TA HAND OM MIG

Dagen idag har varit helt okej! Somnade extremt tidigt i går så var inte ens i närheten av att klara av att vara uppe till  paradis hotel hann börja. Trillade i går och slog i huvudet i stentrappan utanför lägenheten hemma så det blev lite kaos med det men men. Ska hem nu och ta hand om mig själv och vara riktigt nöjd med att jag fick alla rätt man kunde få på statskörningen!


TEORIÄntligen har jag nu varit på risk 1 an igen. Blev fruktansvärt sjuk förra gången så nu kom jag ikapp. Sitter på körskolan och väntar in nästa teori lektion. Från jag vaknade tills sju i kväll har jag bara teori hela dagen. Haha tröttsamt men värt!

TIMMARS SÖMN

God morgon bloggen. Jag vet att mina bilder är extremt tråkiga då jag tar alla med min mobil. Min kamera laddare är helt borta så ska kolla runt lite om den kan ligga hos någon annan. 

Inatt var nog bland den skönaste natten jag någonsin har sovit! Sov så dåligt i går och dagen innan de, plus att vi var ute i helgen då vi somnade vid sju tiden. Kollade ph med Jonatan som kom till mig och sedan somnade vi båda innan vi ens hann och lägga ner huvudena på kuddarna,haha. 

I går på dagen hade jag först körlektion efter skolan och sedan träffade jag Jennifer då vi gick lite i affärer och sedan bara snackade. Riktigt roligt att träffa min efterlängtade tjej! 

Är påväg in till skolan nu och idag blir en längre dag än i går så håll tummarna att jag inte somnar bakom ratten. 

MYS

Nu har jag ätit, duschat, smörjat in mig och borstat tänderna så nu är jag redo för kvällen! Har haft en dubbel körlektion idag vilket gick lite sisådär då jag slarvade lite, men skit samma. Har dubbel körlektion i morgon med men först har jag en jätte lång dag men nu ska jag lägga mig vid tvn och kolla pH. 

KÖRKÖR

God morgon bloggen. Är nu påväg till banken men Rebecca då vi ska skaffa ett konto för vårat uf företag. Lägger upp bilder på varorna sedan.  Kommer även ha en frågestund nu på bloggen Då jag fått väldigt många olika frågor. 

Efter skolan ska jag ha dubbel körlektion och sedan så ska jag hem och plugga lite körkortsfrågor och vänta.


RIKTIGT ROLIGT


Igår började jag dagen med att åla hem till Bella på kalas med Jonatan. Sedan så stack vi hem och mötte jimmy och dom så att de kunde hämta Marcus fiddi. Efter det så badade vi och sedan bowlade vi med ett gött gäng och firade Bella. Hade en riktigt rolig kväll. Och det sjukaste var att vi blev bjuda på 28 öl och valands dyraste champagne haha.  Somnade vid kvart i 6 i morse men det var de värt!  

SENTIgår så vaknade kag och sedan hade jag två körlektioner på rad. Efter det så stack jag hem där jag började kolla på den nya hunger games. Såg tills det var 20 minuter kvar då Jonatan kom och vi bestämde oss för att gå på bion i gårkväll istället, senaste bion jag har varit på. Var det så sjukt värt att få den tiden och kunna slappna av och verkligen prata ut med en sådan underbar person som Jonatan. 

Efter det då blev det hemåt och försöka sova de få timmarna som jag fick sova inatt. 

MÖRKER

Kall,blöt och hungrig är jag nu... Men ändå glad. Satt på lektionen förut och det gick bara bra. Dock så hade jag redan gått igenom allt så lärde mig inte precis nått nytt men men. Ska springa i väg mot bussen nu. Chio

NU KÖR VI

Vaknade i morse och sprang ner till bussen. Haft en enormt lång första dag idag och nu sitter jag på körskolan och har Lektion. Har fortfarande inte käkat ätit än så min mage kurrar som tusan . Träffade Marcus förut en stund och nu efter ska jag kanske upp till Jonatan och kolla ikapp pH 

SVERIGE


LIgger nu i soffan och äter gott och kollar på Sverige.. Gud snälla jag ber dom att vinna! Idag sov jag till säkert 3 och sedan stack jag och Jonatan och fixat lite och nu har jag äntligen fått upp nya byrålådor i sovrummet så jag ska flytta ut alla kläderna nu till lägenheten samt rensa ut all skit. 

I morgon ska jag upp tidigt och jobba sedan får vi se vad som händer. 

NYÅR PART 1


NYÅRSDAGEN

Började min nyårsdag med att lite folk kom hem till mig innan och så åt vi gott och sedan så förkrökade vi lite. Efter det så stack vi hem till Marcus och var där under kvällen och gud va roligt jag hade fram till tio asså, haha. 
 

GOTT NYTT

Gott nytt år alla! 
Firade nyåren hemma hos Marcus med ett skönt gäng på kanske 25 styckna. Blev lite kaos men men det hör. Väl lite till, haha! Bilder kommer senare