SVAR TILL ER FINA LÄSARE

Kan du inte skriva ett litet inlägg om dig och markus? Ni är verkligen otroligt sjukt fina tillsammans! Blir nästan lite avundsjuk.. Men typ som hur ni träffades, vad ni gör på fritiden när ni är med varandra, hur ofta ni träffas, om ni tjaffsar eller bråkar mycket eller om ni helt enkelt bara är vänner hela tiden? Skulle vara jätte skoj! Kram
 
Hej, först vill jag bara skriva tack så mycket och jag blir sjukt glad av att få en sådan här fin kommententar. Har skrivit om mina känslor för Marcus för ett tag sedan, dock så skrev jag bara hej vilt om mina tankar och känslor. ( KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL DE INLÄGGET) Men som sakt så träffades jag och Marcus på bilddagboken som det hette förr och blev nära vänner innan vi fick mer och mer känslor för varandra. Jag och Marcus umgår minst 6 dagar i veckan och träffas så ofta vi kan, Ibland kan det ta en vecka och ibland 1 dag för oss att inte ses, beror helt på skolan och tid. Jag och Marcus gör allt ifrån att baka, träna, pratar, umgås med vänner, reser, pluggar till att bara ligga i sängen eller soffan och bara degar. Det som är mest skönt med Marcus är att vi kan umgås som vänner också. Jag och Marcus bråkar och små tjaffsarytterst sällan, man kan inte hålla med varandra om allting hela tiden heller.. Jag har verkligen hittat den rätta killen för mig och det är jag grymt glad för. Marcus och jag är verkligen lyckliga tillsammans och jag hoppas att alla ni där ute som letar efter någon kommer hitta eran Marcus någon dag och får ett helt underbart förhållande som ni kommer att ha utan att gå runt och vara rädda på att tänka på hur era förhållanden kommer bli, är eller va man kan göra och inte göra. Jag är en person och Marcus är en, men vem har sakt att vi inte kan leva ihop och vara oss själva. tänk på att ni är två helt olika personer men ni har också ett gemensamt liv ihop. Hoppas du fick svar på din fråga annars får du fråga igen..

NEVER LOOK BAcK


JUL PÅ SKOLAN

Riktigt mysigt i skolan nu måste jag säga.. en massa julpynt och en massa julgranar och mys.. riktigt mysigt med julen. bilderna är tagna förut av Rebecca då vi var kvar i skolan en stund.

DAGEN

God morgon eller god natt? ingen aning, haha. Kom nyss hem och är helt slut efter en lång, lång, lång och åter igen lång dag. Vaknade vid 5 och kunde knappt somna om så va en död åsna i morse, åkte sedan till skolan som började vid 8 och slutade vid halv 20 i 5 då jag och några pluggade som bara den och kom ikapp. Missat lite i skolan nu då jag har missat nu när jag varit sjuk. Nästan klar med mitt design arbete med, stolt! dagens bästa är att jag har hårkaos och kepsen va min stora hjälte!

Överraskning

 
Pappa kom hem med denna Överraskning i går.. de blev pyntning och mys i gårkväll! Vem har sakt att det är för tidigt att börja med julen redan nu? haha!

FRÅN 5 MINUTER TILL 7 TIMMAR

Åkte till skolan i morse med pappa vilket inte var det smartaste idag då det skulle inträffa 2 trafikolyckor på motorvägen.. satt fast och kom försent till skolan, men men. Skolan var ändå helt okej och just nu så har i börjat med ett projekt då vi ska göra en jul tidning till skolan och får ängna hela nästa vecka åt.. vilket ska bli grymt kul att få göra allt annat än att sitta nere i böcker och bara plugga plugga plugga. dock har jag en massa till denna veckan då jag har matte prov på onsdag och jag kan verkligen ingenting.. Skulle börja med matten vid 2 men har inte börjat än även fast jag har haft på mig 7 timmar! Rebecca va här en stund, sedan kom pappa hem med en överaskning och nu så sitter jag och bloggar.. segt nu ska jag försöka plugga nån timme.

LAST NIGHT at piccadilly circus



tower bridge


KOLLA DENNA BRUDEN

Ville bara ge er ett litet tips att kolla in denna brudens blogg där hon skriver lita allt möjligt så som vardag, mode, pojkvän, tips m.m. kolla hennes blogg igenom att klicka på bilden.

NEW IN FROM LONDON


NY DESIGN

 
 

SVAR TILL ER FINA LÄSARE

Anonym Om:
Snälla vissa allt du köpte i London och hur mycket det kostade! behöver verkligen tips innan jag åker:)
 
svar: Jag har köpt en massa grejer, saker, smycken och allt möjligt.. men om du sta i närheten av dit jag var ska du helt klart gå på oxford street där det finns en massa billiga kläder blan annat. PRIMARK är ett måste om du ska hitta snygga billiga kläder.. köpte det mesta på primark.
 
Anonym Om:
Vad kostar sådanna kepsar i London?? ska ditt snart!
 
svar: Jag köpte den blåa för 150 medans den röda kostade 350 svenska kronor.
 
Anonym Om:
Betalade ni för mat själva eller ingick det? :)
svar: Vi betalade all mat själva förutom frukosten som ingick :)
 
Anonym Om:
Köpte ni maten själva? :)
svar: Vi köpte all mat föruton frukost själva :)
 
Anonym Om:
Vad har hänt med dig? :(
svar: Fick åka akut in då vi tror ja fått problem med njuren blandannat.
 
Anonym Om:
kan du inte lägga upp bilder på ALLT du köpt? :)
svar: Självklart!
kommer dock inte kunna lägga upp på allt på en och samma gång då ag inte hunnit ta kort på allt en :)
 
Frida  Om:
Vart kommer jackan ifrån? Väldigt snygg!
svar: Jackan kommer ifrån china :)
 
 
 

LONDON EYE AND CHRISTMAS

 

a trip to Big ben

 
Åkte sedan till lite sevärdigheter och vi började med Big ben.. riktigt häftigt att se faktisk. Det låg väldigt nära Lonodn eye som vi gick till sedan också. Här ser ni bilder på bigben och lite av London eye (bättre bilder kommer sedan på lonon eye)


SJUKHUSET

Ligger nu i sängen och kan knappt röra mig. Väntar på att Marcus ska komma och sedan åker vi in till sjukhuset. Får se om jag blir inlagd. Jag får höra av mig då jag orkar och kan. Att blogga ger en lite andra tankar än att bara ligga och vara ledsen och ha ont. Men nu ska jag försöka få i mig något som stannar nere då jag vill slippa dropp. Jag vill bara åka bort igen och vara frisk som i sommars eller London!


GOD MORGON

Eller aa god middag.. idag har vi ledigt från skolan då alla 3:orna gör prov. Riktigt skönt och jag mår mycket bättre.. inte helt frisk men jag har ändå planer för dagen. Ska träffa ''gamla gänget'' idag och umgås och käka gott. Längtar! åker om en liten stund så vi drar igång direkt, haha!
 
 

HYDE PARK

 

WESTMINSTER



.

.

I EFTERSKOTT

Grattis till världens finaste mamma i efterskott. Igår firade vi min fina mamma som fyllde år. Köpte en massa fina saker till henne då hon även fick en bodysprey från Victoria Secret av mig. Riktigt mysig dag!


DAG 2

Dag 2 så tog vi oss tid att gå ner och kolla lite runt om oxford och sedan så tog vi buss in till stansted när vi gick på ett köpcentrum och kollade lite i affärer och så.. gick även in i den andra victoria butiken och hittade en massa fint


 
 
bussresan dit och centrum:
 
 


 
 
påvägen hem gick vi oxfordstreet för att se alla fina juldekurationerna 
 






 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Today photo


IN LONDON BITCH

 
 
 
//Tröja & byxor-primark/väska-topshop/skor-USA//
 
 

SVAR PÅ FRÅGA

 
Gud så mysigt! :) Vad kostade resan?
 
SVAR: 
Jag och Marcus bokade resan för ca 3-4 veckor sedan och då bokade vi flyg (tur och retur)+ hotell och det blev 2500 kr för 5 dagar. Helt kanon bra pris om ni frågar mig. Varenda krona va värt resan!
 

DAG 1

Väldigt tråkiga bilder men så här såg det ut utanför hotellet, på hotellet och gatorna till och från hotellet i PADDINGTON.
Efter vi vaknat och så stack vi ut direkt ner till OXFORD STREET och shoppade och kollade runt.. hittade en massa fina och kanon bra kläder.
 
 

 
drog oss sedan hem och käkade ute och lite så och sedan stack vi ner igen mot kvällen och fortsatte att shoppa ,haha !
 
på oxfordstreet har dom juldekorerat nu med så det var otroligt fint att se alla julskyltningar och alla lampor.





efter kvällen drog vi oss hemmåt och hade mys på hotellet!
 
 

FINASTE KILLEN


BORTA BRA MEN HEMMA BÄST?

Hemma nu från London. Saknar det redan ,haha. Under resan har jag saknat min underbara säng och en riktig svensk toalett och vattnet ur kranen. Resan har varit så otroligt underbar och jag vill bara åka tillbacka. Vi var där i 5 dagar och det duggade jättelite på en av dagarna bara sedan har vi haft sol. Har 10000 saker att berätta men vet inte vart jag ska börja, haha!
 liten tjuvtitt vad ni kommer att få se nu ifrån London!
 
 

LONDON BEBY

Ligger nu i sängen och har nyss vaknat. Helt sjukt va jag har shoppat! Har shoppat för nästan 3000 kronor och mest nöjd är jag med min nya ryggsäck och att jag äntligen har fått tag i en fin keps!

Nu ska jag ner och käka med vackraste killen och sedan blir det BIGBEN, London eye och en massa andra saker. Chaoo


Frukost

Dagens frukost. Så här ser hotellets frukost ut. Riktigt bra om ni frågar mig :)


New in

Lite nya saker


GOD MORGON LONDON!

Inne på andra dagen i London och jag och Marcus har redan shoppat sönder.. Haha har nog köpt över 10 plagg i allé fall. Vädret är kanon, hotellet är bra, trevliga människor och vi har gå avstånd till allt!
Igår tillbringade vi dagen framför allt på oxfordstreet och primark blev höjdpunkten för igår. Va även inna på Victoria men dock hade dom inget jag va intresserad av så vi ska åka till nästa Victoria butik förmodligen idag eller i morgon. Ska strax upp och käka nu. Här är klockan just nu 08.10. Glad tjej hej!!


play hard

 

LONDON CALLING

 

NÄSTA FLYGPLATSEN

 
hejdå Sverige hej London!
Nu ska jag strax åka och hämta Marcus och sedan så drar vi oss mot flygplatsen.. nu börjar jag faktiskt bli nervös då jag och Marcus ska åka helt själva.. haha!
Detta kommer verkligen att bli skoj och bra. Kommer ha internet på hotellet men då jag inte har med mig datorn så kommer jag mobilblogga från London så ni får stå ut med den dåliga kvalliten. XOXO Jeffa

LONDON, PACKA

Håller nu på att packa lite..har med mig 2 ombyttes kläder och resten ska jag och marcus köpa där nere.. hej londons shopping! ska ducha och så nu hör lite senare.

One

Just One day


I MORGON GÄLLER DET

Bara en dag kvar till London nu!
helt sjukt att vi faktiskt åker i morgon.. längtar så jag dör. Åker hemmifrån i morgon vid 6 tiden, dock mår jag inte så bra så vi får hålla tummarna att jag känner mig bättre när vi åker i mån. Ska dra mig till sängen nu och försöka sova. Ledsen för dålig uppdatering idag, har haft utvecklingsamtal och pluggat så var inte hemma förens vid 8 då jag sedan dess har packat lite.
bilder lånade från google
 

STUDIO IIII


BLUE JEANS

 

STUDIO III

by: Rebecca F
modell: me
 

LONDON 3 DAGAR

 
SNART SÅ!
Kollade lite va man kan hitta i London, butiker m.m. tror jag sprängs snart av lycka.. dessa kläderna ni ser ovan är bland annat från oxfordstreet där vi ska bo, snyggt!

BORN TO DIE

 

CLOSER


STUDIO II



 

4 DAGAR KVAR

 
sedan är hela London i våra händer älskling!

HELGEN PART 2

 




 

2 och ett halvt år!

Igår hade jag och Marcus 2 år och 6 månader och jag älskar verkligen han mer än va ord kan beskriva!
Hjärtat du är mitt allt!


 
 

STUDIO

 
 

CLOSER

 

LÖRDAGS NIGHT PART 1

 

TJUVTITT

Idag har det varit en katastrof dag men ändå blivit en kanondag!
Började dagen med att jag vaknade upp hos finaste Marcus och sedan åkte jag till skolan där första lektionen var jätte lungn och på idrotten så gick det kanon.. dock så bleev dagen lite värre då jag fick höra att Marcus va med i en bil olycka, och belv själv helt knäckt.. men nu är det bra. Efter det hade vi foto lektion och då fick jag fixat en massa i min personliga portfolio och sedan efter det så var jag och rebecca uppe en sväng i studion där det var helt tomt.. blev helt klart en fotostund i studion och det slutade med att vi stannade kvar i 2 timmar, haha!

HUVUDET SVULLNAR

 
Känner mig helt kaos i dag.. allt för mycket plugg, trött, ont i huvudet, ont i halsen, nervös för London, men ändå jädrigt glad då det är min och Marcus dag idag! Grattis till oss. Har ungefär 6-7 läxor som ska vara klar denna veckan + prov, ritkigt surt. Aja ska snart ner och käka lite tårta och fira min fina pappa som är stjärnan i familjen idag då det är Fars dag!

LIKE MUSIC IN MY HEAD

//JACKA - ULLARED / SKOR - USA / BYXOR - GINA / HALSBAND - SPANIEN//

GOD MORGON SKÖNHETER

 
Känner mig just nu somjag ser ut på bilden.. helt flummig!
Idag ska jag snart in till Göteborg och sälja en sak och köpa en iphone. Möter upp Emma och Rebecca som sedan hänger med hem hit igen och fixar sig och förbereder inann vi tar taxi upp till Jonatan. Riktigt jäkla taggad idag!
ska kolla lite på vad jag ska ha på mig nu och sedan ska jag käka lite och hoppa in i duschen snabbt.

SOMMAR, BRUN OCH MINNEN

Saknar sommaren något så fruktansvärt och jag vill bara tillbacka till den veckan vi var i Böda i öland och hade strålande sol och en massa värme och mys.. saknar det faktiskt.


JULLOVET


Nu på Jullovet och under julen kommer jag och Marcus åka upp och åka skidor och fira julen med ett säkert kort att få snö. Speciellt roligt är det när vi åker på skiddresor är att hundarna blir helt galna och hyperglada av allt snö.. Vi kommer fira nyår hemma såklart och vi kommer hem dagen innan. Var inte så jätte taggad på det först men nu är jag riktigt taggad.
 

MIN BRUNA ÄLSKLING

 
Sitter nu och snackar lite i telefon om morgondagen och kollar samtidigt på lite bilder på Marcus.. fy va brun han var i sommras... inte alls fuskigt!
Vem vill inte vara brun lixom.

TREDJE GÅNGEN GILLT

 

GOD MORGON FÖRBANNADE FREDAG

Vaknade för några timmar sedan och har inte kunnat somna om idag häller.. sjukt sur för det! Ska snart upp och laga lite gröt på Marcus spis och sedan börja fixa mig lite smått då jag börjar halv 1 idag.
 
Kollade nyss på det nya avsnittet av vampire diaries och helt sinnes va bra det var.. måste säga att jag tyckte avsnittet var läskigare nu än va det förra avsnitten har varit. Idag är det äntligen Fredag och bara 1 vecka kvar till London.
 


DAGENS LÅT

 
 
hur vacker som helst!

GOD MORGON

Ligger nu i sängen och vill allt mer än något annat somna om! Men går inte har testat allt till öronproppar till att ligga kvävd under kudden. Riktigt arg och sur över att gå upp vid 7 när jag egentligen skulle kunnat sova till typ 11-12! Aja får väl få upp Snart och hoppa in i duschen och lite så.


SER NI VAD

KAN GÖRA..
Dock så är det lite mer än 1 år.. det är nästan 1 och ett halvt, men kolla vilken förändring! eller aa i allefall om ni frågar mig. haha!

SAKNAR SPANIEN

 
Saknar spanien något otroligt! Här är ju hur huset såg ut och jag vill bar resa iväg nu till ett varmt land och bli brun!

INTERESTED?


RÖSTA

 
 
 
 

DAGENS HISS

Måste någ vara Emmas halloween kakor som jag åt i Fredags hos henne, haha. Riktigt coola gjorde också!

DAGENS DRÖMRUM

 

DAGENS LÅT

 
 
Får gåshud i hela kroppen när jag hör denna vackra låten som min syster visade mig.. verkligen en låt som jag skulle vilja ha på min begravning om ni frågar mig!  

FÖRÄLDRAMÖTE

Kom nyss hem efter ett föräldrar möte i skolan på 2 timmar och 10 minuter om man ska vara exakt. haha.
Sjukt tråkigt men skönt att få veta så mycket om hur jag ska läs vidare på högskola m.m. 
riktigt trött tjej med en massa läxor och prov.. Har läxa i alla ämnena och jag skojar inte så har varit lite seg med uppdateringen.. Funderar på att starta en design eller pryl tävling.. Får se hur jag gör med det!
 
Nu ska jag ringa runt lite till och förbereda för helgen.. hörs senare!
 


LONDON

 
 
Nu tror jag snart att jag sprängs av lycka att jag snart ska åka till London.. ska besöka och se allt ni ser på bilden ovan texten.. längtar så grymt mycket nu, bara 10 dagar kvar!
 
(Bilden är lånad från google av någon tjej som heter Frida)

RUND


 



Ändrat lite i Menysidan nu med lite runda bilder.. tycker personligen att det blir mycket ''mysigare'' och mer personligt. Hoppas ni gillar det!
 

DAGENS DRÖMRUM


DREAM BABY ROOM

 
Kollade lite på google(pinknation.se) på drömrum och så kom dessa otroligt fina och gulliga rum upp. längtar så till jag flyttar hemmifrån och får designa och inreda allt själv! kolla bara hur otroligt fina bebisrumen är!

PHOTO

 
TVÅ BILDER FRÅN SOMMRAS

NEW HEADER

INNAN :
 
 
 
EFTER:
 
 
 
 

NEW JACKET


CAP ON

 
 

PÅVÄG HEM

Går just nu hem och ska hem och plugga och städa. Glömt att skriva det men min nya rosa jacka har kommit också så jag är rosa och go! Slutade ovanligt tidigt dag. Riktigt skönt!


LONDONFRÅGA

Vart ligger de?
svar: det ligger knappt 10 minuter i från Oxford street. Paddington ska vi bo och jag och Marcus bor vid den röda ''knappen'' på kartan.

HÄR SER NI

 
Väldigt dåliga bilder men så här ser hotellet ut som vi ska bo på i London.. intrenet och gratis frukost såklart! mysigt, vi åker nästa Fredag !

HM HOME

 
SNYGGA saker från hm home.. vill du se mer besök hm.com och kolla in deras heminredning

Halloween igår igen

Igår firade vi halloween igen fast hemma hos Emma med bara Tjejorna! Riktigt jävla mysigt och skönt att bara vara vi faktiskt. Måste verkligen göras om mer gånger! Sitter nu på tåget hem och ska hem till mig och fixa mig, duscha, äta och lite sånt. Marcus ät hos mig nu och väntar på mig. Sedan ska vi kanske gå på bio men vi får se vad de andra vill.
Bilder från gårdagen.


SCARY DOLL

Gårdagens outfit och make up.. skulle föreställa en läskig docka och jag fick ändå väldigt många ''snälla'' kommentarer om att jag såg helt sjuk ut igår, vilket gjorde min dag helt och hållet! Skrämde en tjej något så fruktansvärt på bussen in till Göteborg, haha lite roligt om ni frågar mig.. Vi drog in ett par tjejer på en “fest” i Göteborg men den var sådär.. men jag hade skoj ändå! Skulle egentligen sovit hos Rebecca men det blev ändrade planer tyvärr då jag glömt linsvätskan hemma, men visade sig sedan när jag var hemma att den var slängd så halva natten fick jag försöka fixa det på annat sätt. Innan jag gick och la mig så kom jag på att nu framöver ska jag skita i folk som gör mig ledsen och behandlar mig som skit och idag känns det som om det var det bästa beslut jag har gjort på länge!

 gårdagens look;


HALLOWEEN "suger"

Haha fatta ni rubrikets skämt haha!
Denna halloweenen blev mer än sugig. Ska sova nu hörs i morgon