..

fråga vad du vill....(skriv namn)

film film film !

bloggar efter filmen !♥

godnatt alla läsare !

nu ska jag krya under det varma täcket med min mysiga pojkvän och sova ! Sov gott alla fina läsare !♥

på vägen hem !

sedan på vägen hem så åkte vi förbi göteborgs hjulet och jag var bara tvungen att ta kort på det.. inga bra bilder men det var verkligen så jävla fint i verkligheten även om det var svin kallt. Jag ska verkligen åka det så fort jag får chansen !

frölunda matchen !

handlat kläder till Marcus hela dagen idag på rean! efter det så åkte vi in till göteborg och kollade på frölunda som vann med 3-2 , gött !
bilder av mig :
objektiv: 70-300 mm (satt längst bak på läktaren )
kolla in målet !

Jeffa Terese Westlund !


mina känslor !

Som många redan vet så har jag en pojkvän som heter Marcus per skårbratt. Han betyder verkligen hela min värld, många säger oftast bara en massa saker som man kanske inte riktigt själv kan förstå vad det betyder exakt.. Jag ska inte säga att jag vet allt eller att jag vet vad allt betyder. men det som jag skriver om min pojkvänn marcus det är verkligen saker jag tror och känner, varje ord kommer från hjärtat och jag kan inte vara mer tacksamm att jag har en så fin pojkvän. Jag har en super fin kille som aldrig (och då menar jag det) blir avensjuk för att jag pratar eller har killkompisar inom min lilla värld. Han är social mot mina vänner och han ställer upp för mig även när det verkligen är som tråkigast. Han klagar inte och han säger verkligen inte elaka saker. Han börjar med att säger till mig på morgonen hur mycket han älskar mig. Han frågar varje dag hur jag mår och han bryr sig. När jag är ledsen är det han som kan få mig lee när jag verkligen mår skit. Han håller min hand framför alla och bevisar att jag är hans och han pussar mig när vi träffas och när vi skiljs ifrån varandra även om det bara gäller några minuter. Han håller om mig när vi sover och han kollar mig i ögonen innan man somnar och säger jag älskar dig Jeffa! Jag har verkligen en så sjukt fin kille och jag är så enormt glad att jag har honom med. Han ler och kollar på mig och när jah är med honom känner jag mig verkligen betydelsefull. Han få en skratta när man är ledsen, han får mig le när jag är sur, han får mig gråta av lycka och jag har aldrig gråtit för att han har varit taskig eller oärlig. Han kan få mig känna mig som den mest mäktigaste människan som finns. det är sjukt att jag inte kan förklara med ord hur jag känner mig med han , men jag har försökt lite nu iallefall. Han är verkligen underbra och han är verkligen en kille som är värt att dö för !

Jag träffade Marcus igenom internet. Bilddagboken var det faktiskt. Han kände en killkompis till mig och jag kommenterade en bild. Jag frågade om han kände min kompis och vi började snacka bara mer och mer då. Vi böt nummer och börja skriva med varandra via msn , facebook och bilddagboken. Vi började med att vara ''sms vänner'' haha låter lite konstigt men jag skrev med honom varannan minut och kunde inte släppa mobilen. Vi blev som bästisar på sms och jag skrev verkligen allt till honom, känslor , sorg, lycka , tankar aa verkligen allt. vi smsa i säkert tre till fyra månader innan vi träffades och det gjorde vi ute vid en sjö. Vi vågade knappt prata med varandra men sedan efter började vi smsa igen. det var precis som att vi inte kunde snacka utanför telefonen. men det ändrades. allt började med att jag åkte hem till Marcus med en kompis och vi kolla film och snackade bara. Det hände verkligen inte någonting vi bara snackade och umgicks och det var då både jag och marcus fattade att vi började få lite mer känslor för varandra och vi började träffas mer och mer. Tillslut blev vi tillsammans. Det tåg ett tag innan vi blev tillsammans och det tycker både nog jag och marcus var bra. Man ska inte skynda på det. den dagen som jag åkte hem till marcus för första gången med min kompis höll jag verkligen på att bli galen av all nervositet. Men det är ibland bara bra att vara nervös.

när jag och Marcus hade varit tillsammans i i månad så åkte Marcus med min familj till smögen som verkligen är det finaste minnet jag har med Marcus. vi åkte båt och vi fiskade samtidigt som vi gick ute i solnedgången. Det var lite som en film och dom känslorna som kom upp där i smögen fick mig verkligen att tänka på att man måste vara rädd om det man har om han vill att det ska vara länge. När vi satt på båten och såg på solnedgången var verkligen det finsaste stunden jag har i huvudet just nu. dagen efter det så gick jag och marcus på smögen brygga och kollade på en bad plats lite längre bort. vi fikade och gick hand i hand och bara tog det lungt. När jag är med Mracus är det som att hela världen stannar upp och det är bara jag och Marcus som finns.

Någon vecka efter det så åkte jag till Malta och även då försökt Marcus hålla så mycket kontakt som möjligt med mig och jag med han. Han skrev till mig och frågade hur jag mådde och hur varmt jag hade det och han brydde sig verkligen. När jag kom hem så var klockan runt tio men även om det var så sent så väntade Marcus på mig och var hemma hos mig hela natten och höll om mig när vi skulle sova och klappade om mig när vi log i sängen och bara pratade om resan. Jag har nog skrivit det minst hundar gånger men han brydde sig verkligen om mig och det fick mig att känna mig betydelsefull för honom, han lyssnade och bara fanns där.
Jag och marcus har verkligen haft en underbar sommar tillsammans och vi hittade på väldigt många roliga saker under månaderna och sedan så kom hösten som var minst lika bra och nu vinter som är helt underbar. När jag inte är med Marcus har jag självklart en längtan efter honom även om man inte alltid tycker att det är så bra. Marcus betyder verkligen allt för mig och jag skulle inte klara mig utan homon.
Början av sommaren 2010:

sommaren 2010:

hösten 2010:

Vintern 2010:

Ni som har haft tålamod och tagit denna tid och läst om lite känslor som jag tycker om min fina killa är jag verkligen tacksam för.
Marcus per skårbratt jag älskar dig mer än något annat här på jorden och du ska veta att jag aldrig kommer att glömma dig och du kommer alltid ha en stor plats i mitt hjärta. Du är det finaste killen som finns och tack för att jag fick denna stora chansen att få ha dig i mitt liv.
kram Jeffa ♥

blondt

haha hittade två bilder på mig när jag var blond ! var bara tvungen att visa er!

bilder !


Dagens outfit !


17:23

sov till tolv i dag och sedan kollade jag klart på serien till typ halv tre. jennifer kom hit och så tog vi det bara lungt och sedan nu snart ska jag äta med familjen och bara vänta på att Marcus kommer hem snart !  ♥

nu måste jag sova !

väldigt dålig uppdatering i dag ! men när man fastnar på vampire diaries är det inte längre något att leka med. har nu suttit sen nio och kollat på det .. från nio till halv tre .. sjukt. aja ska sova nu så jag kan gå upp i morgon och träffa min älskling som kommer hem imorgon kväll ! puss♥

beställt !

jag beställde en fotoduk + stativ förra vecka på min födelse dag , glömde att skriva det men det har jag gjort nu. Gud va glad jag är just nu ! ♥

juldagen !

det suger verkligen att nästan ALLT är stängt idag ! vad ska man egentligen hitta på idag ?

god morgon !

sitter nu och har precis vaknat och bokat biljetter till bion i kväll. ska kolla på EASY A med familjen .
verkar vara super bra !

beskrivning !

det ända jag har använt mig av är socker en kamera och sedan ett redigerings program !

collage!


foto!

 

alltid lika kul att fota !


dagens look !

osminkad och pigg xd !

god jul alla!

bild sen förra året, tänk vad man kan förändras på ett år ! ♥

öppnat lite julklappar nu!

SUPER fina julklappar har jag fått. snart kommer lite av släkten och då blir det julklappsleken , haha !
Jag fick :
  • ett par HUNTER strumpor.
  • tidning( i julstrumpan )
  • gym
  • 500:-
  • halsstuk som var riktigt go ! tack eva att du gjorde den !
  • örhängen
  • hårspännen
  • och en ÄKTA ed hardy ställ ( mycket finare i verkligheten )

svar på tal !

Anonym om nytt !:
apoteket ... hum
gravid? :P
sv:
haha nej. Jag har köpt mot min hals xd?

livet leker !

 

 

fyfan !

MAN KAN FAN INTE VARA GLADARE ÄN MIG !!!

jag fick nyss veta att vi ska åka till mallorca med familjen !

faaaaaaan va glad jag är .. och imorgon är det jul.

massa klappar väntar + en fin resa och allt ..!


nytt !

Handlat mycket nu detta senaste även till mig själv !
  • bh och trosor
  • linne från gina.
  • skjorta från hm.
  • från apoteket.
  • puder.
sen så fick jag en bild spelare av pappa eller vad man säger förut i dag bara sådär . Tack pappa ! sedan så har jag köpt en massa julklappar!

före och efter i min garderob !

Det var sjukt hur snuskigt stökigt det var i min klädkammare förut.. har nu städat klart och slängt mina kläder... tre kassar kläder är det som ska slängas! fy va mycket jag inte använder. slängde över 11 tröjor och en helt fylld kassa med bara underkläder.
Någon som vill ha kläder ? xd

klicka på bilden !


..

 

godnatt alla fina läsare !♥


mera snö !

nu blir det bara mer och mera snö :O !

sjuk!

fy , jag har verkligen haft världens sämsta blogg nu detta senaste. ska försöka bättra mig. Men just nu är jag verkligen svin sjuk så är inte så taggad på att blogga. FY säger jag när man måste köpa julklappar , gå på moppekurs och hålla sig frisk samtidigt ! ska snart bada med min fina kille och sedan sova.. men det blir antagligen en massa kort i morgon ! ♥
älskar dig min fina älsklingspojk !

jeffa är sjuk !!!

jäffa är jätte sjuk ligger hämma och kan inte leka med mig :( så då ville hon att jag skulle göra ett inlägg till henne . och vad gör man inte för någon man älskar <3.  jag tycker jätte synd om dig jeffa och jag hoppas att du blir bättre snart för jag klarar mig inte utan dig älskar dig och krya på dig! <3

outfit!


FÖDELSEDAGSPRESENTERNA !


avslutningen !♥


fyller år idag !

äntligen , bilder kommer !♥

fan !

..

ny duschad och klar !

har nyss duschat och lite så, skönt att nästan allt är klart till anvlutningen nu . och snart fyller jag år , äntligeeeeeeen! längtar något så enormt mycket. Vacknade upp med Malin och sedan var det till sjukhuset direkt och sen skolan igen. Idag har jag inte haft en ända seriös lektion och fan va skönt det var ! efter skolan åkte jag Malin och Mathilda ner till kungsbacka och så väntade jag på att dom två skulle sola och sedan fixa massa saker till avslutningen !
saker fixade till avslutningen !♥

svar på tal !

båda två mössorna är mina och jag vet inte vart vi köpte dom men det var ett tag sen nu.. kolla på HM eller typ ikea :)

...

en oseriös bild jag tog på Marcus som jag tycker blev riktigt snygg !♥

bild sen förra Julen !

haha lite roligt att jag hittade en gammal bild på mig och Malin sen förra Julen !♥

beställt !

sitter nu och kollade nyss på en tråkig film med min Familj , beställt Marcus Julklapp med. Hoppas han blir glad av det! ska snart gå och lägga mig bredvid Malin i sängen, det blir upp tidigt i morgon för jag ska till sjukhuset igen och ta lite prover och så.. Fan vad jag hatar att ''bo'' på sjukhuset !
Foto , sjukhus , skolan , älsklingen och shoppa är hela min dag i morgon !♥

...

ska ut och ta lite kort nu ! hörs senare ♥

4 månader sedan

3 månader sedan


saknar sommaren !

saknar :D!!

ett halvår med älsklingen !♥

6 underbara månader med den finaste i världen !♥

1111 inlägg (1112)

yeeeezz !

nej nu ska jag inte slöa framför datorn !

nu ska jag göra något vettigt ... undra bara vad ? haha antagligen kommer jag väl sätta mig i soffan och kolla TV. usch ! aja måste försöka få bort alla mina tankar !!!

kan man ha finare djur ?

`

JULENS höjdpunkt !

Marcus och jag som gjorde väldens finaste hus !  (Y) väldigt suddiga bilder !

orkar inte blogg!

just nu orkar jag fan inte blogga..
tack älsklingen för en underbar dag , om någon är äkta så är det du !

svar på tal !

Hej, Min kille är lite längre än 1.80 och jag är runt 1.52 och jag tycker verkligen inte att det är något problem med att han är ungefär 30 cm längre än mig , haha. Lite roligt tycker jag väl att det är för att jag är verkligen den korta och hän är verkligen den långa. Men jag tycker verkligen inte att du ska tänka på längden överhuvudtaget. jag oroade mig också för det innan och så hade jag hundra andra tankar i mitt huvud. längden spelar ingen roll säger man ju , och jag tycker att det stämmer sjukbra faktiskt. när jag pussar Marcus så kan jag stå vanligt och han kan böja sig lite ner för att ''komma ner'' till mig. Men det är verkligen inte något som är jobbigt värken för mig eller Marcus. Om inte så kan också jag stå på tå och pussa honom. Jag har även tänkt många gånger innan jag och Marcus blev tillsammans att  jag skulle vara för kort. Men jag tycker verkligen inte att längden ska sabba. Ni kommer att bli super fina tillsammans om ni blir tillsammans :)♥

bara älskar att fixa bilder !


smink !

orgenal bilderna !
fixade!

Terese Jeffa westlund !




Saker ni inte visste om mig!

♥Jag gillar att spela spel som cs eller cod, och jag gillar det!

♥Jag älskar att kolla på barn filmer så som Tarzan och lejon kungen.

♥Jag har bara en smilegrop.

♥Jag tål inte mjölk.

♥Jag håller mycket hemligt.

♥Jag har en kille som jag trodde var mycket äldre än vad han var när jag mötte han.

♥Jag älskar att prata i telefon.

♥ När jag blir sårad , då är jag verkligen sårad.

♥Jag hatar att se folk gråta.(jag suger på att tröstas)

♥Jag älskar att små retas.

♥Jag tycker man ser mycket mindre ut i blont hår..

♥Jag hatar när folk säger hela mitt namn.

♥Jag är 1.52 ''lång''.

♥Jag fyller år i december.

♥Jag kan störa mig lätt på vissa folk.

♥Jag har intressen för fotboll och FOTO.

♥Jag vet att jag är kort ;)

♥Jag bara älskar att se folk skada sig !

♥Jag älskar att skratta så jag får ont i magen.

♥Jag älskar att sjunga när jag är själv!

☻Jag ser ut som 12 år ;)

kan man vara finare !?

Mitt hjärta kommer alltid tillhöra dig !♥

dagens låt!


planer för resten av veckan !


HEMMA OCH ÄR SJUK !

tråkigt att vara sjuk faktiskt.. skulle egentligen träffat min älskade pojkvän i dag som jag inte har träffat på snart en vecka. plugga sova och plugga är det som jag ska göra i dag. Mamma och pappa har köpt ett skrivbord och en as go stol till, har även lagt julslinga längsefter golvet så det är riktigt mysigt i mitt rum nu.

bästa citatet idag!

"Om livet ska vara lika vackert som en regnbåge måste man vara beredd på regnet som faller först"

äntligen hittat Marcus present !

..

1096 inlägg på bloggen !


HEMMA OCH ÄR SJUK !

Trist nog så har jag blivit sjuk igen ..Har städat hela mitt rum så tog så enormt lång tid för att jag är så seg i kroppen. Pluggat städat och kollat film har jag gjort idag och en trött jeffa finns iallefall nu framför datorn. Kollade på toy story 3 förut , haha tecknat äger !

städat !

FÖRE :
EFTER :

Vägen till lyckan 
är lång och snårig
min erfarenhet är mångårig
Att finna lyckan är 
komplicerad och svår
men att till slut 
kärleken kunna nå
får mig att känna mig het 

Vägen till lyckan och kärleken 
går via magen, de säger
Mitt hjärta du alltid äger
du förför mig med din blick 
utan något komplicerat trick 

Jag ser din längtan 
i dina ögon att 
du vill och vågar
vi ska finna varandra 
på alla vägar och broar
som oss sammanför 
i kärlekens tecken
Min längtan är din längtan

Dina blickar, de avslöjar 
att du både önskar och ber
om att få tillit och kärlek
Jag vill vara din för evigt 
så att jag ditt skratt 
kan få se

Du är alltid 
välkommen hem
oavsett vad klockan är 
mitt på dagen eller 
i natten klockan fem
Jag kommer alltid 
finnas där
när du vill ha 
mig dig när´

Min kärlek till dig 
för alltid är 
vill alltid vara 
med dig få vara
jag vet inte hur 
jag ska förklara
min kärlek till dig 
nu och här
Låt mig bara få 
med dig vara 

Skratt, gråt och glädje
det finns mellan oss
i jakten på den eviga lyckan
låt mig kärlek få känna
när du finns där, 
eld i mitt hjärta jag känna

Vägen till lycka 
är lång och snårig
lycklig jag är 
som kärleken få funnit
Du finns där i mitt liv
försvinn aldrig från mig,
det är du som kärlek för mig !
så sant !♥

krya finaste !♥


super fin klänning ! <3


trippelbollen !

bild på dom som var med och spelade i dag ! ♥

blandat!

 

lite blandade bilder !♥


hemma!♥

Trippel-boll i dag i onsala .. gick la sådär måste jag säga. Sjuk , har feber och sedan vricka foten är ingen höjdare precis. Efter skolan så åkte jag sedan hem och la mig på soffan en stund och sedan bakade jag pepparkakshus och nu sitter jag och pluggar lite på datorn.
som dom flesta redan vet så är min Marcus sjuk. Saknar dig Marcus och älskar dig en massor ♥ krya på dig!

så sant !

7 andledningar till att det är bra att ha Facebook.. (ta det inte allvarligt nu)

  • Man behöver inte vänta på att vädret skall komma efter nyheterna, är det varmt, kallt, snö eller regn så har minst 10 personer skrivit det.
  • Man behöver inte kolla på Idol, folk skriver om vilka som åker ut och stannar kvar och lägger upp låtarna från youtube.
  • Man behöver inte umgås med folk för att veta vad som händer, allt står redan här.
  • Man behöver inte leta fram folk i skolkatalogen, bara att söka på namnet och så finns det nån bra bild och tusen festbilder..
  • Man behöver inte läsa sitt horoskop i tidningen, man behöver bara trycka på spåkulan så står det hur det är eller vad man borde göra, Man behöver inte ringa, smsa, maila eller typ skicka brev, bara skriva nåt kort på den andres profil.
  • Sist men inte minst... ...det finns så många beroendeframkallande spel att man slipper fastna i drogerna....

 

haha så sant.. men har alltså inte skrivit denna själv.

tog texten av Frida karlsson , stämmer så jävla bra..!

plugg plugg plugg ♥

sitter nu och pluggar stenhårt på matten ,so och no:n !

matsäck , packa och ladda kameran ska med fixas i dag. kollade nyss på remember me och jag tycker verkligen onte om filmen för att den hade ett så himla dåligt slut.


ÄLSKAR DIG !


..

Jeffa Westlund

hissar och dissar!

jag dissar verkligen män som tar hål i naveln och så dissar jag även när man ha mer än ett smycke i navel eller snea (runt naveln) ..
hissar raka fina hål i naveln..!

13 dagar kvar!

Äntligen är det bara någon vecka kvar till min födelsedag.. önskar mig så mycket och så dyra saker, haha . önskar mig även smycken och navelpiercing men mest av allt så klart pengar.. fan vad jag längtar.

LÖRDAGs mys!♥