DEPRESSION

 
Har så grymt mycke i skolan nu så jag håller på att gå under. Jag har allt ni bara kan tänka er. Har läxor i varje ämne och en massa inlämmningar nu inom kort tid. Igår satt jag hela min håltimme på typ 4 timmar och Gjorde ett matteprov jag va efter med, inlämningar, ''prov'' och en massa skolarbete från lektionerna. Har just nu såå mycket att jag håller på att gå under. har 21 inlämningar + en svenskabok och en engelskabok och ett svenska prov. Blir helt tårögd av tanken på alla läxorna. Längtar inte ens till helgen då jag kommer få plugga ihjäl mig. Men som tur är så ska jag sitta kvar med Emma i morgon i skolan och försöka komma ikapp lite..

GÖTT SCHEMA ELLER?

 
Många hade sakt att detta var ett gött schema.. men inte jag. fett tråkigt med så länga och hemska håltimmar och en väldans massa väntan.. men som tur är så ska jag sätta mig och plugga på de rasterna jag har, så jag blir klar någon gång. Hur ser era scheman ut? är dom bra :) ?

MISS SUMMER!

 
Mina nya shorts och min nya topp vill jag bara kunna använda nu.. orkar inte vänta mer! vill ha sommar med bruna ben och shorts, kjolar och alla rosenröda kinder!

TODAYS

 
Väldigt dålig bild.. men Dagens outfit såg ut såhär. stor och mysig

RIHANNA

 

GLAD.. NJA

 
Glad tjej men ändå arg..
Ja vad ska man säga, har så mycket läxor så jag tror jag kommer drunkna i dom och aldrig kunna ta mig igenom dom. Men sitter i allefall och ska göra hjärnet!
Missat en hel vecka nu i skolan som jag måste jobba ikapp.. vilket va grymt mycket mer än va jag trott. Men nu ska jag fortsätta och så hörs vi senare.

LITE FIXAT

Fick lite hjälp i skolan av en klasskompis så att man kan kommentera under bilderna nu.. vilket var ett önskemål från er läsare. Roligt när ni säger till så jag kan göra bloggen bättre <3
 

Dålig

Ligger i sängen nu och har blivit dålig igen. Har nyss duschat och haft en lite myskväll innan hela kroppen säger börja försöka vrida sig in och ut.


DAGENS INSPIRATION


11 sanningar om mig

alla kör alltid med 5-10 sanningar men jag kör,

11 sanningar om mig: 

*Jag Skriva dagbok om kvällarna och i den skriver jag allt som jag inte kan säga, vågar eller skriver om i min blogg. riktigt skönt att kunna skriva av sig lite. Ett tips till dig som har mycket i tankarna.

 

*Jag blir deprimerad av vintern, jag blir på dåligt humör, grinig och hatar kylan. 

 

*Jag är helt sjuk när det gäller värme. Jag sover med 2 duntäcken året om och kan frysa ändå.. Har sjukt dåligt blodcirkulation i kroppen.

 

*Jag gillar verkligen inte fötter, usch..

 

*Jag HATAR och är LIVRÄDD för fjärilar och det är verkligen min största fobi.

 

* Jag älskar glass och är en glass människa.. Hade käkat det varje dag om man inte blev fet och om jag hade tålt de.

 

* Jag är över allergiker mot mjölk

 

* Jag är väldigt känslig som människa, både när det gäller ont och gott. En kommentar på bloggen kan uppfylla hela min dag.

 

* Jag kommer bättre överens med killar en tjejer.

 

*Jag tycker brunetter är snyggare än Blondiner. Blondiner är med söta.

 

*Jag hatar när folk ljuger.

 

 


SÄNGLIGGANDES

 
Ligger nu i sängen och kollar en massa gossipgirl och myser med lite frukt och gott.. 
Mår lite bättre idag och håller tummarna på att jag orkar upp till öjersbo i morgon. Men ingen feber idag och känner mig helt okej faktiskt.. Va förut en snabbis på sjukhuset och sedan kungsmässan då jag fick köpt mig en ur snygg topp.

NEW IN

Beställt hem denna skönheten idag.. längtar så tills den kommer!

GRATTIS PÅ 18ÅRSDAGEN FINASTE DU

 
Grattis fina du på Födelsedagen. Nu är du stor och kan njuta av allt du väntat på. Grattis finaste tjejen. Ledsen att jag inte får tillfället att vara med dig på din stora dag idag då jag ligger hemma och är sjuk.. Men du är den finaste vännen man kan ha och jag älskar dig enormt mycket tjejen. Ut nu och upptäck världen och ha en riktigt jäkla bra 18års dag. Love u !

GIVE ME SUMMER

 

GIVE ME ONE TATTOO

Jag vill ha en tatuering nu och jag vill inte vänta.. här är bland de finaste som jag sätt.. skulle inte tacka nej till någon av dom!

URSÄKTA KVALITEN

Håller på att fixa lite smått med bloggen så det ser lite små kaos ut just nu. Headern kommer jag tyvärr inte kunna att ha så länge då KVALITEN på den är sämst då jag fått spara bilden genom facebook. Alla mina senaste bilder har tagits bort från datorn så de är lite surt. Men ska bli fotograferad i studion om bara någon vecka och då kommer lite nya och bra bilder in på bloggen igen. Ska lägga mig och vila en stund till och försöka få någon sömn. Huvudet håller på att sprängas och nässpray använder jag för fullt. Hörs lite senare
bjuder på den fula bilden, haha

VÄLKOMMEN HEM

 
 
Äntligen har några till navelpiercingar kommit hem brevlådan.. Sjukt fina faktiskt. Hoppas på att några till dycker upp idag Riktigt glad tjej. Väkommen till min samling.
 

NÅGRA NÅGOT

 

MEN GUD

Jag ber verkligen om ursäkt för kass uppdatering.. Haft en låne dator med inga bilder eller nått, blogg.se har dampat från mobilen och när jag skulle hämta min dator som blivit lagad så var den paj igen så jag fick lämna tillbaka den efter 10 minuter och sedan fick jag ingen låne dator med mig. så har varit data''fri'' nu ett bra tag kan man säga. Mår för övrigt riktigt dåligt och är just nu sjuk med 39 graders feber och hals som inte vill sammarbeta. Skönt att äntligen fått tilbaka datan. Har kollat ikapp en hel sesong av Pretty little liaers också.. den är grymt bra!

NIGHT OUT

Ikväll blir det utgång för min del.. sitter just nu hemma med hög musik med Malin ,frida, eve och Marcus.. hörs senare

PHOTOSTUDIO

Haft en toppen dag med en massa foto, umgänge, film inspelning och mycke skratt. I morse hängde Malin med till min skola och var min modell för en dag i studion. Helt kanon bra bilder blir det. Bilderna kommer upp på måndag. Nu blir det myskväll med killarna med pizza och film. Spela även in en egen super töntig film. Haha


KANON

 
Helt okej dag.. vaknade upp och duschade och sprang sedan till tåget där jag hade sällskap på tåget med Jonatan och Mathild. Helt kanon dag i skolan. Åkte sedan efter skolan ner till kungsbacka och kollade lite i affärer  och väntade in Malin, sedan stack vi hem till henne och hämta en massa saker till morgondagen och sedan så stack vi hit.. en riktigt deg dag. haha!

VÄLKOMMEN FINA DU


MY ROOM

 
Nu äntligen har jag städat klart rummet och är ändå riktit glad att jag fick gjort det. Här är resultatet. Ska hoppa in i duchen nu och sedan ska jag planera inför Fredags fotolektionen.. Dagen idag har varit förjävlig men ändå okej.. om man nu kan skriva så, haha. Vaknade hemma hos Marcus och mådde lite bättre än vad jag gjorde i går. Fixat gymkort nu i en månad också, happy face! Började skolan vid halv 1 ungefär och har bara en lektion som är matte såklart, satt med Andreas och vi fick faktiskt sjukt mycket gjort och för än gång skull kände jag att matten fastnade, och ja jag är glad för det. Åkte sedan hem och har ätit, städat och bara degat i sängen hela dagen ungefär. Ska dra nu så hör om en stund.

RADIOACTIVE


TOP 3 GÅSHUD

 
 
 
 
 

NEW IN


DAGENS ONÖDIGA

 
gick med uppsatthår idag i skolan.. eller fläta om man ska vara exakt. Inte ofta man ser mig i uppsatt men när jag väl har det är det grymt skönt att slippa tovorna i nacken. 

PILLAR

Ligger i sängen nu och ska snart sova.. idag kom äntligen mitt paket med mina 2 första percingar som jag beställt hem. Har råkat beställa hem 8 styckna, ops! 
Har även tagit fram mina gamla percingar och lagat dom eller aa några av dom..får fortsätta i morgon.
 
 
vänstra är mina gamla och dom högra är mina nya!

JUST HAPPY ME

 
Idag vaknade jag med ett trötthumör om man nu kan säga så, haha.
hoppade in i duschen och sedan gick jag och la mig igen.. vaknade sedan 3 minuter innan vi skulle åka och fick kasta på mig kläderna och ha handuken på huvudet i farten.Fläta på huvudet och trött som en gres gick jag till skolan. Hann därför inte äta frukost i morse och så tänkte jag att det va bara ch vänta 3-4 timmar till bamba, men självklart så gick inte maten att äta i matsalen heller.. så har gått hela dagen idag utan mat i magen..plus att jag inte hade några pengar till att köpa annat. Har aldrig varit så hungrig i hela mitt liv. Efter skolan nu så kom jag hem och har legat i sängen hela dagen då jag har feber och fruktansvärt ont i magen. Ett under att jag klarade av skolan idag.

TODAYS ME


 
 

NEW IN

 
 

MYS

 
Ligger i sängen med datorn och käkar glass och kollar på Grey's anatomy helt slutkörd och trött. ska kolla vidare nu! 

KANON

Dagen i går var helt fantastiskt bra faktiskt. Vaknade upp hos Malin och sedan när hon drog sig ner mot stan stack jag till killarna och byggde en badtunna. dock hade killarna redan byggt så långt så jag kunde inte göra så mycket men det var roligt de timmarna ja var med och byggde och fixade ändå.. värmde sedan upp denna tunnan som tog lite längre tid än vad vi trodde så vi hoppade i badet vid halv 2 kvart i 2 i natt och satt där i några timmar. Så har fått ca 3 timmar sömn i natt så har varit helt död hela dagen. Kanon rolig dag och natt måste jag säga. haha. Tack Jonatan, Robert, Alfred, Anton, Marcus och många till för gårdagen igår!!
lånad

Rokoko

Har fått en ny förälskelse i gamla soffor och möbler från 1700-1900talet, rokoko..Helt galet snyggt!
ingen aning om ni gillar det eller inte men jag är fullständigt förälskad!
 
 
bilder lånade från google

Rosa Whoopies!!

Till ca 30-40 dubbla kakor
60 gram smör eller margarin
4 msk olja, till exempel rapsolja
2 ½ dl farinsocker
1 ägg
2 tsk vaniljsocker
3 dl vetemjöl
1 ½ dl kakao
1 ½ tsk bakpulver
½ tsk salt
2 dl mjölk

Gör så här: 

Sätt ugnen på 200 grader.
Vispa smör, farinsocker och olja, så att det blandar sig. Vispa ner ägg och vaniljsocker.
Blanda mjöl, kakao, salt och bakpulver. Tillsätt dessa i smeten, sikta gärna ner dem för att undvika klumpar, och vispa på låg hastighet. Avsluta med att blanda ner mjölken till du har fått en slät smet som är något tjockare än muffinssmet.
Klicka eller spritsa (funkar bra med en fryspåse med avklippt hörn) ut pluppar på ett bakplåtspapper, gör gärna en testplåt med lite olika storlekar för att se hur stora du vill ha dem. Dom blir lite toppiga. Inget att vara oroliga för utan då tar du och blöter fingret och duttar ner den toppiga delen.
Grädda kakorna i ca 7 minuter, ytan ska jäsa upp igen om du trycker på den. Låt kakorna svalna.

 

Frosting 

50 g philadelfiaost

1 dl florsocker

3 dl grädde

Färg

Gör så här: 

Vispa osten och häll i florsockret lite i taget och tillsätt grädden. Vispa till en fast frosting. Spritsa på kakorna

 
här har ni ett jätte smarrigt recept jag hitatt här på internet.. riktigt värt att baka!

SNART DRAR JAG MIG!

 
 
Snart blir jag upphämtad av Marcus och sedan så drar vi oss mot öjersbo.. Ska spendera hela helgen där uppe nästan haha så vi får hoppas på det bästa när det gäller pluggandet, haha! Sjukt trött idag och ledsen, irreterad men ändå glad. Hörs senare.

TJENARE

Sitter i sängen nu och har haft en riktigt tuff dag!
Men som tur är har jag mina fina vänner som stöttat mig genom dagen. Har äntligen fått min lånedator!!
Åkte och fikade i stan förut med Rebecca och hennes Tobias vilket var riktigt mysigt samtidigt som vi väntade på Jonatan. Åkte sedan ner till stan och solade och snackade, ritkigt mys. Inatt sover Rebecca över här då vi börjar vid 1 i morgon. Ska ha en fet sovmorgon och ta en liten sväng med kameran om jag hinner det.

DAGENS GRYMMA LÅT

 

I LOVE YOU WITH ALL MY HEART

 
 
 
 
 
 

GAMLA DATORN

Sitter just nu på min gamla dator och är lite små depp för att alla mina bilder på min mac försvann idag i skolan för dom på IT avdelningen va helt cp.. böl! rip 5000 bilder 
 
Men här kommer lite gamla bilder på saker jag saknar grymt mycket!
 
 
 

HELVETESMORGON

Jag har haft en jävla morgon. Jag vaknade av att något kröp i min vita lampa bredvid min säng, satte mig upp och kollade på den... Och fram kryper en "källar" spindel upp och sätter sig Mot mig. Uppspringandes halvnaken och gråtandes sprang jag upp och satte mig utanför mitt rum.. Jag kollar in i rummet med rädsla 40 minuter gick det innan pappa kom och fick dammsugit upp den. Alltså... Kommer aldrig öppna mitt fönster igen.

Men efter det så åkte jag och pappa in till stan och sedan mötte jag upp Rebecca och käkade frukost. Efter en lång dag med en söndrig dator som jag lämnade in nyss så har dagen varit bra hittills. Sitter dock på digitaltskapande utan dator, haha deppig ja! Slutar halv 5 och då ska jag hem och springa va det tänkt. Hörs sen


GOD MORGON SKÖNHETER

 
Första dagen i skolan och den startar jag med att åka in till stan och möta Rebecca och äta god frukost med henne innan vi har möte med rektorn. Ska bli kanon bra nu ska ni se. Trött som ett as bara.

WE LIKE


JUST A GIRL

 
 

VAD TYCKER NI?

Kollar lite runt på olika bikinis och här är 4 som jag inte kan välja mellan!
hjälp!
 

TODAY'S WEARING

 
 

MY LIFE

Hade tänkt skriva av mig lite till er om mitt liv. Jag är 1,52m lång och älskar och även brinner för Fotografering.

Jag har alltid varit kort i mitt liv och kommer tyvärr inte att växa mer. Va väldigt ledsen över min längd för något år sedan men nu börjar jag vänja mig och acceptera den. Jobbigast har nog varit att höra att man är dvärg, pigme eller “kortisJeffa” så fort man varit på någon fest, kalas, träffat nya människor eller bara går på stan och möten en gammal vän. Dock har jag aldrig fått höra det åt det negativa håller faktiskt. Jag trivs mer och mer med min längd och jag ser det mer som en fördel när det gäller att gå i högklackade skor, haha.

 

Mitt namn Jeffa Kommer ifrån min mamma och har alltid gjort de. Mamma ville att jag skulle heta det och började kalla mig det som liten. Ända sedan den dagen jag var runt 2 årsåldern och mamma kom på de har jag hetat detta.. Tror namnet kommer ifrån en apelsin dricka som heter Jaffa eller från killnamnet Jeff men vet inte. Men Jeffa som nu jag “heter” är i alle fall ett tjej namn ska det vara tänkt.

 

Många har också frågat om mitt hår och hårfärger.. Jag har minst färgat mitt hår 50 gånger seriöst. Färgade mitt hår första gången när jag var runt 7 år och mamma och pappa gifte sig. Slingade mitt hår med lite blonda slingor men inget mer. När jag väl kom in i ’’emoålden’’ så började jag med alla olika färger så som blå, lila, brunrött,svart och blont. Efter alla dessa hårfärgerna ville jag gå från svarthårig till platinablond och gav mig fan på att göra det. Fick pissgult hår och hade det ganska länge innan jag färgade tillbacka det till brunt och tyckte att det var mycket snyggare. Sedan efter det färgade jag mitt hår blont igen och sedan brunt och förra sommaren började jag dra mig mot det blonda håret igen igenom slingor och så och sedan ångrade jag mig och färgade det till den bruna jag har idag.

 

 Och när det gäller fotograferingen kan Jag fotografera allt i från naturbilder, outfitbilder, onödiga bilder, betydelsefulla bilder, konst och en massa annat, men det jag gillar att fotografera mest måste nog vara par bilder. Jag äger en Nikon D90 och har 4 objektiv till kameran. Innan D90 ägde jag en D60 och älskade den till den nästan trillade ihop. Går även på Munkebäcksgymnasiet där jag utbildar mig till fotograf, vet dock inte om jag vill jobba med det i framtiden men jag har ju smådrömmar i huvudet om att öppna eget. Vågar inte säga för mycket än om någon hade tänkt sno lite idéer.

 

Och ja självklart kommer jag skriva om min stora fina kärlek som jag har i mitt liv. Kärlek, sorg, lycka och upplevelser delar vi med oss båda två med varandra. Varsin ring på var sin hand och en massa respekt för varandra har vi och ja jag pratar om min underbara kille Marcus och hans fina leende. Folk ser oss som lite för sociala människor och det kanske vi är för er men vi båda älskar att umgås med folk och ha riktigt kul, party, skratt och resor står högt upp hos oss båda och vi får lätt “vänner” och har inga svårigheter när det gäller att träffa nytt folk. Och ja vi är ett vi två är en och jag älskar det. Men tro inte att ni vet allt om oss bara för ni ett bilder hört eller sett oss. Vi har våra ensamma kvällar hemma där vi bara kan ligga och prata med varandra och berätta för varandra hur mycket den ena betyder för den andra. Ligga i tystnaden och bara hålla hand, störa oss på folk, skratta åt andra och bara vara själva. Trött att höra folk som säger att jag och Marcus inte har något riktigt ensam/kärleks/förhållande liv som alla andra, nej det har vi inte vi har allt ett snäpp bättre än vad jag kunde ha hoppas på.. Vi är bästa vänner samtidigt som vi är ett riktigt kärlekspar samt har våran kärleks/ensam/förhållande liv. Dock tycker inte jag att man ska gå runt och snacka om privata saker till folk man nyss mött, rätta mig om jag har fel.  Marcus är en levande dröm som jag nu får uppleva varje dag med.

 

Jag har underbara vänner och jag gillar dom alla jätte mycket. Jag har ganska så få vänner men dom står mig väldigt nära. Jag kommer lättare överens med killar än vad jag gör med tjejer. Jag har helt fantastiska vänner som jag nu har umgåtts med nu detta senaste. Mina bästa vänner och som alltid ställer upp för mig och som finns där för mig vet jag mycket väl vilka det är och är grymt glad av att ha dom i mitt liv. Sedan har jag också märkt en massa falska vänner, folk som vill en illa, eller som bara vill trycks ner en och som tro att man inte ser det när man märket det så himla tydligt. Men dessa människor får man försöka räkna bort och umgås med folk som gör en gladare och som gör dig till en bättre människa. Har även fått en massa nya vänner detta året som jag är as glad för.

 

Har både haft det helt underbart i mitt liv men också helt katastrof. Att både leva i en dröm men samtidigt leva i ett helvete kan vara riktigt frustrerande. Mamma fick en propp i somras plus att en massa sjukdomar kom från alla håll och drabbade många nära och kära. Bekämpa cancer och sörja folk som gott bort i den har tagit en himla kraft nu detta året som varit och alla år innan. När något sådant här hemskt inträffar ens familj blir man lite extra drabbad på nått sätt om ni förstår?

Men fuck cancer. Fuck sjukdomar, fuck efterblivna männiksor som vill en ont.

Just detta “kapitlet” i mitt liv är jag inte just nu redo att berätta för er mer än såhär. Hoppas ni förstår.

 

Skolan är en sak som tar mycket av mitt liv.. klasskamrater, nya människor och en himla massa gott och ont. Nu detta senaste har jag nog råkat ut för mer ont än gott när det gäller just skolan i alle fall. Bråkat med lärare som vill mig mer ont än någon annan bland annat. Men mina klasskamrater har gjort så jag orkar mig igenom skolan utan några större problem och finns alltid där om man behöver hjälp. Vissa av dessa underbara vänner har växt från klasskamrater till riktigt nära vänner och kan man mer än att le när man hör era namn, nej!

Detta va en kort berättelse om mitt liv och vad som tyger mig och vad som hissar mig på dagarna. hoppas ni gilla de ni läste :)


DREAM ROOM

Har sånna underbara planer på hur jag vill att min lägenhet ska se ut när jag flyttar. Helt underbart fina rum!

SA NÅGON MIDSOMMAR?

 
 
 
Gud nu är jag en glad tjej.. Har stora planer inför midsommaren och sommaren samt nästa månad kanske.. dör av förväntan att berätta för er!
 
förra årets midsommar look

SOMMAR INSPO


ME TODAY

 
 
 
 
SÄMST bilder men ungefär så här såg jag ut idag under Marcus släkt kalas (för hans mormor)

INTE IGÅR

 
Sitter och kollar på magaluf serien och längtar tillbaka till sommaren 2011 då jag var där själv.. dock med Familjen men ändå, helt underbart!

MUMS

Idag har varit en riktigt mysig dag.. Igår käkade vi semlatårta och den va helt fantastiskt god och mer än halva står fortfarande kvar inslagen där nere i kylen vilket lockar nått fruktansvärt. Ska nog gå ner och snår lite av den, haha! idag firade vi Marcus fina mormor som fyllde år med en massa mat och gott.. efter det så kom Malin hit och nu planerar vi inför resan/resorna vi ska åka på till sommaren, dör av längtan! Men nu ska ja snart gå ner och ta en bit och sluta skriva om mat, haha!

 

INSPIRATION I HÖG GRAD

 
Just nu är jag så inspirerad av lockar, brunetter, glitter, små söka skor, victoria secret show och allt detta.. Och högt upp på graden är också alla söta bikinis som jag hittat nu den senaste timmen.. visar er lite senare.

Q/A

Q/ Vart kan man köpa den ursnygga rosa mocka jackan som du har?
a- Den går att köpa på raglady bl.a :)
 
Q/ Vart kommer koftan ifrån?
a- Koftan kommer ifrån HM :)
 
Q/ Vart har du köpt body saken?
a- Jag köpte den på victoria secret i London :)
 
Q/ åh den var såå fin, vart köpte du den? tacksam för svar :D
a- Tack, jag köpte den på asos :)
 
Q/ Hej, jätte fin blogg! Men kan inte du ha någon tävling eller något typ som vinna en header eller en länk till sin blogg? 
Skulle vara jätte roligt! :)
a- Heej jo självklart kan jag ha det, men måste först bara bli färdig med min egna design :)
 

VILSE I SKOGEN

 
 
 
 
iiförrgår kom jag och Marcus upp till Öjersbo där jag Jonatan, Marcus, Malin och Anton gick ut i skogen och skulle grilla och lyssna på hög musik.. Bara det att vi kom lite vilse och drog oss mot vattnet och satte oss där istället för att slippa all den blöta marken. Hade det helt kanon mysigt och satt där till det blev kolsvart. Efter det drog vi oss upp hem till Jonatan och va där en stund innan vi drog oss ner till bastun.. Riktigt glad tjej vågade bada i isen också, STOLT! haha

ME TIME

Me time.. Bild sedan sist. I morgon ska det bli en sådan dag efter jag varit och firat Marcus mormor som fyller år. Ska träffa lite nya släktningar til honom också vilket ska bli spännande. Tappa upp ett bad och ha musik och bara ta det lungt.

HELT OCH HÅLLET NYTT

Som ni ser så håller jag på för fullt och ändrar och fixar med desigen.. Ny header kommer så småning om också.. ursäkta röran.

PLANERAR

 
Sitter nu med Marcus och Malin och planerar inför sommarens resa då vi ska ge oss iväg.. Vart, när, hur och allt de vet vi inte än, men det börjar se ljust ut nu i allefall!

NEW IN

 
Min älskade och helt underbara bikini kom på posten igår.. gud va lycklig jag är. Längtar som bara den på alla utomlandsresor och sommardagar då jag kan ha på mig den!

MY DAY

förrgårens dag såg näst intill ut så här för mig med degig dag i sängen med Rebecca med ljus och en fin promenad ute med hundarna. Helt underbart. 

ÅRET SOM INTE SKULLE FINNAS