DAGEN IDAG

Har jag tillbringat hos doktorn, lunch med Syster, jobbat med företaget och sängliggandes. Har fått medecin nu som jag ska äta i slutet av januari-februari i allefall.. segt som stryk. Aja ska vänta på jimmy och Jonatan kommer sedan mot sängen.
 

JUL I LÄGENHETEN

Dagen i dag har varit riktigt lungn som tur är. Håller på att bli riktigt sjuk. I morgon ska jag åka till doktorn och jag är jätte nervös för i morgon. 

Har i allefall bakat pepparkakshus och sedan har jag fått upp julgranen med hjälp av Jonatan. Bättre "tidigt än sent" eller? 


ÄNNU EN BILD

© Jeffa Westlund

SUMMER SUN

Vart kommer tröjan i från?
svar: Tröjan kommer i från ebay :)

1 MÅNAD GAMMAL

NEW IN

ÄNNU EN BILD

©Jeffa westlund

FRYSER TILL IS

Dagen idag började med att jag Vaknade upp i halv panik av att jag försovit mig. Jag Jimmy och Jonatan tog bilen in till skolan och  gud va skönt att bli skjussad och slippa stå ute och frysa. Har haft en lång dag och nu sitter jag Framför brasan med datorn och Jonatan sover i soffan. Evelina och Elin kommer strax hit och Anton och Johanna åkte nyss. Full fart!
 
Var och handlade med Jonatan förut och sedan fotade vi här hos honom, var så sjukt fint ute, kallt men fint!
 ©Jeffa westlund

ETT LYCKLIGT SLUT

Jag har fått en massa frågor nu på bloggen om jag och Marcus har gjort slut och ja det har vi gjort för över två veckor sedan. Alla sagor har olika slut och ibland är det bra slut och ibland är det sorgliga slut. Jag och Marcus har avslutat våra tre och ett halvt år med en riktigt kanon avslut. Jag och Marcus har tyvärr bara varit vänner nu ett tag och bestämde oss därför att avsluta det och det känns bra. Vi har båda haft ett underbart förhållande och jag kommer alltid vilja ha Marcus som min vän! Och ja man kan vara vän med sitt ex eller i allefall detta exet. och snälla tjejer där ute, ta det lungt med min fina vän nu ;)
 

EN BILD FRÅN MITT FOTOPROJEKT

©Jeffa westlund

RIKTIG MYS DAG

Idag har jag sovit sovit och sovit då jag varit sjuk. Har gotatt mig med hallon och choklad. I morgon har jag en lektion sedan ska jag hem till Jonatan och kanske hänga med Anton och kolla present till hans tjej.

JUL PÅ LISEBERG

 
Nu i helgen så började det med att jag var hemma hos Evelina med en massa goa folk och hade det skoj och käka god mat, lördagen så satt jag och Evelina och tillbringade 4 och en halv timme framför datorn då vi gjorde läxa så det knakade ur oss. Har så sjukt mycket med företaget jag och Rebecca har skapt nu så de är riktigt stressigt och jobbigt faktiskt.
Efter det stack vi till Liseberg med Anton också och så gick vi runt och hade de mysigt!
vann 3 gånger (4 kg chocklad, och ja tål det inte ens, haha).
 
Har verkligen haft en helt kanon helg och jag ser verkligen ifram emot denna veckan då jag ska sova hemma Hos jonatan veckan ut då han är ensam hemma. En hel vecka med Goa vänner i ett stort hus, kan de bli bättre!?

VÅR MAGALUF RESA I FILM

 
 
Video gjord av Marcus

EN DAG I FÄRG

 
Förra veckan så stack jag Evelina, Marcus och Elin in till göteborg och fotade då jag skulle fota till mitt skolarbete, bilder kommer komma ut!
Vi åkte runt till säkert 7 olika ställen, mys.

HELA NATTEN LÅNG

Hade en helt kanon halloween. Var Hos Alice på hemma fest. Jag, Evelina och Elin tog taxi hem och gud vilken härlig kväll det var.