TODAY

Riktigt go dag. när jag kommer till hotellet så var jag helt hyper och jätte glad så jag hoppade i sängen och råkade paja den, men fan va jag hoppade. HAHA. Kändes som en film om någon ville veta. Här är lite bilder.
 
 

FULLT ÖS

Inatt var det ännu en hemsk natt då Bea fick öroninfektion.. men men. Var hos doktorn i morse och sedan så stack jag och Malin och checkade in på detta hotellet och jävlar va fint vi har det! Havsutsikt, och ett jävla under rum som är lyx gånger 1000! änsålänge har vi inte hittat något fel. Idag blir det tagga som tusen då resten av gänget kommer ner, taggad som bara den!
Ser ut ungefär så här fast ganska mycket större: 
 

HOTELLBYTE

Nu om en halvtimme ska jag och Malin åka i från detta hotellet och checka in på de andra lägenheterna på partygatan. Ska bli riktigt gött få byta faktiskt. Var hos doktorn för en stund sedan och allt ser ut att vara på bättringsvägar i allefall, hååll tummarna för mig!
 
Inatt fick även Bea även öroninflammation och de ska ju flyga hem idag så vi får se hur det går. Ska gå nu och vet inte riktigt när jag får internet men senare i dag.
 

SVÄVA OCH UPPFYLL MIN ÖNSKAN

Underbara kväll.
Ikväll så gick jag, Bea, Malin och Martin ner alla och tände varsin ''önskesvävare'' som jag kallar de. Så grymt mysigt var det och alla människorna  som gick på gatan samlades och kollade på oss, rätt häftig händelse måste jag säga.
 
 

GÅRDAGEN

Var vi på stranden under dagen och ute och åt på kvällen. Riktigt mysigt.. har Åtit ris och kött på samma ställe i 3 dagar, haha nolife!
Efter maten gick jag Bea och Martin ut och hade en kanon kväll. dock gick vi hem vid 2-3 då jag fick ont i huvudet som sakt. men kanon dag.

BESVIKEN

I morgon har vi varit i detta underbara land i en hel vecka, och oj vad tiden har gått fort. Denna veckan har gått fort men samtidigt varit den jobbigaste veckan på riktigt länge. Började med att när åkte ner hit och var sjuk och allt blev bara värre och värre samtidigt som jag fick nya ''sjukdomar'' hela tiden som vi alla fick.. I går gick jag Bea och Martin ut men fick gå hem ganska tidigt då jag hade så fruktansvärt ont i mitt huvud, kom hem och jag började spotta blod och hade feber. Sov i säkert 2 timmar innan jag och Malin vaknar av att Bea ropade på oss, då Martin fått feber kramper vilket var de äckligaste jag varit med om i hela mitt liv tror ja. Idag åkte jag till sjukhuset här nere och kollade upp de då jag fått penicillin och fått betalat så löjligt mycket pengar på vård. Gick sedan ner och la oss och badade och försökte få mig på bättre humör då jag verkligen bröt ihop för allt detta. Min drömresa blev en hel vecka med en massa mediciner och smärta. Nu har jag en vecka kvar vilket inte kommer bli i närheten om vad jag hade tänkt mig att den ska bli, men men vi får göra de bästa av saken och jag är grymt taggad på att mina vänner och min fina kille ska komma ner. Förutom allt med vätskebrist, smärta, en skadad tå och en massa äckel saker så mår jag ändå helt okej.. Kände bara att jag ville skriva av mig lite. Tack i förhand.


UTGÅNG

Nu blir de utgång med Bea och Martin.
 

VARMASTE DAGEN

Varmaste dagen hittills då vi haft 40 grader. badat solat och ätit är de vi gjort, haha. Ikväll blir de utgång förmodligen trotts sjukdommar.

WHITE DRESS

 

BALLT

 
 
 
Vilken dag. dagarna bara susar förbi. Har dock inte blivit frisk än men ändå okej. Vaknade och allt detta dag och sedan nu ikväll så kollade jag på papegojshow vilket var tyckte var as ballt. ska snacka lite med Marcus nu och sedan försöka sova.

MAT

Vaknade och käkade frukost Sedan drog vi till stranden och låg där i några timmar och badade. Åt lite glass som lunch och gick sedan hem till hotellet och la oss i poolen och lyssnade på all den gamla och gryma musiken. Nu sitter vi på rummet och njuter av musiken på utsidan vid poolen och har precis duschat och klätt på oss. Nu ska vi drar och käkar middag. Ikväll får vi se hur planerna ser ut för oss.
 
 


FRUKOST

Sitter nu och käkar frukost på ett jätte mysigt matställe och ska snart ner och  bada..
Godast maten hittills måste jag säga.

Mobil inlägg

FUCK OFF

irreterad, trött, arg och ledsen.
Betalade för att fixa wifi till datorn då det kostade runt 200 lappen för några ynka dagar så jag kunde snacka med Marcus. Sjääälvklart så funkar det inte ens så att jag kan ladda upp bilder eller ens skriva ett litet meddelande. Åhh så arg blir jag. Sedan att jag nu sitter och ha råkat på bihåleinflammation gör mig bara så jävla ledsen då hela denna veckan kommer jag vara sjuk, VAFAN är oddsen att jag får allt samtidigt och allt under dessa veckorna. Äter pencerlin och kommer få hämta ut ett nytt till detta om de inte går över. urinvägsinfektion, bihåleinflammation, förkyld, en söndrig tå, magtabletter, vätskebrist och trött, ååh ta mig ut ur min kropp!
 
Nu ska jag försöka sova och bli frisk.. denna dagen sög då vi suttit inne och försökt bli frisk och bara varit i skuggan. Hostig, feber, illamående, Medeciner, ont, trött snorig, arg tjej hälsar.
 
 

RED ROSES

Detta var gårdagens outfit då jag fick användning av mina nya skor. riktigt skönt att jag tog så kort då det var så grymt varmt.

UTEKVÄLL

 
 
 
 min kväll i bilder!
Alla var helt galna då folk skulle ta bildrr med alla och lyfta på en, haha!
ser väldigt illa ut men de var de inte. ;)

MAGALUF LEVERERAR

Gårdagen var helt kanon!
dock gick jag i högklackat och slog i tån så har en svullen tå som jag ej kan gå på. 
Vi åt och gick ut och dansade och hade skoj.
dock så blev jag av med 500 kr i början av kvällen vilket var piss!
men men bilder kommer upp.
 

ROOM

Sitter nu på rummet och kom nyss hem. Gud vi var med världens mest otäcka händelse då en tjej på restaurangen fick någon slags blodsockerfall och försvann helt och så kom hon tillbaka och sedan försvann hon igen. Riktigt läskigt och gud va synd jag tycker om henne. Ambulanser och liknande är så grymt sega att komma också vilket gjorde det ändå mer panikslaget. Aja nu ska jag lägga mig och vila och sedan får ja se vad ja hittar på.
 

NEW IN MAGALUF

Dessa fina skönheterna fick jag med mig hem idag!
underbart fina om ni frågar mig!
 

GOD MORGON

God morgon alla fina läsare. har haft den värsta natten på riktigt länge då jag och Malin vaknade av ett skrapande ljud och vi upptäckte sedan att det var en kackerlacka.. Glöm alla mina fobier, jag har hittat en ny!
satt uppe och väntade på Martin och Bea hur länge som helst.. somnade runt 4 och har världens förkylning.
 
ska iväg ner till stranden nu och sedan får vi se vart vi tar vägen.
 

SMAKEN

Helt underbar kväll men dock lite problem.
Är ju som sakt sjuk och jag blir bara värre och värre, tur som fen att jag ska vara borta 2 veckor.
Men efter stranden stack jag, Bea, Malin och Martin ut till baren och tog lite dricka. drack en cola som jag inte ens kände smaken på, böl!
Stack sedan i väg och kollade lite i affärer, åt på världens skönaste restaurange och sedan gick vi och kollade på alla dessa bilderna som dom har suttit på alla ciggpaketen här nere då de ska skrämma folk.. fy vilka bilder! sedan gick jag och Malin vilse när vi skulle gå hem. Gick och letade i säkert 1 och en halv timme och fy va dåligt jag mår nu. Ska sova så jag blir piggg och glad i morgon.
 
Natti hörs i morgon.

WET HAIR

Min outfit idag

MAGALUF DAG 1

 
 
Hotellet och utsikten i över poolen.
 
 
 
 
vidare till stranden.
 
 
stranden. stannade dock bara i någon timme då det var så varmt ( ÄR )
 
 
gick sedan och käkade 
 
 
hemma i lägenheten
 
Dagen idag har varit kanon. Vaknade upp och käkade nudlar då vi kan laga mat själva också då vi har lägenhet och inte hotell. Solat badat, käkat och haft de kanon. ska duscha och så nu och sedan drar vi ut och kollar lite.

MAGALUF

Nu sitter vi på flygplatsen och har precis suttit oss och väntar på att gå på flyget. Pirrig i magen som fan. Hej då Sverige, välkommen magaluf!!!


0000 MAGALUF

0 dagar kvar till magaluf. Förrutom att jag har febert och mår piss så är jag lycklig och har resfebert. Gud jag kan inte fatta att det gått ett halvår redan sedan vi bokade. För er som inte vet så ska jag resa till magaluf i 2 Veckor, första veckan ska jag åka med Malin, Bea och Martin, andra veckan stannar jag och Malin kvar och väntar in Jennifer, Eve, Robert, Jonatan, Marcus och Alfred. Ska packa de sista nu och sedan ska jag iväg på ett foto jobb då jag ska fotografera söta lilla sofia. Hörs fina läsare.
 

SJUK

Vaknade upp i morse och fick åka till sjukhuset då jag råkat på all skit man bara kan få just nu såhär dagen innan man ska resa bort. Trillade i går morse och slog i mig värre än vad jag någon gång har gjort innan. Fick ett stort blåmärke och lösa framtänder. Äter pencerlin har ont i hakan som sagt och är super förkyld.

Förutom att jag inte packat såhär 20 timmar innan jag ska lyfta så är jag ändå glad. Badade förut med Johan och Malin vilket inte var de smartaste. Men de var de värt. Sedan så duschade jag och snackade i telefon med Marcus! Gud vad jag saknar den killen asså!! Bara 8 dagar kvar.

Magaluf kommer äga!


ULLARED KÖP

Detta fick jag köpt med mig hem under dagen i går ifrån ullared och bikbok!

GOTT


Vilken dag jag har haft idag. Vaknade upp och stack till stranen med Malin och Eve, dock orkade vi bara vara där nån timme då det var alldeles för varmt. Åkte sedan hem och väntade in robert då vi åke och köpte de sista till Magaluf. Åkte sedan hem och började packa ( sådäär 2 dagar innan ). Johan och Malin kom sedan hem hit och så lagade de god mat till mig och håller mig sällskap nu när Marcus och alla har rest bort. Tagga två dagar kvar till Maggan!

ULLARED

 
Dessa  två dagarna har varit helt kanon. Vaknade upp hemma hos Marcus i går morse och då stack jag till frissan och fixade håret. Åkte till kungsmässan med Malin och väntade in Eve då vi tre sedan stack till Gekås/ullared. Handlade en massa fina saker. Sedan efter det stack jag och Eve och handlade och åt kina mat och myste här hemma då Marcus och de andra killarna stack till Tylesand, ville verkligen hänga med men nu är det bara 2 dagar kvar till MAGALUF! bilder på vad jag köpte i går kommer upp strax.

FRIDAY

 
Fredag i dag och denna dagen har jag tillbringat genom att åka till stranden med Frida och Elin. Åkte sedan hem och träffade Malin som jag saknat som varit borta i visten. Sitter nu och lyssnar musik och tjötar. Ska sova nu då jag ska upp till kungs med Jonatan i morgon och sedan så ska jag åka hem till Marcus efter det.
 
Bilderna ovan är sedan dagen efter vi jobbade på bröllopet och dom andra sedan de senaste dagarna.

BLOMMIGT

NEW IN..
Denna fina topp kom hem på posten idag! Kanon i detta vädret!

ASK ME

Q: Vad är det som får dig och börja läsa en blogg och verkligen börjar följa den? :)

A: Det som får mig att börja följa en blogg är en blogg med mycket variation där du kan läsa om personens liv och åsikter. En sann blogg med alla möjliga olika känslor och inte bara ett glatt lossas liv.

Q: Hur gör du dig i ordning på morgonen med håret och sminket? :D

A: Jag  använder mig av en ögonfransböjare och en mascara. Nu på sommaren använder jag inte puder eller något sånt om jag inte ska på fest eller liknande. :)

Q: Vem älskar du mest av allt i världen?

A: Om jag måste välja en person som jag verkligen Älskar mest i hela världen och du menar verkligen hela världen.. Måste vara Marcus. Jag vet att många har svårt att tro de men jag skulle seriöst inte klara vardagen utan Marcus och min familj!

Q: Hej! Bara älskar dig och din blogg!!
Men jag undrar, du och din kille har varit tillsammans så länge och jag fattar inte hur ni kan passa så bra. Drömmer om er två på nätterna och jag ser i ibland i stan och jag blir helt kära i er bådatvåå. Jag kan kolla på era videos och gråta för att jag blir så lycklig när jag ser er! Hur håller ni erat förhållande i liv?

A: Tack va snäll du är, blir helt rörd. Vet helt ärlig inte hur jag ska förklara eller skriva. Berätta allt för varandra och visar den kärleken vi känner är de som håller vårat förhållande i liv tror ja. Tack blir så glad, kram!

Q: Bästa vän(nerna)?

A: Jag tror man kan ha mer än en och jag har några. Marcus, Jonatan, Malin och några mer ;) Vi är ju ett gäng som umgås och som jag skulle offra mitt liv för. Vi ställer upp för varandra och är mer som syskon och väldigt nära vänner, skulle dö för dom! 

 

Hur länge har du bloggat?

kram! :)

A: Sedan Juli 2009 alltså mitt fjärde år, helt sjukt!

Q: Favolåt just nu?

A: Favorit låt just nu är låten ni inte kan missat.. ALBATRAOZ!!

Q: Något du verkligen ångrar som du gjort/sagt till någon som du känner nu i efter hand var dumt ?:)eller att det såra personen ?:)

A: Ja det klart jag gjort. Bråkade mycket med Jennifer när vi gick i 7-8, fattade inte att vi kunde säga så elaka saker till varrandra. Det ångrar jag verkligen, även om det var längesen.

 Q: Skriv en 5 snyggaste tjejerna i världen som du tycker!

A: Oj en svår fråga.. men här är 5 snygga tjejer i allefall.

1. britney spears

2. kardashian kourtney

3. nina dobrev

4. eva longoria

5. Kim Kardashian

 
Q:Är du nöjd med dig själv? kram!

A: Jag vet inte, ibland är jag jätte nöjd och ibland tänker jag att jag har lite extra fett, lite extra finnar och att jag inte duger. Men ibland tänker jag: "Jag är prefekt som jag är" medan andra dagar vill jag bara gömma mig och tycker att jag är fet, ful osv osv... 

 Hej fina du! 

Vad gör du på din fritid? :)
Favorit affär? ;)

A: Jag är med vännerna, killen, målar och ibland tränar jag. Spleade fotboll i två olika damlag som tyvärr fick läggas ner då de blev förlite tjejer som ville vara med :(

Jag älskar verkligen hemma butiken på Freeport.

Någon favorit butik?
Bästa killkompis?
Puss älskar dig och din blogg! ♥

A: Jag älskar verkligen hemma butiken på Freeport.

Bästa killkompisen är Jonatan, kram

Q: Jobbigaste tiden i ditt liv?

A: Jobbigate tiden i mitt liv var förra sommaren då en nära släkting gick bort, Mamma fick en propp i hjärnan och mitt liv gick mer utför än uppför.

Q:. Pinsammaste som hänt dig? 

A: Oj det måste ha varit nu senast jag var hemma hos Marcus och sov där på en vecka i rad när hans föräldrar var borta. Jag hade precis duschat och skulle byta om när jag står helt naken med gardinen uppe och ser  att grannen kollar in och ser mig helt vilt naken, pinsamaste någonsin!!


Q: Vad skulle du köpa om du vann 100.000 kr? :)
btw, du och Marcus är så söta tillsammans! :)

A: Jag hade köpt något fint till Marcus och sedan hade jag bokat en utomlandsresa och åkt utomlands och solat och badat!

Q: Vilket/vilka fotbollslag håller du på?

HELT KLART IFK. Änglarna i mitt hjärta!

 Q: Haft sex på almäna platser?

A: Ja.

Q: vad har du för storlek på brösten?

A: 70C 

Q: Vem var den senaste du pussade?

A: Marcus

Q: Vad gjorde du inatt?

A: sov från halv 1 - 9 ensam i min säng :)

Q: Och i förrgår natt?

A: sov..XD

Q: Bästa med att fotografera?

A: Att redigera bilderna!

 

Q: Kan du prata med din mamma om allt?

A: Ja nästan :)

Q: Hade du berättat för dina föräldrar om du blivit gravid?

A: Utan tvekan!!

Q: Har du nånsin älskat någon utan att tala om de för honom/henne?

A: Ja har aldrig älskat något utan att talat om de för personen.

Q: Tror du på kärlek vid första ögonkastet?

A: nej, viktigt att lära känna personen innan tror ja. Man kan gilla en person eller få känslor för den men jag tror aldrig att man kan starta ett förhållande och älska varandra efter någon dag!

 

Q: Har du nånsin önskat att någon ska göra sig riktigt illa?

A: Ja tyvärr.

Q: Har du nånsin gillat någon utan att de vart ömsesidigt?

A: Say what?

Q: Har du nånsin tyckt att världen suger?

A: jadå, det gör den fortfarande

QKan du tänka att pierca dig i naveln?

A: Redan gjort!.

Q: vad heter din kamera ( objektiv osv med)
A: Min kamera heter Nikon D90 :)
har ett fast objektiv på (50mm)
 
Q: Vad längtar du allra mest till just nu? 
Ser du fram emot 3:an på gymnasiet? 
Beskriv hur du vill att din student ska vara? 
Hur har din sommar varit, vad har du gjort? 
Din förebild?
A: Just nu längtar jag som fen till MAGALUF.. åker ju på onsdag och är borta i 2 veckor..
2. Jag ser mest i fram emot att kunna sätta dit min cp lärare + studenten så klart!
3. Sommaren har varit helt kanon hittills, dock har jag ju bara haft semester sedan fredags. Har jobbat och stranden typ.
4. oJ JAG HAR VERKLIGEN INGEN ANING!! men mamma är nog min enda förebild.
 
 
Q:Vad har du för naturliga hårfärg :) 
eller är det brunett?
A: Jag är egentligen mörkblond med ljusa slingor.

 
Q:Hur gammal är du? 
Jätte fin blogg :)
A: Jag fylleer 18.. känner mig så stor ;)
 
Q: Är det din egna lägenhet du skriver om? Skulle vara kul med ett inlägg om den osv :) vad du betalar i månaden, vart den ligger
A: kommer upp ett eget inlägg om detta snart i veckan :)
 
Q: Vad jobbar du med? 
Jättefin blogg:)
A: Jag jobbar hos stena fastigheter. tack! kram
 
 
Q:Kan du inte berätta lite om det nya huset? Bor du där med din kille? Eller med dina föräldrar?
A: eget inlägg kommer upp.
 
Q:Snälla kan inte du berätta eller göra en video om hur du lockar ditt hår så fint?
A: självklart kan jag de. kommer upp så snart som möjligt.

FRÅGA PÅ NU DE SISTA

 
SISTA CHANSEN NU PÅ FRÅGESTUNDEN

NEW IN MAGALUF

Inskaffade dessa grejorna nu innan Magaluf. Bh upptäckte jag nyss att den var allt för liten så ska försöka byta den i morgon. 

FRITID

Sitter nu vid datorn och kollar lite adresser och annat. Väntar på att Alfred ska komma och hämta upp oss och sedan så blir de myskväll.
 
 

GÅRKVÄLLEN

Var jag, Marcus och Alfred här och kollade film och åt gott. Riktigt mysigt!
 
 

SOLSKEN

Vaknade runt 10 tiden idag då jag, Bea och Martin åkte till stranden. Legat på stranden hela dagen och igår brände jag mitt ansikte så har legat med solskyddsfaktor 50 hela dagen. Marcus och hans familj kom sedan en sväng och nu sitter jag och Marcus och är redo för tcco kväll!
 

NEW IN

Denna skörnheten inskaffade jag mig nu innan magaluf.. så sjukt söt om ni frågar mig!

GÅRDAGEN MYSDAG

Igår kom Hannah, Emma, Emma och Rebecca hit på en riktig tjej kväll. Var sjukt roligt att ni hörde av er tjejer och att träffa er igen va mer än guld värt.
Vi kollade lite på film , hade ansikts masker och åt en massa gott. Sedan sov de här.
Saknar er sjukt mycket tjejer!
 
 

S E M E S T E R

Ja då var det första dagen på lovet med ledighet för min del. Jag är riktigt stolt över mig själv att jag orkar jobba som jag gjort. Jobbat nu totalt fem veckor. I dag vaknade jag och åkte till jobbet, dagen fick hyfsat fort och efter de jobbade jag extra på mammas firma och sedan hem och fixade mig. Åkte till stan där vi käkade 8 st på restaurang och hade de mysigt. Ska sova nu och jag hoppas ni förstår hur skönt de känns att inte passa någon tid i morgon bitti. Natti


SOMMAR INSPO

 
Gud nu längar jag så grymt till Magaluf!
 

KLARADE NATTEN

 
Dagen idag har varit tröttsam. Jag somnade inte inann halv 3 och vaknat hela tiden under natten. Jonatan skjussade hem mig vid halv 7 då jag somnade om i typ en halvtimme och sedan kastade jag mig upp och åkte till Jobbet när Alfred och pappa kom. Idag jobbade jag och Alfred på ett tak där vi fixade i ordning. Dock en väldigt lungn dag då vi gått runt jätte mycket. Åkte till Frölunda torg där vi skulle käka men istället kollade vi saker till Magaluf, fick med mig en jätte söt topp ( bilder kommer ).
 
Nu stter jag i sängen med Malin som ska sova här i natt. Maxi och köpa lite hårfärg m.m ska jag göra vid halv 10.
 

GRATTIS PÅ 18ÅRSDAGEN DIN STOLLE

Grattis igen min fina kompis på 18års dagen!
Jag och pappa hämtade upp Alfred i Kungsbacka i går morse och sjöng för honom och hade ljus och ballonger i bilen då han skulle få lite födelsedagskänsla. Vi drog sedan vidare och käkade frukost då Alfred fick sin första lagliga
 

MARSTRAND

I fredags så åkte jag och Alfred upp och jobbade på marstrand (sista dagen seglingen var). Malin, Evelina, Frida och Julia mötte vi upp och åkte upp med och så gick vi runt och hade det allmänt mysigt och bara hade det gött i solen. Mot kvällen satte vi oss på en resturang typ och hade det hur gött som helst då Jonatan, Marcus, Mattias, Anton och Robert kom upp. Var inte hemma förens runt 3 tiden. Hade det verkligen underbart!
 

SOMMARSNYGG

Grymt snygg sommar outfits om ni frågar mig!
allt finns för en billig peng på ZARA och du kommer bära det med stil!
 

ASK ME

Nu kör jag igång min frågestund.. Fråga på nu då jag svarar på allt.
 

SUMMER

 

FÖRRA ÅRET

Dagen idag har varit helt kanon!
jobbat på jätte bra plus att efter jobbet kom Jonatan, Mattias, Marcus, Johan, Malin och Frida hit och så åt vi god mat och spelade rappakalja vilket var as kul!
 
i morgon skulle vi jobba uppe på marstrand men vi bestämde oss för att skita i det och åka upp på fredag i stället. Bild i från förra året uppe på marstrand

MARSTRAND

Dagen idag har varit helt kanon, vet dock inte om jag håller på att bli sjuk. Vaknade och åkte ner till Kungsbacka och fixade lite med pappas bil då han blev påkörd av en buss igår. Åkte till Marstrand runt 10 tiden och var där  hela dagen. Påvägen hem sov både jag och Alfred sedan när jag kom hem sov jag i 2 timmar till och snart ska jag sova igen, haha. Dessa senaste dagarna har jag en stenhård rutin.
  • vaknar
  • jobbar
  • hem och fixa huset
  • sova
  • vaaknar igen
idag måste jag säga att jag är riktigt nere och depp. Gråtit över att vår fisk dött, haha vad är det med mig?

PAIN

Har haft en riktigt lång och smärtsam dag, har haft ont i magen och ont i huvudet hela dagen mem de börjar avta nu efter jag knarkat alla värktabletter som finns. Jobbat i möndal och sedan inne på stenas kontor med Alfred hela dagen. Åkte fyrhjuling med älsklingen förut mot Lindome och jag måste säga att jag älskar både de nya huset och min fina kille. Ska försöka sova nu då vi ska jobba på martrand i morgon. Tar med kameran så bilder kommer i morgon. Frågestund kommer upp i morgon.