In the rain

Utrustning: Nikon D90 - Nikon AF-S 55mm f/1,8
 

CANON BILDER

 
Sista bilden är med blixt mitt i natten..
 

EFTER REGN KOMMER SOLSKEN..ELLER?

 
//Tunika/Öland//Shorts/hongkong//

Learning to fly

 

BÖDA SAND


böda camping last year


DAGENS BILD

 
 

PÅVÄG HEM

Sitter nu på bussen påväg ner mot Kalmar. Har åkt buss nu i två och en halv timme ungefär. Ska försöka hinna med tåget eftersom bussen är försenad nu i en timme.


JUST SMILE AND LIVE

 
//TjockTröja/Ullared//skor/spanien//byxor/Spanien//linne/hm//

YESTERDAY'S OUTFIT


JUST NU


SPRATT PÅ BÖDA

 
Igår bestämde vi oss för att vi skulle hitta på något lite roligt och de blev att vi snaggade Mackans halva hår.. Blev ändå snyggt!
 

THE NIGHT OUT


YESTERDAY'S

 
 

RESULTAT AV CANON

 
Canon kamera.

WE ARE ALIVE

Riktigt go Grillkväll slutade det med i förrgår, riktigt härligt om ni frågar mig.. Kanon väder och ett gott gäng att umgås med. 

SUMMER OF LOVE

 
 

TOP OF THE WORLD

 
Ginaoutfit

FIRST DAY IN PARADISE

 
Första kvällen och den tillbringar vi med att vi stack ner till stranden och badade och hade det bra efter vi suttit upp tältet. Äntligen känner man av sommarlovet. 

MOT BÖDA

Riktigt härlig tåg och buss resa till Böda. Här kommer två bilder påvägen dit.

KALMAR NÄSTA

 
Sitter nu på tåget.. har haft en kanonresa hitills. Ganska bra väder och vi är framme i kalmar om ca 30 minuter.RIKTIGT JÄVLA GLAD TJEJ HÄR!

TODAYS PHOTO


BÖDA CAMING NÄSTA

 
om 4 timmar ska jag upp och dra mig mot Göteborg central där vi alla 12 ungdomar ska  åka tåg till kalmar och sedan ta buss där ifrån till böda. Hela resan ska ta upp till 8 timmar så får väl se hur jag är i morgon haha. Ni får vara berädda på att mycket mobilinlägg kommer att göras nu och en del från datorn. Måste dra mig till sängs nu innan jag håller Marcus och Jacob uppe hela natten. Haha. 
 
Två bilder i från förra årets böda resa.

JUST LIKE YOU LIKE

 
Känner jag av de få sommardagarna..

MIN DAG

Helt okej dag idag. Vaknade upp hemma hos Marcus med Jonatan, Alfred, Robert och Marcus och vi satt och tjötade lite och sedan så stack vi till ICA. Handlade lite och sedan stack jag och Mracus hem till han igen och käkade lite. Vid 2 tiden stack vi in mot Göteborg där jag skulle möta en tjej och köpa en tröja av henne, men så blev det ej.. hon smsade 10 innan vi skulle träffas och sa att hon inte kunde för en riktigt löjlig ursäkt. Vi gick runt i 3 timmar och kollade lite och fikade för att vänta in tiden då vi skulle möta en annan tjej som jag köpte kameran av. Den va inte riktigt som jag tänkt mig och är lite besviken men men.. Kanske känns bättre när jag köpt småsaker som saknades till den, ska ge den ett försök. Efter det stack jag hem och hämtade Bea och sedan körde jag ner henne till stan. Åkte hem och så kom Erica och Elina upp och var med mig i nån timme och sedan så kom Alfred ( gillar inte att vara ensam, haha ). Ska lägga mig nu och kolla på ett avsnitt av OTH och sedan ska jag sova.
 
 
 
 
 

FLOWERS AND BIN

 
 

DAGENS DETALJ

Shorts från gina

FÖRÄLSKAD MED EN TÅR I ÖGAT

Har precis inköpt denna skönheten. Är verkligen världens gladaste tjej just nu!
Köpte den av en tjej som inte använder den och den är i toppskick.. Man kan köpa den för minst 16,000-22,000 kr vad jag har hittat. Och jag fick den för 2000. Snacka om en glad tjej. Är väl en Nikon tjej men vem vet nu.

SVAR TILL SARA

Har sett att du och många andra har underat vart jag köpt jackan och den kommer ifrån Gina och jag köpte den i julas. kram
 

TODAYS OUTFIT

 
//Klänning/MQ//halsband/Spanien//

TJUVKIK

Fotodag idag.. 3 små tjuvkikar.
 

DJURSJUKHUSET MED HUNDEN

Nu är klockan lite över 8 och jag är på väg in med min fina stora hund till doktorn pågrund av att han har svårt för att andas.. så blir ingen uppdatering nu på en stund. Håll tummarna för han och för min skull !
Laban och Ludde kortet;
 

IN MY MIND

 
//Byxor/Gina//jack/ZARA//Linne/gina//

NEW IN

 
Fick köpt riktigt många fina klädersplagg i dag. Två skitsnygga shorts från gina och även två långklänningar och en liten gullig topp fick jag inköpt. Det gick bara på 350 kr. lycklig! Malin fick även med sig hem ett jätte fint mobilfack som jag bara måste visa er. Om det inte kostat så mycket skulle jag nog köpt in en nästan likadan själv, haha.
 

ÖGONBRYN

Har precis färgat ögonbrynen blev dock lite fail,haha. Jag tror jag hade färgen lite för länge så de blev lite grått men det tror jag slits bort snart. Måste säga att jag skulle vilja få till mina ögonbryn riktigt snygga.. smala och snygga. Haha men nu så bjuder jag på lite knas bilder.
under tiden:
efter:

EVEN PROBLEMS DO YOU A FAVOR, THEY LET YOU KNOW THE REAL FRIENDS FROM THE FAKE ONES.

 
 

TILL MOBILEN

 
Köpte skalet på ullared för ca 70-80 kronor och är tvär nöjd. Riktigt fint om ni frågar mig. Så detta är Dagens tips från mig!

NEW DESIGN

Blev verkligen trött på min gamla heder så jag bestämde mig för att göra en ny och så blev det tillslut att jag gjorde en helt ny design. Fick lite hjälp av en klasskamrat med. Riktigt nöjd ändå. Vad tycker ni själva? ska fixa lite småpill i morgon med den så sedan så lir allt tipptopp. 
 
Riktigt ledsen för dålig uppdatering..
 
INNAN:
 
EFTER:

WATERFALL

 

JUST TRUE LOVE

 
 

YESTERDAY'S OUTFIT

 
klänning/Bling//tröja/monki//

LAST DAY

sista dagen i skåne, Och solen skener som en riktig sommardag! 
Har nyss ätit  frukost och är mätt som en plätt. Ska packa ihop de senaste och sedan så ska vi åka till ett av skånes vattenfall och kolla på de.. ritkigt roligt om ni frågar mig.
Intrenetet på mobilen är är över internetgränsen så det är sjukt segt så jag hoppas att detta inlägget kommer att visas ( håller tummarna ).
Bild från i går: Älskar dig!

HDR

 
HDR-redigering.. Tycker personligen att det är dö läckert och väldigt annorlunda. Vad tycker ni? Alla foton är tagna här i skåne.

CLOTHES AND FACELOOK

BYXOR/ullared//skor/spanien//topp/London//jacka/pappa//

RUNDTURER

eller va man ska säga.. varit ute i skåne idag och vandrat runt lite och sätt lite allt möjligt. Började med sol och slutade med spöregn i förmiddags, men nu är det super härligt väder. Här kommer lite bilder ifrån dagen.
 
 

SKÅNE TJEJ !

Facelook today

JUST SMILE AND LIVE

 
Nya tröjan frånn ullared// skor/spanien// byxor/ gina//

THE PERFECT HOUSE

 
RIKTIGT SNYGGT.. om ni frågar mig. Jag och Marcus har det rummet med svart säng och Alexander och Hampus de andra. Grymt !

FIRST DAY

 
En rikigt toppen dag har det varit idag, solat, sett sevärdigheter, ätit gått och bara levt !

SKÅNE HÄR KOMMER VI!

God morgon fina läsare. Första mobil inlägget. Ska bara plocka ihop det sista och sedan så drar vi oss ner mot Skåne där vi ska ha en kanon helg med några av Marcus släkt. Ska bära ut väskorna nu i bilen och sedan blir det bilfärd.


FAVO?

Har ni någon favorit?

SNAIL

Photo by: Me

DESIGN FÖRÄNDRING

skapat en ny header som är extra stor ( och de är meningen ).. riktigt nöjd ändå, hoppas ni gillar den :)

ULLARED ISTÄLLET

Skulle ju in till stan och fika med min syster och allt idag men det blev istället att vi vände på motorvägen och stack till Ullared. Hittade lite fina saker som kom med hem. Riktigt nöjd tjej här, plus att jag hade en kanon dag med syrran. Sitter nu i Marcus säng och ska kolla på ett avsnitt one tree hill.
 
1. Sanning och konsekvens spel ( vilket var sjukt roligt, läse igenom korten förut )
2. En grymt mysig och snygg tjocktröja.
3. Ett linne i samma tryck som tröjan
4. Ett par tränings shorts
5. ögonbrynskniv och öonfransborste
6. ögonbrynspenna
7. plast till iphonen
8. Torrshampoo
9. silekondroppar
10. perfym till Marcus
11. Tröja till Marcus
glömde dock att skriva till vissa saker men vi ser på bilden, typ som iphoneskalet :)
 

ANSWER

Emma K Om: YESTERDAY'S OUTFIT  
Vart har du köpt kläderna? :)
svar: kläderna kommer ifrån Spanien och tröjan ifrån ullared :)
 
Hej. Jag såg att du har köpt en fotoduk, vars har du beställt den ifrån? :)
svar:
Jag kommer ärligt inte ihåg men tror det hette kaffebrus :)
 
Vart gjorde du dina fransar och vad betalade du för det? :)
svar:
Gjorde det hos en som min syster tipsade om och det kostade 350 :) an göras på salonger för 800 kr
 
 
Anonym Om:
är det nikotin i vattenpipan eller är det sån utan? :)
svar:
Självklart väljer man ju själv vad man vill ha och i min kan du ha både och :)
 
Åh Gibraltar är underbart! Vi såg aporna som söta fram tills det att dom bet pappa i armen dock.. ;)
svar:
haha, hörde att det kunde bitas men de var så snälla så. Ingen blev biten eller nått när vi var där ;) så i mina ögon va de så söta. Förstår er ;)

2 ÅR OCH 2 MÅNADER

 

GÅRKVÄLLENS MYS

Igårkväll myste jag, Bea och Marcus och ''firade'' lite att jag och Marcus hade 2,2år..Älskar dig hjärtat och de kommer jag alltid göra.

GOD MORGON FINA LÄSARE

Hemskt ledsen för dålig uppdatering.Kom nyss ur duschen och Idag blir det in till Göteborg och hämta lite grejor och sedan fika och ha en mys dag med fina syster. Ska senare i kväll packa och sedan dra mig hem mot Marcus. I morgon drar vi till SKåne. så himla skönt att slippa sminka sig nu när jag har fixat ögonfransarna. Svara på alla era frågor senare.

YOU CAN SMILE AT ME, BUT I WILL ALWAYS SEE HOW FAKE YOU ARE.


GOD MORGON

Ligger nu i sängen och kollar på Frida och Jennifer som fortfarande sover. Idag har jag en liten rolig dag framför mig hoppas jag. Ska självklart träffa Marcus för det är ju våran dag. Sedan funderar jag på om jag ska dra in till stan en stund och sedan blir det hem och mysa. I morgon så ska jag sova hos Marcus för på fredag morgon sticker vi tidigt till Skåne. Ska lägga mig nu och kolla på ett avsnitt one tree Hill


NEW IN?

Glömt berätta för er om mina fransar jag förlångt.. Helt osminkad på båda bilderna

GOOD DAY YESTERDAY


YESTERDAY'S OUTFIT


MYSPYS

Har verkligen haft en toppen dag idag. Började dom ett helvete och sedan har den bara blivit bättre. Mötte upp Emma och Rebecca förut så stack vi till maxi och handlade en massa gott. Sedan har vi varit ute, ätit, skrattat och snackat. Har ätit och suttit här i ute i uterummet nu. Ska snacka vidare och bara leva livet nu. Hörs


ALL WORDS IN ONE


GOD MORNING

Sitter nu hemma och Frida och ska snart dra mig hemåt. Morgonen började till ett helvete tills Frida kom inspringandes i rummet och ''väckte'' mig. Ska hem nu och städa idag igen och sedan så kommer Rebecca och Emma hem till mig för en myskväll !
 
 

BEST DAY

Igår var verkligen den bäst dagen på hela sommarlovet. Först åkte vi till Marstrand och hade det riktigt skojigt och vi hade VIP så självklart kunde det knappt bli bättre. Efter heladagen där så skulle egenkligen jag åkt hem till Frida men det blev istället att vi drog alla hem till Mathias och hade sjukt roligt. Länge sedan jag dansade och skrattade så mycket..
Avslutade kvällen med att bada näck i mörkret vilket var sjukt roligt !

24 TIMMARS UPPTAGEN

Har inte kunnat blogga idag pågrund av att jag har haft fullt upp hela dagen. Jobbat som ett djur idag och missade dessutom ett jätte viktigt möte som var idag, suck!
Men goda nyheterna är att jag har fått mina fransar fixade och dessutom så har jag fått ledigt i morgon. Imån blir det åka till marstrand där jag, alfred, Jonatan och Mracus har VIP biljetter och ska kolla på seglingen..längtar !
Sedan på kvällen ska jag hem till goa Frida. Är just nu så trött att jag snart somnar, men innan jag lägger mig ska jag kolla på ett avsnitt av one tree hill.

DRÖM DIG IVÄG


NOBODY'S PERFECT

 
 

HAVE SO MUCH MORE

Har verkligen mer än 100 bilder som jag inte lagt upp sedan Spanien.. Kommer komma lite bilder i mellan för det är inte så roligt ifall alla kommer som en stor bilbbomb. Men måste säga att jag saknar det sjukt men att det ändå är ganska skönt att vara hemma.

MISS IT

 
tre bilder jag inte visat er.

DARE TO MIX COLORS

skor och väska// hongkong // linne // spanien// shorts // zara (tror ja) // jacka// gina // drömmfångare //London

JORDGUBBE

 
Haft en riktigt gosig dag idag. Vaknade upp och stack och jobbade med Marcus, har aldrig varit så trött i hela mitt liv. Slutade lyckligtvis innan lunchen vilket var veckans bästa händelse, haha. Stack hem och sov med Macus och sedan så stack vi ner till kungsbacka där jag lämnade av Marcus och sedan mötte jag upp Malin för att sedan åka till Maxi och köpa hårfärg och jordgubbar med chocklad, mums. Nu ska jag klippa gräset medans Malin hämtar sovkläder och dator. Så kvällen blir en riktigt mys kväll !

GIBRALTA DAGEN

 

SUMMERTIME

Shoes // Gibralta // linne // spanien// shorts // spanien/ffaras
 

KANONDAG HÄR HEMMA

Haft en riktigt kanon dag. va hemma och somnade runt 3 tiden i natt och sedan gick jag upp klockan 6, suck. Vi skulle börja jobba tidigt men så blev det inte.. Hände en olycka på motorvägen i morse så satt saft i ca 50 minuters kö så det var inget med att börja tidigare. Hämsk olycka dessutom, läs mer HÄR.
Jobbade med Marcus till typ 12-1 tiden och sedan så åkte vi hem så det blev bara en kort dag. Åkte sedan in till stan och fixade lite och sedan så åkte vi hem till Marcus där vi fixade till oss lite och sedan mötte upp hela goagänget på en fika. Riktigt roligt att vi blev så många måste jag säga. Efter vi fikat stack några hem till Marcus och så testade vi vattenpiporna vilket var riktigt roligt tillslut, haha. Blev sedan en hemtur på moppen med ett snabbt stopp på vägen hem för att kolla på solen och fota. Ligger nu i sängen och ska snart sova. Riktigt fin fösta dag i Sverige nu efter spanien ändå.
 

HEJDÅ SPANIEN HEJ REGN

Ska snart hoppa på flyget som lufter om en kvart ungefär. ska bli riktigt skönt att komma hem och träffa vännerna och min underbara syster. dock kommer jag sakna spanien som bara den. Vi lufter 19.45 och kommer att vara hemma vid 1.10 ungefär. Ska upp i morgon bitti vid 7 då vi ska jobba och sedan så slutar jag 6 och har ett möte klockan 7. 
 
Ska iväg nu och köpa en dricka och sedan så blir det hem till kylan.

CRAZY NIGHT OUT

Gårkvällen var helt sjuk!
 Spanien tog hem vinsten med 4-0 i em och det var helt sjukt hur folk var.. Haha riktigt roligt att fått uppleva det. Film kommer komma ut sedan när jag kommit hem. Nu ska jag bara packa ner de sista i resväskan och sedan så ska vi åka mot flygplatsen. Hemma runt 1.10 typ i natt. Imorgon bitti vid 7 så börjar jag jobba sedan, haha. 
 
legat på stranden nu de sista och försökt sola lite på axlarna där jag är helt vitfläckig tack vare att jag tappat så mycket skinn :(
 
bilder från gårdagen.
 
sedan mot kvällen
 

GOOD FEELING

 

STRAND DAG BLEV EN RÖD BRÄNNA

Låt rubriken tala..
Har brännt mig lite bara. Haha röd som en kräfta!
Men riktigt mysig dag på strandenblev de, mötte några norska tjejer som låg bredvid oss och de hade tappat sin mobil så vi försökte hjälpa de, men att norskar skulle vara ''kända'' för att sola nakna visste jag inte ,haha. Dök runt lite och vi såg en massa sköborrar kan man ju lungt säga, få se om filmerna på de blev bra sedan. Men nuska jag hoppa in i duschen och sedan så ska vi ner mot stan och äta på hardrock och sedan ska vi ner till baren och kolla Italien-spanien matchen som är idag !

STRANDEN

God morgon alla fina läsare. Idag blir det av mot stranden eller aa en annan strand än den vanliga i allefall ( berättar mer om den förra senare ). Ska sola och bada hela dagen är det tänkt och sedan så ska vi iväg mot hardrock cafe. hörs lite senare. Ska till stranden i bakgrunden på bilden.

LÅT BILDERNA FÖRKLARA GÅRDAGEN

Taxin som stannade mitt i rundellen och släppte av oss medans han blockade all trafik.. haha