GOD MORGON

 
Sitter nu i Marcus kök med Malin och försöker dra ut lite på tiden då jag gick upp typ 2 timmar för tidigt.. haha!
Idag har jag bara två lektioner och jag börjar vid 12 tiden. Ska göra lite gröt nu. Har helt fel kläder på mig, haha. Åkte direkt i från Malin hit till Marcus i mjukisdräkt så denna dagen kommer bli kaos!
 

GÅRDAGENS MYSDAG

 
Gårdagen åkte jag upp till Öjersbo vid halv 7 på morgonen då jag skulle passa Malins hund då hon var i Tyskland. Jag och zingo ( hunden) myste och sov för det mesta tills Jennifer kom upp vid 1 tiden. Badade i sjön, var ute med honom och så bakade vi. Riktigt mys dag.

LIKE A LADY

 

CAN YOU SEE HOW I FEEL?


LÅNGDAG

Sitter nu i båset med tjejerna och ska snart gå upp till lektionen då vi börjar.. Trött som bara den idag som sakt och självklart slutar vi sent idag då vi har lång lektion till halv 5 idag. Ska plugga lite nu.

TRÖTT ÄR RÄTT ORD

Satt uppe i natt till kvart över 5 då jag gjort läxor, läxor och läxor! Har haft två muntliga redovisningar idag vilket har varit tungt men det har gått bra. Fick veta att det gick bra på mitt Svenska prov också. Har sovit ca 2 och en halv timme inatt och under den korta tiden drömde jag om att Marcus förminskades och åkte in i mitt öra med en mini bil, haha värsta sjuka drömmer på länge då jag i vanliga fall inte brukar komma ihåg dom. Haha!

NEW IN

Min finaste mjukisdress har kommit idag! så grymt mycket snyggare i verkligheten. Dyr som fasen, men vad gör det när man fått den som present av mamma och pappa ( alltså är jag världens gladaste tjej just nu ). gaaahaha

PLUGGA HELA NATTEN

Klockan är snart halv 12 och jag sitter med Emelie i skype och är både , stressa, arg och lite ledsen över att jag håller på att bli sjuk samtidigt som jag har en miljon saker att göra tills i morgon, plus att jag har haft prov i dag som jag nu fick veta att jag fick B på (heja mig). Ska fortsätta plugga nu och försöka att somna tidigare idag än vad jag gjorde i går. 
 
kvällens mål.. somna innan tre!

LET ME FEEL THE SUMMER LOVE

 // KLÄNNING - monki/ tröja - Hm //
 
 

BAD OCH MYS

Dagen idag har varit riktigt mys!
Morsdag då vi firat med 4 timmars restaurang mys med hela familjen och mormor + killarna.
Hade det jäte mysigt men är dock riktigt trött idag då jag sov ca 3 timmar i natt plus att vi var uppe med traktorn och sprang och badade i solen förut på förmiddagen. Haft en kanon dag!
 
 
 
 

GRILLKVÄLL DEL 1

Gårkvällen var helt kanon och det var längesedan jag hade så skoj som jag har haft denna helgen. Fredags så sov jag över hemma hos jennifer då Jag hon och Malin hade en liten seg dag då vi satt i solen  och tjötade för de mesta. Sedan i går så åkte Jag med mamma och dom till Maxi och köpte en massa god mat som vi skulle grilla hemma hos Alfred, plus en massa tårt grejor! 
 
Kvällen tillbringade vi som sagt hemma hos Alfred med några då vi körde femkamp och grillade och hade det gött. Riktigt lyckat!
 

LOCKED OUT

 

JOLENE

 

FOTOUPPGIFTEN

 

EFTER REGN KOMMER SOLSKEN

Efter regn kommer solsken eller va säger ni?
Haf haft en lektion nu på morgonen då jag har redovisat min fotouppgift om husets själ, gick kanon verkligen!
Det liktar gott betyg i fotokursen för min del nu och det är verkligen de ändå som går framåt i skolan för tillfället. Ska åka hem nu och städa lite och vänta in att Jennifer och sedan så ska vi fira att det är Fredag!

LIGHT


FOTO

Haft en kanon dag då jag varit ledig och tagit det jätte lungt fram tills två tiden då jag Mötte jennifer och vi åkte och fotograferade övergivna hus till min fotouppgift då mina andra bilder har försvunnit från datorn ( BÖL ). Blir riktigt bra kort...lägger upp en video på bilderna senare. Nu ska jag fortsätta fixa lite, hörs

CEASE FIRE


SENASTE

De senaste dagarna har varit kanon! Badade i går i sjön med Malin, Marcus och Jennifer, var i vattnet länge och simmade runt i regnet, haha!

Varit ledig idag då jag bara hade en lektion i går ( vilket var ett svenska prov dom gick bra ändå ) sedan så är jag ledig i dag och i morgon också, sedan så har jag bara en lektion på fredag.


GRILLMYS

I torsdags hade jag hem Robert, Alfred, Marcus och Malin på lite grillmys i det mysiga vädret! Hade det kanon och jätte mysigt.

REGN

God kväll alla fina läsare!
Vaknade upp nyss med Rebecca sovande bredvid mig. Slutade vid  11 tiden idag då vi har världens slappaste vecka ( förutom svenskaprovet i morgon då ). Åkte hem till mig med Rebecca och åt och sedan la vi oss i sängen och somnade i 3 timmar, vilket är sjukt gött nu. Sitter nu med läxan så hörs lite senare

GRATTIS PÅ 18ÅRSDAGEN VACKRASTE

Grattis på din stora dag min vackra vän. 18 år och skönhet och skratt har du nu upplevt och jag vet att du kommer få uppleva mer än 18år till av lycka och utmaningar. Vi har delat både minnen, svett, tårar och blod, och du finns alltid där för mig. Du får mig lee när jag är som mest nere och du får min dag att lysa upp när jag är med dig. Gattis på din stora dag tjejen, älskar dig!

FLOWERS BEAUTY

klänning- monki

eurovision 2013

 
 
 
Vinnar låten och den jag hejade på( förutom den svenska låten från robin såklart ).

DANCING IN THE RAIN

 
Haft en kanon dag idag verkligen!
Vakande upp hemma hos Marcus med han och Jennifer, sedan så åkte vi hem till mig jag och Jennifer då Marcus skulle in och kolla bilar i göteborg. Ätit en massa gott idag plus en massa mys. Malin kom hit och vi drog ut och fotograferade i regnet till ett skolarbete för henne, sedan tog vi en massa trams bilder med, haha!
 
 

NEW IN

Min nya bikini


GÖTEBORG I MITT HJÄRTA

// TRÖJA- CC/ BYXOR- GINA/ VÄSKA - TOPSHOP/ SKOR-JOHANSSONS //
 

COME & GET IT

 

PLUGGA PLUGGA PLUGGA

 
Sitter nu och pluggar allt om politik och demokrati om nya zeeland. har mer än 6 AF att skriva tills i morgon vilket får mig att vilja gå och dränka mig själv.. Ska fortsätta plugga nu och så hörs vi senare.

H J Ä R T A T


Hjärtat du är en glädjespridare!
 
Kvällen har varit kanon.. Duschat och gjort lite läxa. nu blir det filmtitt med min fina älskling.

SEGIS

 
Dagen idag har varit helt okej.. Vaknade upp och åt frukost här hemma hos Marcus. sedan så har jag hjälpMarcus plugga hela dagen fram tills Robert, jonatan och Malin kom. Vi snackade i någon timme och sedan så stack vi och åt pizza. Ligger nu i sägen och väntar på att interntet ska börja funka igen. Trött men riktigt glad tjej ska sätta sig med läxan nu.

GIRL YOU ARE BEAUTIFUL

 

3 ÅR

Hjärtat du betyder mer än guld för mig!
 
1års förlovning och 3 år av kärlek

RAMPLJUSET

Gårdagens outfit

GRATTIS PÅ DIN STORA DAG

Grattis på din 18årsdag världens finaste vän!
Idag har du levt 18år och skapat kaos och osäkerhet i stan, låt det bli många år till..

DROGOR, DRICKA OCH SKRATT

Bästa kvällen på riktigt länge! 

i torsdags så åkte jag hemifrån vid 3 och var inte hemma förens halv 1-2 då vi fixade så mycket vi bara kunde till festen, vilket blev sjukt bra. I går började jag dagen med att åka i från Robert och hem för att fixa de sista. Jennifer kom och vi fixade oss tillsammans och sedan iväg. 

 

Kvällen började lite segt men blev bara roligare och roligare, dock så skulle jag hjälpa en vän och trillade in i en sten och skar upp hela knät, haha. Dock så kom polisen och det blev lite kaos där ett tag men det är ju ingen riktig fest utan lite spänning, eller vad säger ni? läs mer om det HÄR

 Hade en kanon kväll och är så sjukt lycklig då jag och Marcus har 3 år, Jonatan och Mattias fyller 18 och alla var så glada!


GLAMOR

Nu blir det upp till festen och ha en riktigt rolig kväll!!
kvällens look
 

F E B E R

God morgon eller god dag?
Ligger nu i sängen och vilar mig till tusen då jag varit hemma ifrån skolan med hög feber nu! Den trappar ner mer och mer och har gjort det sedan i måndags. Då vi har en lokalfest nu snart så har jag ingen tid till att vila då vi har grymt mycket att fixa nu på bara någon dag. För övrigt så var vi ute i solen hela dagen i går vilket inte var det smartaste för idaag känner mig mig värre än innan. Med feber och en förkyld näsa nu så ska jag snart dra mig upp ur sängen och upp och duscha och lite så och sedan ska vi åka och handla. Blir så sjukt trött på människor som är respektlösa när det gäller att förstå sig på andra människor. Hörs senare
gamal bild till vänster

S Ö T

 
Visst är det de vackraste ni sätt!

SOL

God morgon!
Idag är jag riktigt trött och lite små konstig i kroppen måste jag ändå säga. Solen skiner och snart så ska jag ha idrott och vi är väl max 4 st som ska vara med ( tråkigt som bara den) förövrigt så är jag inte alls taggad på dessa dagarna som kommer då jag har jätte mycket prov m.m 
 
längtar som fan till helgen!
random bild sedan i torsdags 

you are my whole world

Du är hela min värld hjärtat!

KANON VAR DET

Dessa dagarna nu här har varit helt kanon! Har haft så mycket att göra och nu är det äntligen helg. Dagen i dag har varit helt underbar då vi sov jätte länge och sedan hade vi en skoj rresa ner till Falkingberg där vi köpte högtalare till lokalfesten där vi ska fira att jag och Marcus har 3år tillsammans, 1 års förlovning och jonatan och Matihas fyller 18..LÄNGTAR!!
 

SUN'S BEAUTY

//  TRÖJA - hm / JACKA - ullared / BYXOR - Zara //

EN DAG PÅ STRANDEN

 
Då Robert fick sitt körkort firade vi det med kina mat och en massa hög musik. Blev en Biltur ut till åsa där vi hälsade på Robet släktning och sedan så var vi vid havet och fotograferade lite.. Bästa dagen på riktigt länge!

COLOR


R.Ö.D.A S.T.E.N

 
Förra veckan så var jag och Emma och fotograferade på röda sten på fotolektionen. 
Här får ni se några bilder

KÖRKORT

Grattis fina vännen till körkortet!
 

VAKNA UPP UR KOMA

Nationella och Engelska tal är nu avklarat! Fan va skönt att få bort det ur huvudet.. I morgon har jag Svenska tal och sedan är det äntligen helg! ska vara med fina vännerna och sedan så klart måste jag plugga också då jag har  2 prov nästa vecka. Gud jag är så glad att jag har gjort engelskan och det kändes ändå helt okej!

SOMMAR NU

Denna här sommaren kommer bli väldigt färgstark bland tjejer tror ja, eller vad tror ni?

En solbränd kropp med starka färger till.. kan det bli bättre? Denna sommaren ska jag sattsa på mycket färg och en massa färgstarka naglar. Vad tycker ni?