Sjukhuset

Hej bloggen. Förlåt att jag inte har kunnat blogga. Ligger nämligen inlagd på varbergsjukhus då jag har extremt problem med njuren. Trodde jag hade fått ryggskott men visade Sig vara lite mer. Ska kämpa vidare nu med värken, och den höga febern så får vi se

NI MISSAR INTE

Att adda mig på twitter
användarnamn: Jeffa Westlund

FIX I LÄGENHETEN

Har fixat här om dagen i lägenheten med Marcus och Alfred då vi fixade in den nya sängen hit in, plus att vi fixade med kaminen som nu sitter inne som ska ge mig värme under de kalla kommande dagarna.

DRÖMM-AR∞LYCKA∞MÖRKER

Underbara fina sak!
(Köpte drömmfångaren i magaluf)

VAKNAT UPP UR KOMAN

Bloggen har verkligen varit död nu det sista, sorry för det. 
Jag har verkligen haft de helt okej dessa senaste dagarma förutom att jag är så himmmla trött och hängig. 
 
Igår var Jag, Mathias, Marcus, Jonatan, Evelina och Anton uppe och fiskade en stund. Jonatan, Anton och jag Åkte sedan hem till mig och åt och tjötade samt kollade 2 filmer ( ena var verkligen den sämsta film jag sätt på riktigt lännge). Vaknade i morse och körde ner Anton och sedan efter 1 timme körde jag ner Jonatan också. Åkte sedan hem och städade och sedan låg jag i soffan mestadels av dagen och kolla serie. Har haft studiedag idag vilket var riktigt gött. Åkte sedan till Jimmy och fixade för fisket som vi ska ut på torsdag. Åkte sedan hem och nu ska jag strax sova då jag ska till sjukhuset hela förmiddagen i morgon.
 
 

SLÄKTEN




God dag alla fina läsare. Ligger nu i Marcus säng Och väntar på att hans släkt ska komma då han och Hampus ska ha släktkalas. Hörs senare

ÅRETS SKOLFOTO

Såhär blev årets skolkort.

FÖRSTÖRD

Här om dagen skrev jag i bloggen att min mobil hade pajat.. såhär ser den ut. Helt förstörd, men som tur är funkar den fortfarande, ska lämna in den men orkar verkligen inte vara utan mobil..

GOD MORGON

Ligger nu i sängen och tycker synd om mig själv.. hatar att vara sjuk! (vem gör inte?)
Ska snart försöka komma upp ur sängen och sedan ska jag in och försöka göra väldens frukost till mig själv!
gud va jag har drömt mycket i natt, har verkligen drömt om ALLT! de sjukaste.

LÅT BILDEN TALA

Godnatt
 

KVÄLLEN

Kvällen har varit grym då vi fiskat och tjötat jag Anton, Jonatan och Marcus, dock så mår jag inte alls bra och jag har fått hög feber och smärtor lite varstans i kropppen.  Ska sova nu med älsklingen.

NI GÖR MIG SÅ GLAD

Här ser ni lite bilder på klassen som inte kommit ut innan. Blir så glad när jag kollar på dessa bilderna. sista året nu i skolan.. ååh kommer sakna alla klasskompisar men inte plugget!

GOD MORGON

 
Ledig idag, hur skönt som helst!
Dock så håller jag på att bli sjuk så jag har vilat hela dagen (förutom att jag har bakat) annars har jag tagit de jätte lugnt. Jag ska strax hoppa in i duschen och sedan så ska jag åka upp till sjön och fiska med några. 
 
Gårdagen var helt kanon! Åkte hem efter skolan och sov en stund + städade, sedan kom Rebecca hit och sen kom Evelina och hämtade oss med Bilen så drog vi ner och köpte gott på maxi. Åkte upp några till sjön och käkade kladdkaka och fiskade lite. Sedan sov Rebecca här och vi kolla Idol och film.

FÖDELSEDAGSBARN




Hej och god morgon alla fina läsare. Igår fyllde min älskling 18år och hans tvillingbror Hampus de tillbringade vi med ljus på sängen, överraskning, pinsamma minnen och sånger. Hade inte så många bilder sedan restaurangen men här kommer några men dock inte på alla. 

KANON DAG

Vaknade i morse bredvid Marcus. Duschade och sedan åt vi en god frukost och sedan kom Jimmy, jonatan och dom och hämtade Marcus då dom skulle golfa. Jag mötte sedan upp Evelina då vi satt och tjötade och lite så, lite senare stack vi och mötte min syster då vi köpte Marcus presssent då han fyller år i morgon och fan va fin den blev. Snart kommer Evelina hit med Elin och så får vi se vad vi gör men snart blir det utgång.
 

LAST WEEK


SKIT KAN BLI BRA

Dagen började sämst i skolan och det är inte ens värt att ta upp här på bloggen. Åkte i allefall hem efter skola då jag mötte några som sovit hos mig ( komiskt nog så sov dom under hela min skoldag )haha. Sov ute i ute soffan i någon timme och sedan så spelade vi Wii och vänta in Att Marcus skulle sluta. Åkte och hämtade honom och så var de bara jag Jonatan och Marcus som var med varandra då dom andra var tvungna att sticka. 
 
Nu på kvällen har jag och Marcus käkat med min familj och sedan så stack vi hem hit till honom då hans föräldrar är bortresta. Ska ha myskväll nu och måste säga att dagen gick från skit till något underbart. 

TRÖTT

God morgon fina läsare. Idag vet jag inte om jag ska säga godnatt eller godmorgon..? Hade en grym kväll i bastun i går i allefall och vi kom i sängs lite väl sent då jag har skola nu, men de var de värt! Ska åka och ha redovisning på våran skolkatalogs sida över då här ser den ut för tillfället. Riktigt bra blev de ändå tycker jag. Haha satt med detta i säkert flera timmar i går för att få ihop alla mått m.m 
 
 

NEW IN

Nu kom mitt andra skal hem, älskar de något så sjukt!
Väldigt speciellt men älskar de!

JEFFA TIPSAR

Köpte detta naglack i magaluf och jag är helt och hållet storförälskad. Jag kommer lägga ut lite bilder så ni får se hur det sitter på ( extra snyggt att använda som manikyr )!

KLADDKAKA

I tisdags hade jag ledigt och de tillbringade jag bakom damsugaren och sedan bakom bakskålen. Bakade en massa kladdkaka till mina fina kompisar som kom på besök efter de slutat skolan. Jonatan, Anton, Jimmy, Jonatan, Evelina och Alfred. Åt en massa kladdkaka och sedan så drog vi oss upp till sjön och fiskade.

FAVORIT KLASSEN

Igår hade vi skolfoto och sedan foto lektion. På lektionen hjälpe några i från klassen oss med att fota. Blir glad i hela kroppen när jag ser dessa bilderna då alla var så glad i går. 
bilder lånade av hannah. <3

GOD MORGON

God morgon finaste läsarna. Idag vaknade jag upp och sov nästan ingenting inatt. Anton jag och Jonatan åkte bussen och sedan på pendeln Påväg till skolan träffade vi även Jimmy. Tappade mitt busskort på bussen plus att jag glömde min dator. När jag sedan sitter på spårvagnen så kommer en kontrollant och ger mig böter på 1200kr, så måste till Västtrafik Och fixa de så snart som möjligt. Har haft skolkort precis, ni ser de på inlägget under. 
 

FOTO

Årets skolfoto 

NEW IN

 

tjänna

tjänna antman här!!!:)

NEW IN DREAM

Inskaffade mig detta underbara skal till min mobil då jag verkligen behövde skal för att mobilen inte skulle paja, dock tog de ett tag för skalen att komma så mobilen pajade ändå men då fint!
 

LIFE IS GOOD SOMETIMES

Ligger nu i sängen och är helt slut, har haft en så grym helg och jag längtar verkligen inte tills i morgon då jag måste upp tidigt och fixa och greja. Ska sova nu men hörs i morgon.

SVAMP

Dagen idag har varit nästan lika bra som gårdagen. Vaknade upp med Marcus, Evelina, Jennifer och Jonatan då dom kom inatt när alla sov typ, haha. Åkte ner till kiosken och köpte lite gott och sedan så stack vi upp till Bastun och fixade. Efter det stack jag och Eve ner och handlade mat och sedan satte vi oss och kolla film och tjötade. Åkte sedan ut i skogen och körde som idioter med fyrhjulingen och plockade svamp, vill bara tillägga att detta var min första gång och det var grymt skoj ändå. Hemma sedan proppade vi i oss glass och kolla lite serie. Riktigt go dag.

GIRLS NIGHT

I lördags hade jag hemma lite goa tjejer på god mat, pool och en massa annat skoj på kvällen. Blev en kväll att minnas kan jag säga. Somnade runt 6 tiden och det finns inget mer att säga om denna kvällen än att den var riktigt rolig. 

JUST LIKE MUSIC IN MY EARS


LIKE A RED ROSE

 

DAGENS DETALJ

Dagens:


1-0 till Jeffa

Igår var jag egentligen ledig men åkte in till skolan och hade möte med rektorn då vi tog upp lite saker vi inte var nöjda med. Efter de åkte jag in till stan och gick runt lite innan jag mötte Jimmy och Jonatan. Åkte hem till Jonatan och käkade god mat då hans pappa fyllde år. Efter de försökte vi fixa ljudet i Jimmys bil men de gick sådär då han måste köpa till lite saker. Drog ut med bilarna då vi träffade Anton, Johanna och Alfred med. Åkte sedan hem och sov hos älsklingen.


HAV

Har haft en helt kanon dag idag då jag först var i skolan och sedan så åkte jag, Rebecca och Emma och käkade god mat och sedan gick jag och Rebecca och kollade jacka och köpte present till hennes mamma. Åkte sedan med Jonatan och Jimmy hem till Jimmy med Rebecca och Marcus. Åkte ut med hans båt med en massa god mat och grillade och tog de lugnt. Åkte sedan hem hit med Rebecca vid 9 tiden och badade i bubbel poolen och nu ska vi sova.


HELG

Helgen har varit bra. Började med en underbar dag i fredags då jag vaknade och gick upp och städade och tog de lugnt efter jag åkt hem ifrån Marcus. Blev sedan upphämtad av Jonatan och så åkte vi och köpte mat och mötte Jimmy. Hämtade Marcus och åkte sedan hem på grill och myskväll hos Jimmy då Evelina och Robert kom också. Slutade med en lång natt med skratt och skoj.

Lördag vaknade jag upp hos Jimmy. Jag Marcus Jonatan stack sedan till bil tema och fixade lite och sedan åkte vi till världens godaste buffé och käkade oss runda. Åkte sedan hem till Jonatan och duschade och fixa mig lite och så drog vi alla ner till kräftskivan som var där. Hade de As bra för de mesta. Lite Goa bilder: