GOD NATT BLOGGEN

Ligger nu i lägenheten med Malin bredvid mig i sängen och funderar på när solen är på gång in igen.. hoppas denna veckan då jag och Alfred ska jobba uppe på Marsstrand!
 
Låg och kollade egenom lite bilder och såg att jag inte laddat upp dessa bilderna sedan skolavslutningen. Bilder i från slottskogen då vi solade och åt god mat, mysigt som fan tjejer!
foton från Emelie

RESULTAT

Av blommorna jag köpte hem. 25kr egengjord
 

TJENARE TJEJEN

Nu har vi gjort klart lite i huset, har dock en massa kvar. Snart kommer Jonatan och hämtar mig och då ska bi upp och planera för ett bröllop som vi ska servera på. hörs senare.
 
 

DAGENS DETALJ

 

WHITE GIRL

 
vit tjej hej.. 
här ser ni min egengjorda krans som jag gjorde förut i dag, Riktigt nöjd ändå.( och ja jag är medveten om att den är lite sne haha, men de är det som gör den personlig ).
bilderna är tagna utanför de nya huset typ.

NEW IN

Full fart!
håller nu på att fixar i lägenheten förfullt. Igår var jag, Malin och Johan i frölunda och Köpte bord och stolar till köket som ni ser på bilden. Ska fixa lite till och sedan i väg och käka med Malin och Johan och så kanske vi ska träffa Marcus.

DAGEN

Idag har dagen varit helr och hållet kanon då jag och Alfred har jobbat och sedan så flyttade vi idag så ligger nu i den nya sängen i de nya huset! gaah blir galen.. ligger inne på rummet i huset och inte i lägenheten nu då jag vill hinna packa upp allt. Tack till alla er underbara som hjälp till idag med flytten, ni är guld värda!
Tog en liten paus förut och åt pizza med alla.. inte en bit över kan man säga, haha!
 


SKIT

Har haft en helt förjävlig eftermiddag.. mer detaljer behöver jag inte gå in på. 
Slutade jobbet ganska så tidigt idag då jag, pappa och Alfred stack och köpte ett nytt köksbord. Helt kanon! Har jobbat ihop en lön på 108 timmar nu till magaluf, yeeah!
Sedan åkte vi hem och åt och sedan vidare till de ''nya'' huset som jag kallar de, haha. I morgon så flyttar vi dit allt och så sover vi där och så att detta huset jag bor i nu blir tomt och sedan så stor städar vi det allt efter som tror jag. Är både ledsen, trött och besviken nu så ska försöka sova och sedan tänka på den stora flytten i morgon. Längtar!

NYA

Sol, jobb och huset.
Idag har jag och Alfred jobbat 11 timmar och jag har inget internet på mobilen så har inte kunnat blogg. Jobbade vid Danmarks terminalen och blev klar där sedan gick vi upp och la oss i solen som vi helt klart förtörnade efter en sådan här lång dag. Efter de åkte vi upp till vårat nya hus och fixade lite. På fredag är de tänkt att vi flyttar dit sängarna m.m. Längtar så!


YOU ARE MY WHOLE WORLD

 

VILKEN KILLE

Frukost macka jag fick av Marcus.. Haha så söt nu när jag är sjuk och allt. dock kände jag inte smaken alls (SUCK) !
förutom min 39 graders febert och tanken på att jag flyttar idag + bio och en massa att förbereda inför morgondagens jobbdag ( 11timmar ) så känner jag att jag bara vill krypa under täcket och sova bort hela dagen.. får se hur dagen blir.

TIPS

Till er brunetter där ute!
Jag använder dessa två när jag duschar och det funkar utmärkt om du vill behålla färgen.
Du kan inköpa dom nästan i vilken livsmedelsbutik som helst för en ganska så billig peng!
värt ett försök ( finns även för blont hår )

YESTERDAYS OUTFIT

Gårdagens outfit

FLOWERS IN YOUR HAIR

Vill bara tacka alla fina som gjorde min midsommar så bra!
ni betyder guld värt.

MIDSOMMAR

 
Midsommar, lycka, god mat och dryck!
Hade en riktigt bra midsommar med en massa goda folk. På dagen var jag, Rober,Frida,Jennifer, Malin och Marcus på lite dans och fika i frillesås och sedan lite senare åkte vi hem till ett par bekanta och spelade fem-kamp och grillade och lite så. Mot kvällen stack vi på fest hos Ronja men jag var bara där någon timme innan Jonatan kom och hämtade mig då jag blivit jätte sjuk nu dessa senaste dagarna. Men en kanon midsommar hade jag i allefall!
 
 
 
 

KRANS PÅ G

(inlägget skulle vara uppe i går momrse)
Har fullt upp nu då jag och Marcus sitter och gör kransen till mg samtidigt som vi försöker få i oss nått lätt att äta. Sticker snart till Frillesås på midsommarfirande. hörs senare
 

FÄRG

Torsdags:
Efter havet färgade jag och Marcus håret på mig och sedan så hade vi en myskväll och kollade på ''people like us'' och den var helt innessjukt bra måste jag säga. 

STRANDEN

 
I torsdags så var vi ju som sagt ute vid havet. Hade det hur trevligt som helst och de ända som fattades var min underbra kille! Vi solade, badade och hade det underbart. några bilder från dagen.

GLAD MIDSOMMAR

Sitter nu i bilen påväg ner till frillesås Och ska dansa runt midsommarstången med alla andra. Riktigt glatt humör är jag på idag
Xoxo


HEART ATTACK

 

LIGHTERS


HAVET OCH VIDARE

Ska dra till hvet strax med lite folk. ska blogga så mycket jag kan och så ofta jag kan.. bloggen är högst på listan nu! xoxo

3 DAGAR KVAR!

Nu är det bara tre dagar kvar tills jag flyttar.. guuud vad jag längtar! Skulle egenkligen flyttat i dag men det blev framflyttat.  
 
 

TODAY

 
idag är jag ledig så jag ligger i sängen nu och tar det lungt och sedan ska jag åka till havet med några! sedan i kväll ska jag färga håret och städa och lägga fram allt tills i morgon, gud vad jag längtar!

1 VECKA AV SOMMAREN

Veckan har bestått av att jag sommarjobbar för fullt och Måndags hade jag jobbat i en vecka! goa pengar till magaluf! i helgen så åkte vi en massa med Jonatan då han fått körkort nu.. grattis finaste vännen!
Ha inte haft internet på mer än en vecka så har lagt upp några enstacka blogg inlägg. 
 

Sommarlov

God morgon alla Goa och glada! Idag ska jag nu strax åka och jobba igen ( har jobbat nu hela veckan förutom tisdags). Har verkligen haft jätte dålig uppdatering då min kamera ligger hos Robert, jobbar till 4 och Gymmar efter de. Men ska försöka förbättra mig. Har ni frågor m.m skriv en kommentar! Jag ska sätta igång fråga stunden så snart som möjligt också, så passa på.

Förutom det härliga vädret vi haft, jobbet, fikat & de sista i skolan så har jag fått lite brun färg, känner ändå att sommaren är påväg.


SÄMST

SÄMST UPPDATERING!
Jag har verkligen haft dom bästa dagarna på länge.. Bor hemma hos en kompis hela veckan nu (sedan i måndags) och ska sova här några dagar till, vi har tyvärr inget internet så det är en anledning till dålig uppdatering.

Var på fest i går hos finaste Sara och Hannah som fyllt 18, mest lyckade festen på länge.tack finisar!

Annars så har jag badat och grillat idag med killarna och försökt hålla mig borta från solen då jag nu äter medicin igen.

Ska sova nu men här kommer lite bilder sedan dom senaste dagarna


K.L.M.S

 
Katastrof, lycka, mys, skratt
 
Torsdags var helt underbar då vi hade kort dag i skolan och efter skolan stack Jag, Emma, Emelie och Rebecca till avenyn och fikade och kollade på alla studenter som åkte runt på flaken och firade längtar så!!
 
Fredags var hel mys då jag var ledig. Hade grill mys, skratt och umgicks med en massa goa folk. 
 
Lördags (igår) började helt kanon och jag brände mig något så sjukt på bröstet då vi låg ute en kort stund bara. Badade i sjön och hade det mys.
 
idag har det varit en lungn dag då jag pluggat, handlat och städat lite. Segt med all läxa.
 

NEW IN

Söta svarta skor blev just inköpta till min garderob.. Ville egenkligen ha lite högre men dessa blev helt perfekta!