagen och sedan iväg till kungsbacka med Jonatan och Alfred och så köpte vi byxor och mat, efter de stack vi till Eve och hade kräftskiva och hade en mysig kväll!

FISKETUR

Länge sedan jag bloggade nu. Har haft fullt upp och har vänd dygnet något så fruktansvärt. Är nu hemma hos Jonatan då jag Anton och han va nere och fiska. Surt bara att Jonatan är sjuk så att de inte blev länge. Fick min första fisk i dag vilket hyllade denna dagen. Ska ner nu så bloggar senare


INSPO/DAGENS BILD

 
 

STREJK

Vilken vecka..
åkte hem i från Magaluf då vi haft en kanon tid, kunde inte blogga så mycket som de var tänkt då vårt internet var kasst. När jag kom hem fick jag åka till sjukhuset dirket då jag fick ögoninfektion ( första gången och helvete va jobbigt ) efter det åkte jag hem och försökt sova nu sedan onsdags vilket är förjäves. Har en påbörjan av halsfluss fick jag veta igår när jag åkte ännu en gång till doktorn. Livet suger i bland men ja klarade 2 veckor i magaluf och nu strejkar hela kroppen. Ska färga håret nu och sedan hoppa in i duschen, har börjat kolla på arrow vilket är den bästa serien jag sätt tror jag.

18

bilder på Malin och killarna efter tolvslaget då MALIN fyllde 18 igår! På kvällen käkade vi middag på mitt och Malins stammiställe och sen kom vi hem och så fick Malin en massa presenter eftersom jag fyllde år.
De Gick ut på kvällen igen men jag mådde så dåligt så jag och Jonatan som brytit nyckelbenet stannade hemma, men vilken underbar dag!

VILKEN DAG

Legat ute i solen i säkert 2 timmar och sedan gick jag och Jennifer hem (vi var kvar längst) gick hem och jag blev sjuk, fick hög feber och spydde. Sov i fyra timmar och nu mår jag kanon! Solen här nere spökar med en när man inte dricker tillräckligt. Ska gå upp nu och fixa mig och sedan ut och käka! 
 

VARNING FÖR

 
Vilken kväll låt bilderna berätta allt!
Bästa kvällen i år!

GRATTIS FINA VÄNNEN


PARTYBÅT

Gårdagen var helt kanon. Började med att vi alla gickoch åt frukost och sedan gick vi ner och solade och badade. Blev biten av en fisk, haha! sedan efter de stack vi hem och sov sedan så åkte vi ut med glada vikings party båt. GRYMMASTE KVÄLLEN! temat var kinky vilket ni kommer se på bilderna som kommer upp senare på bloggen.