påskgummor och gubbar!

 
God morgon påskgummor och gubbar
G L A D   P Å S  K   P Å   E R 
Ska snart gå upp och packa tills i kväll då vi ett gäng ska ses och ha riktigt skohj i kväll och käka god mat. Ska bli riktigt kul och jag längtar verkligen, taggad som aldrig förr. Ska dra nu men hörs senare.

BRUN VAR DET JA?

Bara jag som längar något så grymt till sommaren då man får sin bruna sommarfärg? sitter och kollar på bilder från i sommras och jäklar, jag och dom andra var bruna!
 
 

GOD KVÄLL

Sitter hemma hos Robert nu och snackar om morgon dagen samtidigt som vi spelar, haha. Ser verkligen ifram emot påsken i morgon, dessutom så ställer man ju om klockan i natt. Dagen idag har varit riktigt bra, glatt humör dessutom. Handlat för veckan och för i morgon, åkt hem till Alfred och va där i någon timme och kollade på hans lamm som han fick nu, så söta! Sedan åkte jag hit till Robert med moppen och nu ska jag snart sova. 
 
Gårdagen va riktigt mysig och blev riktigt lyckad efter en helvetes dag!!
tillbringade kvällen med Jonatan, Anton och Marcus hos mig, mys.

HÅRET

 
Färgade håret i går också och jag har fått frågor sen innan vilken hårfärg jag använder, och detta är den färgen jag använder.

GOD MORGON

 
 
 
God morgon alla fina läsare. Inatt va en kämpig natt, vaknade vid 4 av en smäll i rummet som jag ännu inte vet var det var.. kunde inte sova på 1 och en halv timme efter det och det känner jag efter idag, haha!
 
Igårkväll var jag ute och sprang vid 9 tiden så gick och la mig sent med. Innan på dagen så var jag och mamma i kållered och handlade inför påsk och hälsade på min syster. Riktigt gött att vara ledig.

DANCE OUR TEARS AWAY

 

FUCKING HAPPY!

 Åhh mina skor kom nyss hem och jag är helt förälskad i dom!
Jag tror detta måste vara årets bästa köp..
ville egenkligen ha korta Johnny bulls men dessa blev 100 gånger bättre !
 

MIN DAG

MIN DAG I BILDER

SPÄRR

 
Hej fina läsare..
Idag har jag varit på väldigt bra hunör.. vilket jag inte förstår riktigt eftersom jag har haft en otursdag idag igen. Vaknade vid 11 tiden och åkte in till stan och skulle köpa mig ett par skor, dock så funkade inte mitt kort eftersom det blivit spärrat för jag har fått ett nytt kort. Åkte till skolan och kollade på 3ornas projektarbeten i typ en halv timme sedan slutade jag så jag Evelina, Emelie och Rebecca åkte in till stan och mötte eves kille och så åt vi och lite så. Åkte sedan hem och va utelåst i 2 timmare vilket va jätte kallt, haha!
 
Väntar nu på att pappa ska komma hem med mina älsklingar! ( skorna )

to the girlfriend


NI ÄR KANON

 
Gådagen va helt underbar mot slutet och en katastrof på morgonen !
Morgonen är inte ens värd att ta upp mer än att jag inte kom till skolan på något sätt och missade terminens bästa dag då vi skulle åka skridskor.. tog typ 3 timmar att gå hem dessutom. Men efter det så åkte jag in till stan och mötta Alfred och Marcus och så gick vi på restaurang och åt lyx mat så en måndagskväll, tack för att ni är så bra killar
Längtar riktigt mycket efter helgen nu..

ALL FOR THE LOVE

// byxor - ginatricot / skor - johanssons / jacka - gina / sjal - bellos / väska - topshop //

PERFEKT


NI GLÖMMER VÄL INTE?


HEY PORSCHE

 

VECKANS VILL HA


SMÄRTA

Veckan har varit helt kanon fram tills idag..

I onsdags så åkte jag upp till Malin då jag bara åkte till skolan och gjorde ett prov halv 4- 4 ( riktigt onödigt att bara ha en lektion i en halvtimme med prov, men aja) Sedan åkte jag och pappa och hämtade mamma då vi åkte och fixade blommor och fint till huset då det kom och fotograferade det i går. Sedan körde jag hem till Malin där vi snackade och åt gott och dröjde ut tiden.. Vid kvart i tolv mötte vi upp de andra och överraskade Robert ( läs inlägget under ). Igår var jag därför helt slut men vi åkte upp till Robert igen och firade han lite till. Idag är den värsta dagen på riktigt länge. Läxa upp,illamående av smärta,likblek,sjukhuset.. får se om jag får lite sällskap senare i kväll i allé fall.

 

GRATTIS PÅ 18ÅRSDAGEN KOMPIS

22 MARS 2013
Vid kvart i tolv mötte vi upp Jonatan, Alfred, Anton och så var det ju jag och malin också. Gick genom hela skogen tysta som musar fast med lite skratt i mellan åt och sedan så ställde vi oss utanför Robert där vi ringde in till Jonatans telefon 1 minut i 12 som låg med en högtalare inkopplad under Roberts säng och så sattes ''Jag mår han leva'' igång som jonatan hade spelat in så fint! Robert hade inte fattat någonting.
sedan sköt vi 13 raketer och sjöng ännu en gång när Robert kom ut med världens leende på läpparna. Åt tårta och tjötade till 2-3 någongång på natten.. riktigt mysigt och ritkigt lyckat.
 
Grattis igen fina kompis!

MUSIK

 
 

this weeks most wanted

Denna veckans måste köpa..

HÅR

Såhär har mitt hår sett ut der senaste.. då jag ingen ork eller tid att fixa håret.. Tips till er är fiskbensfläta om ni inte orkar fixa håret en tidig sommar morgon.

GOD MORGON

God morgon alla fina läsare. Sitter nu i skolan och håller på att hitta fakta om ett tal/argument jag ska ha. Idag har vi lång dag och sedan så ska Rebecca med mig hem och plugga och ha mys.
 

STRONGER THAN BEFORE.

Foto: Rebecca Finström
Del 2

REPLAY

Foto: ( Jag )
På: Malin
Fick en fråga om jag kunde lägga upp dessa bilderna igen och här är dom.. fotograferade motljus.

DREAM


MUSIK

 
 

DAGENS DETALJER


Vackraste Djuret!

 
Vackraste Djuret!
Helt klart så tycker jag tigrar är det vackraste och helt klart häftigaste djuret jag sätt. Skulle så vilja klappa ett riktigt tamt tiger.

DESIGNEN

 
 

DIFFRENT BETWEEN US.

Foto: Rebecca Finström
Del 1

Q/A

När ska du berätta om flytten ? :) Köra på frågestund snart?
 
svar: Jo det kan jag självklart ha om ni har frågor ni vill ha svar på!
startar en nu i veckan så tänk redan nu på vad ni vil fråga eller säga. Självklart så kan ni Kommentera utanför frågestunden om frågor m.m :)

WHAT ABOUT US

// SKOR - JHONNY BULLS / BYXOR - ZARA / JACKA -  ULLARED / TRÖJA - LONDON PRIM MARK //

RIHANNA


LIKE A RED ROSE

 
// byxor - Zara / tröja - Vetej / väska -  topshop / jacka - hm //

YESTERDAYS IS GONE

 
//byxor- Zara / Skor - Johnny bulls/ tröja - Ullared//

HUR LYCKAS JAG?

Ska man skratta eller gråta?
haha, detta händer nu under min och Rebeccas lunch. Fan jag var så säker på att den inte skulle gå i sönder så jag och Rebecca utbrast i skratt och jag vet inte om jag ska skratta eller gråta.. haha!

SOLSTRÅLARNA BRÄNNER IN

Igår blev inte riktigt som vi planerade.. haha men det blev riktigt bra i allefall. Började Dagen med att vakna upp hemma hos Robert där jag och Marcus bestämde oss för att ''lana'' med Robert, riktigt mysigt faktiskt, haha och många skratt. Åt taccos och gott sedan så somnade jag vid 5 tiden och gick upp vid 6.. missade dock bussen som gick kvart i så jag satte mig och spelade sims i någon timme.. Gick till skolan och hade en lungn kort dag sedan åkte jag hem till Marcus och skulle hämta mina saker innan jag skulle åka hem till mig för första gången på 1 vecka. Åkte hem och mötte Rebecca och sedan stack vi ut och fotade, riktigt kallt måste jag tilllägga!
 
Efter det skulle vi båda två sova hemma hos mig men den tanken försvann ganska så fort så snickarna skulle komma idag vid 7 och börja slipa golvet utanför mitt rum. så vi åkte och hyrde film och köpte godis innan vi åkte hem hit till Rebecca och hade myskväll då vi är lediga idag och i morgon. Mys!
 

sneak peek

Från dagen idag då jag och Rebecca va och fotograferade i solen.. bilder kommer så håll koll.

sunrays against my cheek

 
//Jacka - Ullared/ byxor - gina/ skor - johnnybulls//

MOTIVATION?

Vart tog all motivation vägen? All min tid går just nu till skolan och jag får ingen tid över till gymmet, fotbollen eller någonting nu mera. Springer samma runda varje gång fram och tillbacka i hemtrakten. vart får ni er motivation ifrån? dela gärna med er til mig..

INSPO/fannylyckman

 
 
 
 
 
 
 
 
 

DEG

Ligger nu i Alfreds soffa med en av hans hundar på huvudet. Haha. Väntar på att Alfred ska komma in och sedan ska vi vänta in Robert så jag Marcus och Rebecca kan åka hem efter en kanon fredag här uppe. Dansade och sjöng så att jag har huvudvärk idag. Haha. Ska på 18års middag ikväll och lite så. Hörs lite senare


KANON DAG

Har Legat och brottas med Marcus runt 1 timme för en stund sedan och det var kul tills jag flög upp dörren i Marcus ansikte och han föll ner till golvet men en jävla smäll. Haha, jag vann ju trotts allt för han gav ju sig. Haft en bra dag idag då jag Rebecca, Emma, Tobias va och filade efter skolan och hade det mys samtidigt som Malin och Evelina kom förbi en snabbis också. Jag har haft en go kväll nu och snart ska jag sova.


GOD MORGON

 
God morgon solstrålar. Ska snart gå bort till Bussen och sedan åka in till rättegången där vi ska se och lära oss hur det går till. Hörs lite senare.

MYS HELA VECKAN

Har haft en väldigt kort dag idag då jag sov till 1 och har legat i sängen till typ 6 tiden haha. Jonatan kom vid 2 tiden och va hemma hos mig i typ 45 minuter eller nått sånt, log mest och snackade och sedan visade jag han hur vårat badrum ser ut (bygger om det nu innan om någon ville veta) Åkte sedan hem till Marcus här jag nu ska sova i 1 vecka. Har fått en massa frågor på bloggen om flytten, skolan, kläder m.m Jag kommer besvara det så snart som möjligt. Men nu ska jag sova och i morgon bitti ska jag till sjukhuset med Marcus och sedan åka och kolla på rättegång.
( från igår )

SMILE

Just nu känner jag att alla som har fått mig att le har gjort min dag idag. Helt slut i hela huvudet och har en så grym träningsvärk att det ser ut att jag gjort på mig. Har en massa problem, läxor och en väldans massa andra saker att fixa idag. ska hem och fixa lite och sedan sova.. hörs senare

LIKE A DIAMOND IN THE SKY

// Byxor - ullared / skor - Johnny bulls / tröja - topshop / Sjal - Bellos //

FRUKOST

God morgon fina läsare. Har haft en kanon morgon nu och snart så ska jag och pappa dra oss mot skolan. efter skolan ska jag hem och fixa ännu mer i huset innan jag ska plugga. hörs senare

this weeks most wanted

En liknande klänning som är längre än den jag har och den ska vara svart. och underbara skor!

FULLFART

Fullfart är verkligen rätt ord!
Har packat ner i stort sätt hela mitt rum förutom Tv och sängen.. helt tomt och det ekar som om man stod mellan två berg, Hahha. 
Har hållt på hela dagen med flytten och är helt slut nu. Nu blir det en paus med att kolla film och måla. Hörs senare

GOD MORGON

God morgon alla fina läsare.. Vaknade i morse och åt världens godaste frukost!
Denna helgen har varit lungn men helt underbar!
Vaknade upp i fredags och gjorde allt jag kunde i skolan och blev klar med en massa redovisningar och uppsattser. Efter skolan stack jag och Rebecca och käkade och fikade vid domkyrkan där Alfred sedan kom och höll oss sälllskap. Efter det så stack jag och Alfred sedan hem till Marcus då vi bara satt och åt en massa gött och hade det mys. Sedan i går så var jag ute i skogen heladagen med Alfred och Marcus och kollade på Alfreds mark och grillade och hade det hur gött som helst innan vi sedan drog oss hem till Robert där vi hade myskväll och käkade och hade det skoj.