I FOTOT



//Jacka-tessi/byxor-ullared/linne-monki/mobilfack-ullared//


BEAUTIFUL



Photo By me

NikonD70 Nikkor 55mm/1.8
 

DAGENS MACRO BILD


MY BEAUTIFUL YOU

NikonD70 Nokkor:1.8/35mm
 
My beautiful you !

I LOVE IT




//jacka-Tjocktröja-ullared/Skoe-USA/byxor-bikbok/mobilfack-ullared//

Tjenare läsare

Kom nyss hem ifrån fotbollen och är helt slut.. Men nu blir dte mys med Rebecca med Glass och värme. Riktigt härligt att hon stannar här hos mig, känns som helg faktiskt.. men den känslan kommer väl förmodligen paja i morgon bitti när väckaklockan ringer.
 
Idag så har jag köpt en massa fint till min garderob 

TÅGET MED BRUDEN

Sitter nu på tåget och har slutat för någon timme sedan. Gick och handlade lite saker som jag blev super nöjd med!! Glad tjej hej! Rebecca ska sova hos mig i natt så sitter ni på tåget på väg hem. Bloggar mer senare


VART TOG SOLEN VÄGEN?








Senast i söndags så var jag ute i klänning och fotogafraferade.. Vart tog solen vägen?! Om jag någon gång får chansen att flytta utoomlands så skulle jag aldrig tacka nej!

ULLARED GEKÅS




Fick med mig lite saker hem ifrån Ullared igår. Mest nöjd är jag nog med smyckesställningen..

JAG ÄLSKAR DIG

Jag är så kär i dig just nu så lämna mig aldrig ! så Känner jag just nu för mina nya skor som kom hem i dag. Bilderna är orättvisa men det gör inte så mycket för de är verkligen så mycket snyggare i verkligheten. Sitter nu i Marcus säng och har på mig dom, haha. 

 

 


ULLARED NÄSTA

Ska strax gå upp och äta och lite så.. fixa mig och sedan åka ner till tåget då jag ska åka till Ullared med Rebecca! Mamma var där igår och sa att det inte fanns så mycket saker, men åker in ändå och kollar. Måste rusa. hörs senare. ÄLSKAR ATT VARA LEDIG

Dagens tips

Snyggt linne från cubus. Hittade denna bilden och tycker att den visar hur sjukt snyggt linnet är.

SAKNAR

 
Saknar redan sommaren och den är knapps slut.. när jag gick hemmifrån förut så var det 9 grader ute och jag känner redan nu hur mycket jag saknar värmen ..

NEW IN

 
Köpt hem dessa snyggingarna till min skohylla. Ett par Johnny bull boots för 1200kr och personligen tycker jag är det så himla värt det !
bild lånad från google

REGNDAG

Riktigt seg dag. Sitter på tåget hem. Jag vaknade och sprang till tåget som jag hann med som tur va. Sedan har jag gått i skolan i 9 timmar idag. Sjukt segt. Nu blir det hem och byta om och sedan fotboll


INTERESTED?

Bud 40
helt nya och oanväda

© Jeffa Westlund

Dagens Macrobilder

Glad tjej

 
Som ni sätt nu på bloggen så lägger jag ut en massa macrobilder på bloggen.. en bra start tycker jag allt.. ska såklart lära mig det lite bättre. Det kommer komma mer bilder och jag hoppas ni gillar det.

DAGENS BILD


DATA, KLÄDER, SOVA

 
Ligger nu med datorn i knät och ska snart lägga mig. I morgon blir det en lång dag i skolan.. Börjar egenkligen 8.10 och går till 16.40 ( men har sovmorgon i morgon pågrund av inställd lektion ). Ska lägga fram kläder tills i morgon och sedan sova. Hörs i morgon.

© Jeffa Westlund

 
Tre Macro bilder från idag.

HAPPY GIRL

 
Har nyss kommit hem.. Va och gjorde ögonfransarna förut. Lånade Marcus hjälm förut och haha gud va ful den är, förlåt älskling!
Va även ute och fotade förut med macro objectivet, blev några bra bilder faktiskt.. svårt att fota med dock måste jag säga, men det gäller att ha tålamod.
 

SUNNY DAY

 
 

YOU CAN SMILE AT ME, BUT I WILL ALWAYS SEE HOW FAKE YOU ARE.


NY DETALJ I MITT RUM

 

2hand

 
Åkte med Malin ,Evelina och Julia till 2hand butiken igen för att visa vägen och lite så här om dagen.. Fick med mig 4 gamla skivor hem som förmodligen kommer hängas upp på min vägg..

REDO

Har lagt fram morgondagens outfit nu så ska slänga mig i sängen och sova.. hörs i morgon

FEELS LIKE SUMMER?

 
Idag har det varit den bästa Söndagen på riktigt länge.. Vaknade upp bredvid Marcus och sedan så åt vi frukost och bara tog det lungt. Log en stund i sängen då Marcus pillade mig i håret och myste. Åkte sedan och jobbade en stund och det blev riktigt goa pengar! Efter det så åkte jag och pappa och övningskörde, åkte 4 mil och är riktigt stolt över mig själv, haha. Efter det blev det duscha och sedan så kollade jag och Bea på film.. kollade på LOL som jag redan sett innan.. grym! Har haft hemskt dåligt med uppdatering vilket jag verkligen ska bli bättre på. Nu så ska jag plocka fråm för morgon dagen och sedan så ska jag borsta tänderna och sova. 

IN MY DREAMS

 
 
 

SUMMER BREEZE

 
 
//skor-nelly/kjol-2hand/klänning(top)-BLING//

MORGONDAGENS

 
 

MOBIL BLOGG

Första dagen avklarad !

FÖRSTA DAGEN

Avklarad!
Idag har det verkligen varit en jobbig men go dag. Åkte till skolan vid 10-11.30 ungefär.. Riktigt glad att träffa några i klassen igen. Efter skolan så stack vi till stan och Fikade några tjejer. Sedan blev det hem och bara vila på grund av att jag är så sjukt trött. Nu blir det sängen och sedan så ska jag ha min första fotolektion för året i morgon..
 
 

FACE LOOK


FIRST DAY

Dagens outfit:
 
 

SKOLAN NÄSTA

Detta kommer bli morgondagens outfit. Bättre bilder kommer ju såklart i morgon också


MIN FAV

Riktigt ledsen tjej här..
Har tappat bort min favorit tröja.. Surt att allt ska försvinna för mig just nu. Arg och irreterad att det inte finns sändre till allt, eller kanske egenkligen inte?
Men blir lite ledsen att mina favorit saker försvinner !

JUST LOOK LIEK YOU

 
 

JUST SÅHÄR

 
Tillbringar jag min sista sommarlovs dag innan skolan börjar i morgon.. Värme och mys med älsklingen med en handuk på mitt ny duschade hår.. Imorgon börjar skolan igen och känner mig glad att vara ett år närmare till studenten. Nu ska jag lägga fram tills i morgon och sedan ska vi sova.

MY DAYS

 
Gårdagen var verkligen en kanon dag.. Vaknde upp bredvid Marcus och sedan så tillbringade jag resten av morgonen med att städa lite och sedan tog det lungt. Malin kom till mig och vi snackade om allt och inget. Efter någon timme så kom min kära Rebecca hem till mig och vi åkte och handlade godis och gott på Maxi och sedan blev det av mot fotbollen. Efter fotbollen så myste vi och jag har äntligen fått ner Sims 3 till datorn nu så det tillbringade jag natten till. Sov till halv 1 i dag och har bara tagit det lungt med Marcus nu på kvällen.

BAKAT

 
Jag och Marcus bakade här om dagen. blev chockande bra faktiskt!
Vi gjorde halt som haft ett eget recept så är riktigt nöjd 

GOD MORNING

 
Haft en toppen kväll med Rebecca i går och nu har vi nyss vaknat.. sovit bort hela dagen nästan. haha, nu blir det promenad med hundarna och sedan så berättar jag mer om gårdagen senare.

INTERESTED?

 
 
Som några av er vet så kollar jag intresset på om någon är sugen på att köpa min underbara jacka..
''
Säljer min älskade odd molly jacka med äkta får päls i lyvan (modellen med volanger) rosa och i kanon skick då den endast är använd 3 gånger.
Stolek 2 ( som en medium, väldigt bra att ha med tröja under på vintern )
Startbud 2000 
direkt 2500''
 
såld

MISSA INTE

 
Ni missar väl inte min instagram..

@ Jeffa Westlund 

@jeffa Westund

JUST

 
Har packat ner lite saker i en väska igår som just nu ligger upp packad hemma hos Marcus. Har packat ner små saker som ljus lycktor, ljushängare och drömfångare.. Pimpade Marcus rum lite i morse så det blir lite mysigare.. Mitt rum berstår just nu av lyktor och ljus.
 
 

DREAM YOUR DREAM

 
//Tröja-2hand/byxor-gina/jacka-oddmolly//

RENT

Resultat på mitt rum.
Kom hem i går till ett super städat rum som Alfred och marcus hade städat. Tack va fina ni är killar !


MORE PICTURES


TJEJ TIME

 
Nu ska jag bara packa ner datan och sedan så blir det spel och tjejkväll !

GÖTEBORGSKALASET

 
Bilderna och video kommer ifrån Malin.
 
Hade en kanon kväll i går förutom att jag blev slagen av ett par idioter i publiken som började bråka med varandra och råkade träffa mig.. Så fick en litet blåöga. Men annars hade jag det skit roligt !
 

GARDINERNA

 
Blev verkligen supernöjd av det nya garninerna jag hittade på 2handen.. 15kr och så värt !

2HAND

 
Fick med mig allt detta hem för runt 100 lappen.. sjukt värt om ni frågar mig!

GO DAG

Riktigt go dag!
Vaknade upp bredvid Alfred och Marcus. Gick upp och slängde på mig kläder sedan så stack jag och Frida ner till tåget och stack in till en 2hand butik där det va helt sjukt bra saker.. det mesta var helt nytt och jätte fint ! Efter det stack vi till Netto och köpte godis och gott tills i kväll då vi ska hem till Frida, jag malin och jennifer och ''LANA'' Sims ! Just nu håller jag på att sätta upp gardinerna jag köpte.. mer bilder kommer sedan.
 

UTE MED BÅTEN

Hade en underbar dag med båten här omdagen med Älsklingen..

ALLT OCH INGET

 
Hemskt dåligt med uppdatering..
Anledning 1 är att jag och marcus har jobbat som djur nu på Stena.. jobbar i 27 timmar nu hittills denna veckan och är helt slut. 
Anledning 2 är att jag lägger min ''fritid'' på att glo på one tree hill.. haha.
anledning 3 är att jag är så fett trött.
 
Men nu ska det bli ändring på det. Jobbar långdag i morgon och sedan så har jag och Marcus bara en kortdag kvar på hela sommaren!
Idag har jag ändå haft så sjukt roligt. Jag jonatan och Marcus stack ut med båten, egenkligen skulle alfred också med ut och Badade, fiskade och stekte i solen efter jobbet. Behövde verkligen en sådan go dag.dock fick vi tillbringa den utan Alfred, men men. Ny dag i morgon. Sjukt trött på folk och deras beteende och att det inte själva fattar något! Men nu ska jag inte vara negativ, det har jag ju trotts allt en dagbok till( hehe ). Ska lägga mig nu och kolla ett avsnitt och sedan sova.  Godnatt bloggen.
 
Bilder kommer i morgon.

GOD MORGON

Idag vill jag verkligen inte jobba alls.. Ska bli super väder och jag vill bara åka till havet !
Riktigt förbannad ifrån i går på väldigt mycket.. men men. Slutar inte så sent idag och sedan så ska vi måla lite så det blir förhoppningsvis lite roligare.
 

NOT YESTERDAY


GOD MORGON

 
Ny duschad och färdigpackad. Nu kommer snart Malin och hämtar upp mig och så blir det av mot  Evelina. Så nu ska jag fixa det sista och sedan så är det bara väntan på att det roliga ska starta!

SÅDÄR JA!

 
J Ä T T E dåliga bilder.. ja vet!
Men fick frågan om hur smyckeskrinet såg ut i och såhär ser det ut.
dock ser skrinet smutsigt ut vilket det inte är.

DU ÄR MIN VÄRLD


KANONDAG MED LEDIGHET

Har verkligen haft en kanondag idag.. ledig ifrån jobbet och det startade jag dagen med en sovmorgon bredvid Marcus. Efter det Stack vi in till stan och Mötte bea där vi köpte lite kläder och kollade runt. Avslutade sedan dagen med ner till kungsbacka med Chasse och Bea på en liten solning. sedan va det hem och nu ligger jag i sängen. Dagen har bara sprungit förbi. Nu måste jag sova. Hörs i morgon.

DANCING WHERE THE STARS GO BLUE

 
 
 
//Tröja-böda/jacka-ukkared/leggins-gina/väska-ullared//
 
 
 

EN DAG PÅ HAVET EFTER JOBBET

 
Todays outfit/Jacket from zara/Shoes from spanien/Top from ullared/Jeansshorts from spanien/ 

NY HÅRFÄRG

 
 Använder mig av..

INTERESTED?

Skor med ''nitar''
Köpta för 350 
bud 100
 
Smyckeskrin
Bud 50
 
 
Klännig
köpt för 140
Bud 70

GOOD MORGON

 
Nyfärgat hår, nopprade ögonbryn, och fina fransar check !
Idag ska jag och Marcus jobba på två olika ställen och sedan så ska jag sälja min kamera till en Tjej i Göteborg. Vill egenkligen inte sälja den men jag håller fast vid min Nikon istället. Ska gå ner nu och äta och sedan ska vi åka. Bloggar mer senare... missa inte min bloppis senare idag.

MISSA INTE

Min bloppis som drar igång i morgon.

FÖR ATT FÅ DIG LUKTA GOTT

New in.
 

MYSKVÄLL.

Idag blir det myskväll med älsklingen. Äta glass och kolla på film. Såhär perfekt efter en lång jobba dag.

Thriving Ivory - Angels On The Moonmu


STOCKHOLM

 
Riktigt mysig dag igår.. Vi kom fram vid 12 tiden och sedan så var jag och Bea helt vilse kan man säga.. Om jag får välja på Stockholm eller Göteborg så är Göteborg helt klart bäst! Här är det så mycket folm vid tunnelbanorna och det är skitet överallt känns det som, men det är sjukt fint ändå. Igår så gick vi och lämnade alla sakerna och sedan så stack vi ut och gick på en galleria och alla gatorna i närheten, sedan åkte vi spårvagn till Görnalund.. Hade hört att det skulle vara tråkigt och så men jag tyckte att det  var helt kanon. Skälvklart kan man inte jämföra Grönalund och Liseberg  men det var verkligen värt att gå in.

NEW IN FROM STOCKHOLM

//New in from stockholm//
Har länge viljat ha dessa och nu äntligen är det mina.

STOCKHOLM HÄR KOMMER JAG

 
God morgon alla trötta läsare. Sitter nu på tåget påväg mot stockholm för första gången i mitt liv. Ska bli grymt!
Bloggar mer senare.

WHEN I WAS A KID

Gårdagens outfit.
 

ULLARED

 
Här är lite saker jag fick med mig hem ifrån ullared här om dagen. Köpte för 2500 ungefär och är sjukt nöjd!

TO BE LOVED

 

MALINS DAG

Vi firade Malin efter jag varit i ullared med att gå ut och äta på tiopeppe.

LYCKLIG DAG

Så kommer jag att Tillbringa förmiddagen på Ullared med Bella och då tusan vad vi ska shoppa!
Men innan dess så ska jag sälja min Kamera vilket jag kommer ångra ändå..
sedan så på kvällen ska vi ut och fira min fina vänn som fyller år i dag !

BARA FOTAT LITE

 
 

MYS

 
Ligger nu framför datorn och kollar lite one tree hill samtidigt som jag äter favorit glassen.. Nu ska jag bara dega lite i sängen och sedan ska jag gå och lägga mig, ska upp vid 7 tiden i morgon.
 

STÖKIGT VÄRRE

EFTER:
 
 
som sakt så håller jag på att städa rummet.. Gud va det såg ut!
ser ni skillnaden på innan och efter?

BOKAT OCH KLART !

 
SEUPP STOCKHOLM HÄR KOMMER JAG!
På söndag sticker jag och syrran upp till stockholm där hon ska på en ett möte medans jag ska gå ut och se huvudstaden.. Lycklig tjej !

HÖGST UPP PÅ MIN LISTA

 
Älskar verkligen jackan. Har verkligen blivit kär!
Jackan kommer i från Gina och kostar runt 500 lappen tror ja. Om någon har en till salu så hör gärna av er. slutsålda överallt. Detta är verkligen månadens hiss !
 

GOD MORNING

Ska snart iväg med mamma nu efter jag städat lite till.. hållt på sedan i går!
Har verkligen haft fullt upp nu det senaste och mer om det får ni läsa i nästa inläggen.
Gåragen var iallefall mestadels fotografering och jobb..
Va snäll, bjuder på bilderna!