DAGENS DETALJER

 

magiskt

 Påväg hem ifrån bussen förut vid öjersbo var denna underbart fina solnedgång.. ååh jag vill också kunna se en solnedgång varje kväll då solen har varit uppe.. helt sinnes sjukt vackert om ni frågar mig.

THIS IS WHAT IT IS


 
// Tröja - hm / skjorta - zara / byxor - gina / skor - USA / mobilfack - Ullared / väska - London (riverisland)//

COLOR


CAFE MED GODINGAR

Dagen har varit jättemysig. Åkte till skolan och jobbade riktigt bra på lektionerna idag ändå. Har mycket att ta ikapp nu och ja vill bara skita i allt och sova genom hela dagarna. Ska försöka ge gärnet nu detta innan helgen. Jag, Robert, Jennifer, Malin, Rebecca, Mattias, Frida och Marcus va inne i stan och fikade och bara snacka och hade det gött. riktigt skönt, fotograferade samtidigt inför fotograferingen vi har i skolan. mysig eftermiddag. Efter det stack jag och Malin med halv 6 bussen där vi mötte en massa goa folk och sedan hem till mig och ska sova här. 

AV HELA MITT HJÄRTA

TILLHÖR DU 99%

SMÄRTA

Ligger nu i sängen och håller på att bli sjuk.. Helt sinnessjukt. Första dagen i skolan på 1 vecka och jag börjar må skit. Halsen och kroppen skriker och handleden vrider sig av smärta, fy! Har varit väldigt Depp på allt och alla de senaste så har inte haft igång bloggen. Men nu så är jag i farten igen och är redo för er, skolan, flytta, och le! Skönt att jag har mina underbara vänner som peppar upp en också. Love!

bilder från min vecka. och den nya klänningen


The Harlem Shake ~ Huge Ones

 
 
Ni har väl inte missat den stora hissen ?!

SOME OLD

 

KVÄLLSMYS

 
Ska lägga mig i sängen nu och kolla lite på det nya avsnittet av pretty little liars och bara ta det lungt och försöka bli lite bättre. Ont i huvudet, magen och i hela kroppen.. febert och hungrig, fast samtidigt så har jag inte någon matlust. Kollar igenom bloggen lite smått och ser hur dålig den har bivit de snaste. Jag ska bättra mig.

HELT TAGEN

Har tillbringat mina två dagar nu när jag är sjuk och läsa den andra boken ''femtio nyanser av mörker'' och jag håller på att sprängas.. jag måste ha den 3dje boken nu! Läste ut denna boken riktigt snabbt måste jag säga. Jag hatar i vanligtvis att läsa men denna boken är allt ifrån, spänning, sex, kärlek och humor!
Jag tipsar den verkligen till er som inet läst dom.
 

FLYTTA

Nu är det äntligen bestämt lite mer.. och nu framöver kommer det bli en massa flyttkartonger och en massa packning som kommer behövas göra. Riktigt glad. Jag har redan fått börja stressa med alla mina kläder som ska packas nu inom bara någon månad och jag har bokstavligen talat kläder överallt. Försöker hänga upp alla kläderna så att jag kan se vad jag har för kläder m.m. sedan så ska alla kläderna nästan hänga på galgarna ändå så jag håller på för fullt.


DAGENS RUM INSPIRATION


BÄTTRE SENT ÄN ALDRIG

 
Nu i lördags så åkte jag upp till öjersbo och skulle ha tjejkväll men alla hoppade typ av så jag, Malin och Eve gick ner och dansade loss och hade det helt underbart innan Jonatan och Anton kom ner.. när det väl kommit ner så satt vi och sjöng och tjötade och hade det kanon.

GE MIG 2014

 
Är verkligen helt tagen av alla fina klänningar, alla drudklänningar, balklänningar och långklänningar.. Suttit nu i snart 1- 1och en halv timme och kollat på balklänning och jag vill bara köpa hem den nu och ha den på mig tills balen och studenten och allt det är. ååh, ge mig sommar med bruna ben och klänningar

INSPO

 
 

INTE LÅNG TID KVAR..


Blir helt galen av att tänka på utomlandsresan som jag ska åka på med en massa goa vänner i 2 hela veckor!
lite bilder på hur det ser ut där nere. Magaluf 2013 här kommer vi.

Something To Believe In

 
//Jacka-odd molly/skor-USA/tröja och byxor-gina tricot//

BASTU NIGHT

Sitter nu i handuk och trosor och ska snart packa i hop allt jag ska ha med mig till Malin då vi ska basta vid sjön. 
Det ska Bli riktigt mysigt och vi är 5-6 tjejer och jag ser verkligen ifram emot kvällen. Ska dra mig nu. Gårkvällen va jätte mysig för ja tillbringade den med Alfred och Marcus med en massa god mat, godis och snacka. Hörs senare
 

beautiful in my heart

 

ISABERG


SPORTLOV

 
Igår gjorde jag det man ska göra på ett sportlov om ni frågar mig. Jag Alfred, Elina, Malin, Mattias, Jesper, Jonatan, Anton stack med fritidsgården och åkte skidor i Isaberg och det va riktigt roligt.. Va där från 12 till 9. Bussen tog lite över 2 timmar och det va verkligen skit roligt. Jonatan åkte skidor för typ första gången i sitt liv och det va riktigt roligt att se. mer bild och annat kommer upp om några minuter. Soory för sämst uppdatering

2ÅR OCH 9MÅNADER

 
Igår hade jag och Marcus 2år och 9månder och jag överaskade Marcus med blommor och bakelse. Finaste killen i världen och vi låg hela kvällen och kollade på film och myste. Hände en lite ''rolig'' händelse innan Marcus hann och se allt jag förberedde. Han hade tappat sin mobil och vi trodde han hade tappat den i en av killnarnas bil som han jobbar med.. Men det visade sig sedan att han hade tappat den nere vid tölöpizzeria och vi såg detta genom hitta vänner appen på min mobil. Vi såg hur någon tog upp mobilden och åkte där ifrån. vi åkte bil efter och efter ha plingat på 10 lägenheter hittade vi sedan en gubbe som skulle åka och lämna den hos polisen. riktigt roligt att möta människor som inte gör en massa dumma och som bara vill väl.

DEG

Ligger nu i sängen med Malin och är helt deg i hela kroppen men ändå så himla glad. Jag och Marcus har 2år och 9 månader idag och det ska vi fira lite extra på grund av att jag inte är hemma på alla hjärtans dag och sedan i morgon så blir det åka in på Varbergs sjukhus så kommer inte kunna träffa Marcus för ens på fredag då Marcus jobbar hela veckan också. Hade viljat att han hängde med i morgon men tyvärr så går inte de så mamma hänger med istället :)
Ska packa ihop allt nu och sedan ska jag ner och fixa små hemligheter in för kvällen ;)


STUDIO FÖR RF

 
 

MODELL STUDIO FÖR RF


NEW HEADER

Gjorde om lite i bloggen.. inte alls mycket men lite. Snart så kommer studiobilder upp då jag stod modell för Rebecca!

GÅRDAGEN I EN SNABB BLICK

 

GOD MORGON

Sitter nu på lektion och är super trött. Sov jätte dåligt i natt igen och ska bara försöka ta mig igenom dagen sedan ska jag hem och sova och fixa lite med bloggen. Sämst uppdatering och jag förklarar senare.


Q/A

anna
å herrejävlar!! jag tycker jag har massa saker att göra nu, men du har ju så mycket mer. skolan fattar serriöst inte hur mycket vi har att göra, och lärarna bryr sig bara om sitt eget ämne, fy tusan säger jag bara! du får gå och klaga för så ska det ju inte vara??!!?
 
svar:
Vi har haft på oss en termin nu och göra en svenska portfolio som ska innehålla vissa uppgifter som It-server tog bort från mitt dropbox. och lärarna tycker att det är mitt egna ansvar att ha back up ( vilket var både på datorn och dropboxen, dom ska egenkligen inte röra den ) så jag hade inget val än att jobba ikapp det + att vi hade en massa läxor på det. Men har jobbat ikapp 11 uppgifter denna helgen så har inte lika mycket nu.. men mycket det har jag.
 
Lisa
OJ, var kommer den ifrån jätte fin!
svar:
Den kommer ifrån Bikbok :)
 
heellloo
vad går du för linje? :)
svar:
Hej jag går på Munkebäckgymnasiet på estet linjen och läser till fotograf. Helt kanon bra grymnasium för det mesta.
anonym
vart har du köpt toppen? grymt snygg!! :)
svar:
Dey är en topp/bustier som jag har ett svart linne på mig under. :)
 
sara lundgren
fan va snyggt.. älskar din outfit! vad köper du oftas kläder?
svar:
Oj tack så mycket! Jag köper kläder oftast på gina, hm, cc och zara.
 
viktor
längtar tills jag ser dom på dig ;)
svar:
jasså jasså :)
sara lundgren
Nice.. älskar bakgrunderna :D
svar:
Tack, lite mer färg än bara mot en vägg :)
 
Anonym
snygga :D grymt bra blogg
svar:
Tack så mycket :)
Olivia
ååh lägg gärna upp bilder på linnet, tröjan eller vad de är :)
svar:
Självklart, det är en topp/bustier :)
 
 
Stephanie sköld
Undrar också vad wonders Abs kostade? Tacksam för svar! :( ska till Ullared snart!
svar:
kostade 299 eller 399 :)
 
Stephanie sköld
åh vad fina!! Vilken hemsida köpte du dom Ifrån? :D sjukt bra blogg för övrigt! Kram!
svar:
Oj jag kollar lite överallt.. Hm, ebay tradera, mq, nelly och många mer :)
 
Anonym
Vart kommer toppen ifrån? Den är riktigt snygg!!
svar:
gina tricot :)
 
Mandosa
så fin bild, och riktigt snygg topp/bustier :)
svar:
tackar :D!
( se bilder på kommentaren längre upp)
 
nathalie
vart är den köpt :O så fin! länka vilka sidor är du inne på när du letar bikini? du hittar alltid så fina, men det ända jag kan hitta är vs som är svårt med storlekarna eller så får jag köpa något halv snyggt på inter sport.. ska till kreta med klassen i sommar & skulle jätte gärna vilja hitta nån snygg bikini!
svar:
Kolla på ebay där har dom en massa med olika stolekar och en massa snyggt :)
 

LIFE SUCKS

 
Har hft min värsta dag på länge idag så orkar inte riktigt blogga. Hörs av senare

Something bigger

 
Igår så var Jonatan, Alfred, Jennifer robert och Marcus här hemma hos mig och käkade gott och kollade på lite film samt snackade. Hur mysigt som helst. Dock somnade vi runt 3-4 tiden så är riktigt trött idag. Denna veckan har jag haft jätte mycket i skolan och jag har redan pluggat i kapp 7 uppgifter.. YEEAAH. Glad tjej!
Nu ska jag väcka Marcus och sedan åka.

STUDIO

Här kommer några av test bilderna upp från fotograferingen på Malin.
 
fotograf: JeffaWestlund ( jag )
modell: Malin edvarsson

NU SÅ

 
Smälter den sista snön och solen tittar upp.. En härlig Lördag som vi firar Marcus pappa som fyller år idag. sedan så får vi se om det blir en sväng upp till öjersbo och är där uppe, men får se..har inte snackat om det utan bara en tanke. Gårdagen va riktigt mysig och nu ska jag hoppa in i duschen och sedan sticka.