WE FOUND LOVE


SÖNDAGAR

God dag alla läsare..
sorry för sämst uppdatering!
Denna veckan har varit kaos för mig.. varit så himla trött och depp så har för det mesa bara sovit och slappnat av! Ska snart ut och springa och sedan in och färga håret och lite så.. sedan så ska jag sätta mig med engelskan ( det är i allefall min plan ) får se hur det går med de.

HALF A HEART OF LOVE

 

TOPPEN

Har haft en toppen dag nu ifrån klockan 6!
haha inte mycket av dagen men den har i allefall varit bra nu en några timmar. Början av dagen är inte mer värd att prata om mer än att jag och Emma stack till röda sten idag och fotograferade lite.. kanon mys!

SOUNDS LIKE LOVE

MUSIC IN MY EARS SOUNDS LIKE LOVE

GOOD JOB!

Dagen idag har varit helt kanon då vi haft frilufsdag iskolan och vi har klarat oss runt CA 1 mil och korv och drick plus lite tävlingar vi gjorde i klassvis, gick kanon och gud va jag älskar min klass i bland, haha. vi Glömde dock att starta i tid så tabellen stämmer inte riktigt. de mesta bilderna är tagna av Emelie i min klass ( hitta hennes blogg här )

FULL FART

 
Sitter och snackar skype med Emelie och försöker få lite pkugg gjort.. går väl sådär!
Har prov i morgon och jag är nervös och känner att det kommer gå åt helvete. Ska försöka få något gjort nu.
 

STRONGER THAN BEFORE

fotograf: Rebecca Finström
Jeffa Westlund
 

NEW IN

 

S.T.A.Y

 
Jeffa Westlund

I DONT WANNA PARTY WITHOUT YOU


PIZZA, BLOMMOR OCH BLÅST

Haft en kanon dag idag!
vaknade upp och hade en go sovmorgon till klockan 12. Åkte till skolan och hade en lektion sedan håltimme ooch sedan en lektion till.. slutade halv 5 och åkte hem med Rebecca och sminkade mig och så sedan stack vi ut och fotograferade. Skulle åkt till havet idag men då det blåser storm ute så stack vi Bort mot ängarna i stället! efter det åkte vi ner och åt go pizza och nu pluggar vi. Bilderna kommer. 

L O V E

 
Förälskelse!

Gårdagens Outfit

Klänning - miss me
Jacka - Ginatricot
ledsen är kvalitén

GOOD DAYS!



 
Torsdag: Sov jag över hemma hos Marcus då hans mamma och pappa åkte till scottland över helgen så var jag, Jonatan, Robert, Alfred, Hampus och Alexander där hela helgen. sprang på kvällen och slog mitt egna rekord! 
Fredag: fest hos marcus, och det blev riktigt lyckat om ni frågar mig. Träffade en massa skörna folk och skrattade och hade skoj.. Gjorde dock illa handleden något så fruktansvärt.
Lördag: sov hos Marcus och åkte inlines nästan hela dagen och gud va skoj vi hade, haha. utan det så städade vi och degade hela dagen!
Söndag: Åt hemma hos Marcus Mormor och hade det lungt i solen hemma hos mig och sedan myskväll på kvällen! 
 
Bästa helgen på länge!

NELLY SALE

 
Fick mailat detta till mig och jag ville bara dela med mig av det goda!

BLOPPIS

Jacka med nitar
Färg: Röd
Storlek: 38
Skick: Helt ny!
Nypris: minns ej runt 500-600 
Säljs för: 200 kr fast pris
 
 
 

LEDIGHET

Sitter på tåget hem nu.. Har haft en timmes lektion idag och Gud va irriterad jag blir på hela dagen hittills! Glömt allt man kan tänka sig datorn, nycklarna i moppen, hemmanyckel och jag missade tåget med 1 minut i morse med Rebecca också + att vi var tvungna att springa från ena tåget till andra. Haha dagen har inte börjat bra idag då jag är helt blöt och trött. Ska hem och packa nu och sedan hem till Marcus 😄


MUSIC IN MY EARS

NEW IN
Tack finaste mamma!

FIKA MED VÄNNERNA

 
Dagen i dag har varit helt och hållet som en bergodalbana!
Vaknade i morse och fixade mig och låg i solen en stund efter jag hade städat klart. Åkte in till stan och mötte Rebecca och Emelie sedan pkte vi till Kungsbacka och åt god mat och snackade. Efter det stack vi till kungsmässan och så fick jag köpt min bikini ( en hel svart ). sedan åkte jag och Rebecca bussen hem med Alfred, nicole, mattias och mattis. Åkte hem och pluggade här och nu ska vi två sova. Hörs
 

BLUE HEAVEN

God morgon fina läsare!
Har nyss fixat klart mig och nu ska jag snart in till stan och Möta Rebecca och Emelie då vi ska fika och ha mys!
skönt att vara ledig, jao..
Hörs lite senare 
 

SUN SUN SUN

 
Härlig vår dag, välkommen solen!
 

JUST TAKE YOUR TIME

Jeffa Westlund

GLASS DAGEN ELLER VA?

Idag så gick jag och Rebecca till netto och köpte glass som vi åt i värmen.. Hittade en vilsen daim glass som var förra årets höjdpunkt för mig! Den sista som låg längst ner i frysen och den blev min.. då den var min favorit förra året så var jag överlycklig fram till samhällen där jag bara störde sönder mig på att folk inte kan acceptera andras åsikter, menmen. Efter skolan så åkte jag, Emma och Rebecca pendeln och sedan så åkte jag och Rebbe vidare till kungsmässan.

MINA TVÅ SENASTE DAGAR

 
Dom två senaste dagarna har varit kanon bra! Igår åt jag den underara frukosten som är på bilden ovanför. Var ute och sprang med Marcus på kvällen som sakt ( och Marcus svimmade när vi kom hem viket var otroligt otäckt , dessutom var det andra gången denna veckan ) sedan så tog jag lite kort i regnet. Hittade en riktigt fin vit klänning idag när jag och Rebecca var och kollade på kläder med, får väl se om jag inskaffar mig den? Sedan nu för en stund sedan satt jag och Rebecca i den sköna solen hemma hos mig.

JUST WHAT I NEED

En kopp te med tända ljus och en Varm kille som håller om mig efter en springtur..

sneak peek

Har kollat runt lite på en klänning jag kan klicka hem till min och Marcus 3 års dag och jag tror jag äntligen har hitatt den rätta! ÅÅhh jag längtar så tills jag kan visa er!

GIVE ME SUMMER NOW

GIVE ME

UR BALANS

Ligger nu i Marcus säng och ska snart gå ut och springa!
100 dagar kvar till Magaluf, kan knappt vänta. Imorgon har jag bara två lektioner vilket ska bli grymt skönt, dock så ser jag inte ifram emot Svenskan så mycket då jag ska hålla tal som jag knappt kan!
Längtar så grymt till Torsdag då jag ska sova över hemma hos Marcus då vi ska planera helgen och Jonatan också kommer på nattbesök. Riktigt arg på min skola för tillfälligt med men det så nog gå över snart då jag fått pratat med dom.
 
random bild

PARTY


LOVE U

2 ÅR OCH 11 MÅNADER har jag fått dela mitt hjärta med dig, jag älskar dig obeskrivligt mycket finaste killen!

SHADOW

 
Ont i hela kroppen idag, håller nog på att bli sjuk av all stress!
Första veckan i skolan och det är sjukt mycket som jag måte ha fått gjort innan Måndag + att Engelska nationella sätter igång nästa vecka. Ångest!
 
Dagen idag har varit tröttsam men helt okej. Har som sakt 2år och 11 månader med Marcus idag och jag älskar han något så grymt! Vaknade hos honom idag och tog et lungt i morse då vi hade sovmorgon ( vilket jag inte fick veta förens jag suttit mig på bussen ). Åkte till skolan och hade 2 lektioner sedan hem och baa dega isängen och läsa på mitt Engelska och svenska tal som jag har tills i morgon. Ska ner och käka lite nu

KNARK I MINA ÖRON

 

SOMMAR INSPO

// kanal5365days

Desperate Housewives

Ligger nu hemma hos Marcus i min morronrock och kollar lite på Desperate Housewives och har det skönt i min ledighet. Ska snart gå upp och äta och sedan börja med mitt engelska tal som ska vara klart tills i morgon ( DÖDA MIG )

MYS

Slutade för en liten stund sedan.. Trött men ändå glad idag!
Igår kunde jag inte åka till skolan pågrund av att tågen inte gick som det skulle, blev en mys dag hemma innan vi stack ut med båten. 
 
Idag så gick jag upp i tid och fixade mig och tog det mer än lungt, gick ner till pendeln och hoppar på pendeln och märker att jag tappat mitt skolkort och jag chansar att åka med ändå, vilket var dagens största misstag! Blev avslängd i kållered så mamma fick hämta mig så att jag kunde ta mig in till skolan. Ska snart åka hem till Marcus och sova där och så då jag är ledig i morgon ( är ledig varje onsdag fram till sommarlovet ). Kommer spendera hela morgondagen med en massa läxor då jag fick veta att vi om några dagar ha Engelska nationella + engelska tal, svenska tal + 3 prov.. skolan suger verkligen!!!

SUN


ALL BERÖM TILL ER

En stolt person är jag att säga er att min fina vänn och min underbara kille är riktigt imponerande.. Dom har byggt ihop en bänk helt själva med hjälp av ett trä. Grymt snygg blev den också! Bilden är lite otydlig men den blev grymt bra!

ÅRETS FÖRSTA

Årets första båttur avklarat!
Jag pappa och mamma körde ut båten i går till gottskär där vi nu äntligen fick igång vårkänslan så att det pirrar hela vägen ner i tårna. Åt gott och körde ute på havet.. ritkigt mysigt.

stones taught me to fly


// skor - Johanssons / Byxor - Ullared / jacka / Topp & väska - Topshop //

KAOS

Sitter nu hemma igen efter att ha Gått upp, städat inför visingen, fixat mig för dagen, Packat idrottskläder och en massa andra saker jag gick upp tidigare för att hinna med.. Väl nere på stationen så får jag veta efter stått där ett bra tag att tågen inte går! Irreterad och trött gick jag hem igen och kollade upp det. Nu sitter jag bara i sängen och väntar på att vasttrafik ska ringa upp vilket jag tror kommer dröja väldigt länge.

GOBIT

Borta bra men hemma bäst?
Första natten jag sover hemma på under lovet.. och skolan börjar i morgon bitti. Trött och utmattad är jag och jag ser verkligen inte i fram emot skolan i morgon. Vaknade upp hos Robert i dag med Marcus, Jonatan, Niklas Alfred och Robert, gjorde frukost och städade, åkte sedan hem och sov och njöt av tystnaden och åt god mat. Är jätte trött så ska sova nu.. hörs i morgon

I SOLEN



Det bästa med denna veckan är solen, eller vad säger ni?
Har inte haft tillfälle att blogga på hela veckan då vi har haft problem med internetet. Men Gud va på så mycke bättre humör man blir på när man sitter i solen. Bilderna är ifrån när vi var hos Alfred här om dagen.

PÅSKFIRANDE

Påsken firade vi med att vi drog i hop några och firade påsken hemma hos Alfred, kvällen blev sjukt bra och rolig för mestadels.