JUST LIKE THAT


KRÄFTSKIVA

Bilder i från kräftskivan som vi hade här för ett tag sedan som blev en enorm spontankväll, haha!

LÅNG TID

Under denna tiden som jag inte har bloggat nu har hänt så sjukt mycket i mitt liv. Vet verkligen inte vart jag ska börja någonstans. Jag har i allefall haft det sjukt tufft men också riktigt goa och bra dagar. Nu är det lov och det känns inte ens som att det är det. Lite små grinig på att tiden går så snabbt, men som många säger så går ju tiden snabbare ju roligare man har.
 
Idag har jag varit så sjukt trött så jag bara sov en timme på gårnatten då vi var hemma hos Elina Jag, Evelina, Jonatan, Alicia och Mikaela. somnade vid halv nio och gick upp vid halv tio. Aja har sovit 12 och en halv timme u natt i allefall vilket är underbart då jag har varit så sjukt glad och känt mig så säker på nått sätt hela natten! 
 

DUMMA VECKA


Denna veckan har varit kaos men på något sätt har vissa personer gjort mig så sjukyglad trotts sjukdomar. Tyvärr har andra bara gjort den värre men de är inte värt att tala om. 

Idag har jag myskväll med de personer som betyder mest för mig. Mamma jag Anton och Bea har varit nere och köpt god mat och massa pumpor. På bilden ser ni min skönhet ✌️

REDO

God morgon fina läsare. Idag har jag ställt klockan och nu är jag redo för skolan. Ska bli lite skoj att få träffa alla fina klasskompisarna idag då jag inte sett de på mer än 2 veckor! 

Helgen va grym men slitsam, men det var de värt! Hade en lite kräftskiva som kom upp helt spontant. Ansiktsmask fest och hummerfiske. Bilder kommer upp nu under dagen. 


VÄNTRUMMET

Aldrig får jag som jag vill. 
Såg verkligen ifram emot att åka till skolan idag men ikke som ikke. Sitter nu i väntrummet på sjukhuset och ska snart gå in.H Ö S T

Gamla men värdefulla bilder!
blir så glad av att kolla på dessa bilderna. 

DAGEN

 
SISTA dagen som sjukskriven!

Imorgon blir det skolan och jag ser faktiskt ifram emot de. Ja det låter lite knasigt men jag gör de, saknar dom i skolan och mina vänner.
 
Vaknade upp idag och satte mig och försökte plugga så mycket som det bra gick, sedan så åkte jag ner till innestan med mamma och kolla jacka ( hitta dock inget ) efter det stack jag hem till älklingen där vi kolla film och myste. blev sedan skjussad hem hit då Elin och Evelina kom hit och vi stack en sväng med bilen. Ska sova nu och sedan så ska jag vakna upp med ett toppenhumör var tanken!
 

YOU MAKE ME


L O V E

Om bara ord kunde förklara!

LONDON

 
Har nu under denna senaste månaden hört att grymt mycket folk ska sticka till London, blir så glad i hela kroppen av att höra detta då jag tänker tillbaka på min resa med Marcus. Gud va mysigt det var! 
lite bilder sedan resan.

VÄLKOMMEN HÖSTEN

Nu har jag äntligen förstått att sommaren är över och nu börjar hösten komma. Tröttheten och regnet kommer. Hösten kan ändå vara det finaste som finns när det är en riktigt solig och fin höstdag!

UTGÅNGEN

Bilder sedan Lindälvs och aranäs insparkningsfest onsdagen innan jag åkte in på sjukhus (bättre sent än aldrig). Kvällen var grym fram tills vi kom dit då jag blev så sjukt dålig. Hade roligt fram till dess i allefall

PLUGGA PLUGGA PLUGGA

Nu sitter jag och lyssnar på musik och frösöker plugga ikapp skolan, har missat så mycket och kommer nog inte komma ikapp nu på ett tag. Ska i allefall försöka och låta det ta den tiden som det tar (vill bara bli klar med det så att jag kan skicka in allt och sedan inte få mer vatten över huvudet).

GEKÅS ULLARED

fick inköpt lite småsaker samt lite tröjor, mest nöjd är jag helt klart med kopparna!

REMEMBER


KOPPLA BORT VERKLIGHETEN

Igår så bestämde jag och Marcus oss för att sticka till Ullared med Malin och Johan trotts att jag mådde sådär, kan säga att det kändes i kroppen efter men det vara det värt! Inatt sov några här och stötte mig och försöker få upp mig på banan igen och vi tog det bara lungt och kolla Tv. Fick med mig lite saker hem som jag visar er snart.
 

WORK BITCH


Njurbäckeninflammation - en allvarligare infektion

För er som inte förstått så har jag legat inne på sjukhus nu i nån vecka då jag fick problem med min njure. Allt började med att jag hade ont i ryggen drygt en och en halv vecka innan. Gick med ont i ryggen och trodde det var en vanlig sträckning eller en påbörjan på ryggskott då jag hade riktigt ont ju längre det gick. onsdagen innan jag åkte in på sjukhus så var vi ute och det slutade med att vi tog taxi hem då jag fick problem med både andning, balansen och gången. Jag sov och under natten blev det mer och mer allvarligt då jag fick upp mot 40 graders feber och spydde var 15 kvart. Jag försökte sova men vaknade med feberkramper i mellan. På morgonen dagen efter hade jag lovat att hänga med en kompis då vi lämnade in hans bil som gått sönder, jag skjutsade hem honom hit till mig och sedan så stöttade han mig och hjälpte mig till mamma kom hem. Jag spydde konstant och kunde inte äta någonting då jag hade så ont i ryggen att inget stannade kvar i magen.

Jag åkte ner till sjukhuset i Kungsbacka och blev inlagd på Varberg sjukhus (de skickade en remiss). Jag åkte sedan vidare ner till Varberg där jag fick vänta 12 timmar på att få ett rum utan någon som helst hjälpmedel mot illamåendet, smärtan eller mot mitt snurrande. Efter 8 timmar i vänt rummet slutade det med att jag skulle in och ta blodprov och jag kommer ihåg att jag sa till sjuksköterskan att jag var nära på att svimma men innan jag visste ordet av det så vaknade jag upp på golvet av att sju sköterskor bar upp mig på en bår.

Njurbäckeninflammation är en allvarlig infektion som jag råkade ut för och om man har njurbäckeninflammation ska man alltid behandlas med antibiotika vilket jag gjorde och fortfarande gör. Jag fick morfin och medicin rakt in i blodet då det skulle ta som bäst. Bakterierna sprider sig ofta till blodet, så kallad blodförgiftning, vilket ibland kan vara ett livshotande tillstånd men som jag klarade mig precis förbi. i kroppen har men en njure som är uppdelade i två kan man säga, och min högra var helt “körd”. 

På sjukhuset så kunde jag inte äta eller dricka något då inget stannade kvar i magen som sagt. Åt inte på 6 och en halv dag och jag hade dropp i kroppen hela tiden. Jag hade mer än 14 olika dropp (olika ställen) i kroppen och det jobbigaste med allt måste ha varit att tankarna går i högvarv när man ligger så på sjukhus. Under veckan tappade jag mer än 7 kg i kroppsvikt och Denna veckan på sjukhuset fick mig verkligen att tänka om och tänka på allt bra och allt dåligt som man har i livet. 

Efter denna långa resa som jag nu gått igenom av all denna trötthet och smärta måste jag ändå säga att jag är så sjukt glad av att ni (vänner, familj, pojkvän) faktiskt bryr er. Ni har gett mig styrka nu igenom detta och man behöver få höra emellanåt att man betyder och att man är omtyckt. 

Nu ligger jag hemma och är “sjukskriven” till onsdag då jag är riktigt trött och fortfarande ont i kroppen. Ska till skolan nu i veckan och jag längtar verkligen måste jag säga. 

Men dåligt kan bara bli bättre!

Bild på mig då jag åkte in och bild på dagarna jag nu orkar vara uppe utan dropp:

 
bilder på de olika ställerna med droppen:
 
lite tidsfördriv.. försökte kolla på film men kom inte in mer än 6 minuter på filmen innan jag somnade eller spydde. Under tiden som jag låg där så såg jag solen två gånger på hela veckan.
 
Efter 5-6 dagar på sjukhuset så kom fina Evelina dit då jag tog min första tugga i riktig mat (dock stannade det inte kvar men som ni ser på bilden var jag jätteglad): 
 
Fina vännerna och familjen kom och skämde bort mig, är så glad att jag har er!
 

SMÄRT

Jobbiga dagar då dom ena är bättre än de andra. Vissa dagar mår jag bättre och orkar kolla en halv film andra sover jag och får smärtstillande dygnet runt. 
 
I nuläget är det inte så bra men jag har kommit upp på spåret i i allefall så nu håller vi tummarna på förbättring. 
I nu läget får jag morfin var tredje timme och samma med medicin. Jag ligger säng liggandes och får assistens