DAGEN INNAN

God morgon bloggen. Idag så ligger kag nu i sängen och känner mig sjukare än vanligt. Jävla skit att jag ska bli sjuk nu av alla dagar. Aja. Ska fixa lite saker idag vilket jag inte vet hur jag ska hinna. Bland annat har jag inget att ta på mig på nyår så får kanske ha samma som förra året. Får se. Ska i allefall träffa Malin senare vilket ska bli riktigt roligt 

KROGEN • TVÅ
Henriksberg. 
I förrgår var vi ute och stack till Henriksberg och hade det as mysigt. Blev lite mycket kanske då vi sov bort hela dagen. Haha. Aja. Hade det riktigt skoj och träffade Goa människor och så. I går var vi ute igen och hade en lungn kväll som var as mysig. Tagga nyår nu 

JUL

Jul i vårt hus. 
Julen var helt kanon för mig. Fick en massa fina saker som jag kan ladda upp bilder på sedan om ni vill. 
Firade julen med först släkten och sedan så firade jag lite jul med Jonatan innan. På bilderna ser ni granen i huset och den sista är på min gran i lägenheten. Älskar julen 


LYCKLIGARE


IGår gjorde jag inte samma tabbe som i tisdag och gick till skola när vi var lediga. Haha. Gick till skolan och hade foto efter det så stack jag på körlektion och sedan blev jag upphämtad av Jonatan så stack vi till Ullared. Fick köpt lite faktiskt för en väldigt villig peng. Efter det stack vi hem till honom där vi mötte mathe och så blev det det vanliga  ph kväll, riktigt mysig och skön kväll. 

MÖRKRET

Hej fina läsare. Slutade nyss och började 8. Alltså har jag haft en väldigt väldigt lång dag. Ska åka ner till Kungsbacka nu och fixa lite och sedan blir jag hämtad i min bil, ja ni hörde rätt! I lördags fick jag min 18 års president och jag fick bland annat en bil av mamma och papp. Gladaste tjejen ever! 

Ska ta det lungt och sedan så ska jag kolla pH i kväll och bara njuta. Har bara entreprenör och företagande i morgon vilket jag känner att jag i allefall kommit riktigt långt i. Sedan så ska jag fika med några Goa tjejer och fira min födelsedag stenhårt resten av dagen. Äntligen är det min tur att fylla år! 

I helgen hade jag släktkalas båda dagarna och Gud va mysigt jag hade. Tack till hela släkten för allt fint och tack alla underbar vänner som kom. MASSVIS NYTTIGHET

 

DRÖM

 
Ligger nu i sängen och hade världens miffade dröm, så sjukt verklig var den då allt stämmde in med nu läget.
 Ska strax upp och äta något om jag får ner det och sedan ska jag sova lite till och sedan så får jag se hur jag mår.

S.T.A.Y S.T.R.O.N.G.

 
Har verkligen haft det tufft nu det senaste och då har jag inte tagit bloggen i första hand. Har väldigt mycket nu i både skola och personligt. Längtar något så grovt mycket till studenten nu då man bara kan få sluta skolan och börja jobba och starta ett helt eget liv utan att vara bunden på något sätt. Förstår mig inte på hur välden fungerar ibland och hur den kan vara så taskig mot folk. Gud jag har verkligen börjat tänka om nu på sätt att se saker och på folk. Världen är orättvis som det är så det gäller att vara stark och inte låta någon få dra trycka ner dig.

TILL HONOM

Bilden är lånad från Emma
 
 
1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19
Passa på att köpa något till dig själv eller kanske någon julklapp? Massvis av julklapps förslag ovan för honom.

JUL FIN

Åhh gud vad det finns många fina julklänningar. Ska helt klart ha på mig en röd kort klänning på julafton. Alla de övre klänningarna är från Nelly och de fyra sista kommer från asos.

DU GÖR MIN DAG MYSIG

Sitter nu på café och väntar på att Evelina ska komma. Ska plugga och tjöta lite. Vid ett tiden ska jag till körskolan och börja med mitt körkort! Ska köra min första körlektion idag och jag är faktiskt nervös. Skoldagen idag var värdelös. Fattar inte varför man ska gå till en lektion då den är en  och en halv timme med vara prat och sedan får vi gå. Aja, är i allefall frisk nu igen och nu håller vi tummarna på att jag inte får mer medeciner. Längtar som en galning efter i kväll då jag ska kolla pH.