ANSWER

ebba
var är klänningen köpt och vad kostar den?jätte fin
evelina
Sjukt snygg klänning var e den köpt? <3

SVAR:
Klänningen kommer ifrån London och jag fick den av min syster :)

Malin om POOLPARTYPITC:
Hur har du tagit undervattens bilderna? Kram!
SVAR:
Jag har tagit bilderna med min Gopro kamera, blev dock inte så  bra för det var inte så soligt ute. :)

Carro om TODAY'S DETAILS:
har ni förlovat er ? :D har inte sett ringen innan ;)
Nyfiken :D
oh så bara e de en vanlig ring xD

SVAR:
Ja vi har förlovat oss och vi gjorde de på våran 2 års dag :)
Ringen har jag haft på mig hela tiden, men syns inte så bra bild..
Och fatta inte riktigt va du menade?? Men ringen ser ut såhär:
det står utanpå: ''Förevigt din'' och i står det Marcus på min och datum-

ser lite rörigt ut , men mycket finare i verkligheten .

Anonym om SMILE WHEN THE YOU FEEL THAT EVERYTHING WORKS:
but when nothing goes right, you need someone to trust

SVAR:
and the person have to trust you..

REMEMBER YESTERDAY


HÄRLIG DAG

Ligger nu i sängen brevid en sjuk Marcus.. Han la sig med en sinnes sjukt hög feber så vi får väl hoppas på de bästa för morgondagen. Ikväll va vi på Liseberg och kollade på Rebecca och fiona vilket var grymt skoj faktiskt.. Massa videos och bilder kommer. Men nu ska jag dra mig till sängs så höörs mer  i morgon bitti om de.

SMILE WHEN YOU FEEL THAT EVERYTHING WORKS

Shoes // DIN sko // tröja och byxor // ullared// t-shirt // ullared

TODAY'S DETAILS


TODAY I WEAR A DRESS .. AND TOMORROW I WEAR JEANS


IN BED

Ska tvätta rent mina skor nu och sedan så ska jag lägga mig i sängen och sova.. Imorgon så blir det matte nationella i skolan. Vilket jag inte är så sugen på. Men ska sova nu hörs-

HÖR FÖR FÖRSTA GÅNGEN, VILKEN CHOCK

Såg denna videon på Jennifers blogg där det är en tjej som får hjälp med att höra för fösta gången på 29 år, riktigt grymt om ni fråga mig !

ANSWER

Elin om SÄNGEN:
vart har du köpt den klänningen? :)
Svar: Det är Mathildas men hon har köpt den utomlands :)


VÄRME

Sitter just nu i sängen och är grymt trött. Började dagen med en super mysig frukost med Marcus. Efter de så kom Mathilda och Niklas hit och badade och solade. Efter de så städade jag huset och åkte ner med Marcus till Kungsbacka där jag köpte blommor till mamma som mors dag present. Och nu ligger jag hemma och väntar på mamma och pappa


MOBILJAKTEN ÖVER

Har äntligen fått igång och fått tillbacka min mobil. Den har varit vid djursjön sedan i går eftermiddag i Marcus ficka och sedan visste ja inte min pinkod.. men nu är det löst så ni kan nå mig som vanligt på mobilen.

SÄNGEN

Läggdags.. Marcus har redan somnat bredvid mig så ska krypa ner i sängen nu bredvid och sova jag med. Imorgon så kommer det en ny dag som komemr bli toppen , för det är morsdag ! hörs i morgon alla fina läsare!t

POOLPARTYPITC

Lite bilder över och under ytan..

YOU CAN SMILE AT ME, BUT I WILL ALWAYS SEE HOW FAKE YOU ARE.


VERKLIGEN EN KANON DAG

Riktigt go dag idag.. Vaknade upp klockan 9 och städade hela huset sedan stack mamma och pappa och då åkte jag och Marcus och köpte godis och glass ( köpte även 2kg is ) med oss hem. Hemma på trappan hade Mathilda, Erica och niklas voldgästat mig, haha. Så vi hem solade och stekte i solen ifrån 1 tiden till 3 då även mattias kom. Badade och hade det super mysig medans vi väntade på att malin och de skulle komma med moppen. Riktigt goo dag med bara Annebergare. Badat , grillat, käkat godis, spelat kubb, lyssnat på musik och fotat ! Grym dag om ni frågar mig!
Ute i solen och myser innan maten..

påväg ner för at spela kubb

Badade..

Hade grymt roligt.. Och här startar ävven vattenkriget. som ni ser så håller jag på att drunkna , haha!


GOOD MORNING STRAWBERRYS

G O D  M O R G O N °
Idag är en ny dag att göra till bättre än va gårdagen var. Inte ens värt att snacka om!
Idag blir det iallefall att städa hela huset och sedan ner och hämta Marcus och sedan ner och köpa en massa grejer till senare ! Ska ut och fixa poolen nu och sedan städa. Hörs senare ∞

WHITE DRESS

..


Funsun day

Solig dag kan man ju säga. Först hade jag en lektion i skolan som slutade vid 12 sedan så var min skoldag slut. Sp idag har jag legat på bergakungens tak och solar fram till klockan två. Sedan åkte jag Malin och Sara hem med tåget , hade även Mathilda som sällskap. Sedan stack vi och mötte andra Malin och så Stack vi hem till mig och badade. Lite senare så kom även Rebecca och Emma hit och badade och käkade god mat. Malin och jag stack ner till Kungsbacka med Bea i någon timme nu och käkade glass och tog de lugnt medans vi väntade på Bea. Ligger nu i sängen och degar.


ANSWER

Vart kommer mob ilfaket ifrån?
Svar: Det kommer ifrån ullared.. :)


MY DAY FROM A CAMERA

Har varit ledig idag så har sovit ut och bara tagit det lungt i solen heladagen. Vaknade först upp hos Marcus och städade hans rum och sedan mötte jag upp Bella som kom hem till mig och solade och badade i någon timme bara. Sedan hämtade jag Marcus och vi stack och åt subway och myste ute. Sedan hem och bada igen, haha. Har inte haft tid eller ork att fota med kameran idag så ni får lite fångade bilder ifrån alla videosarna som jag och Marcus spelade in. Filmen ska jag försöka sätta ihop i morgon..  bjuder på de fula bilderna

AVSLUTNINGSKLÄNNINGAR!

Gud kan inte bestämma mig.. vad jag ska ha för klänning på avslutningen!?
vill ha en riktigt fin.. undra om det kan bli för fint? Haha ska kolla runt lite men har två favoriter än så länge, men vet inte vilken jag vill ha bara.. ni får se mot avslutningen.

SKÖNT

Kom nyss hem ifrån en jätte mysig dag. Gjorde matte nationella i skolan och sedan så slutade vi. Efter de stack jag hem och plockade ihop mig och sedan stack jag Frida ,Mattias och Marcus och badade i stensjön vilket var underbart ! Ligger nu i Marcus säng och ska snart kolla lite film. Känner mig för tillfället väldigt glad!!!


TRE UTTJATADE LÅTAR

 


GAIS - IFK // 1-1

Sitter nu i soffan bredvid Malin och kollar på fotbollen riktigt spännande match !
Ska sedan åka med Bea och Malin och sola. Ska fortsätta kolla nu, hörs senare-

ANSWER SHORTS

Sara lungberg om MADE NY ME:
snygga har du gjort mer?
Svar: Ja jag har gjort de förra då och så håller jag på med ett par lite jusare.. Ska även sätta fast nitar på båda shortsen. :)

Och du som frågade vart shortsen på gårdagens outfit är köpta.. det kommer i från bikbok. ( brukar inte svara på anonyma frågor)


MADE NY ME

BYXORNA //Ginatrocot // långbyxor i från början
Gjorde om mina långbyxor ifrån gina. Det hade hål i mellan bena så jag klippte och sandpapprade (bra svenska) lite på de så det blev ett par shorts istället. Riktigt nöjd för att ha gjort de för första gången, stolt!

NEW IN

BIKINI // ginatricot // skor // Dinsko

COLOUR

Shoes // johanssons // tröja och shorts // Ginatricot// mobil-väska // ullared

MYS UPP PÅ LANDET

Bilder i från gårdagen..
Gårdagen vaknade jag upp och stack och jobbade sedan åt jag frukost med Emma och Rebecca ute i den lilla solstunden som var. Hade en riktigt mysig morgon.. Sedan passade jag Bea och Marcus melina som är 2 år och vi hade grymt mysigt .. sedan så stack jag Marcus, Malin, mattias, Mathias, frida, Jonatan Evelina och Robert upp till Malins sommarstuga i mönldal och sedan så åkte jag och Marcus hem med tåget vid 9 tiden i morse för att jag skulle åka och jobba idag igen. Idag har det varit en grymt lång dag.. på ett bra sätt! Passat melina igen, jobbat, badat i poolen , ätit gott , sovit ute i soffan med Marcus, Sedan gått på promenad och sedan upp till Malin. Haha riktigt mysig och lång dag.

POOLPARTY


UNDERBART

Har nyss badat och bara haft en riktigt go dag, berättar om en stund.

Goodbye My Human

Detta underbara videon hittade jag på en tjejsblogg och det är verkligen finaste fanvideon jag sätt, gråter inombords ♥.


KANONERS?

Ligger nu i sängen uppe på Malins land i Mölndal.. Ska upp riktigt tidigt i morgon för att ska jobba vid nio tiden. Ska från Mölndal till anneberg vid halv nio i morgon ! Måste sova nu, godnatt.


OM BARA ORD KUNDE BERÄTTA MIN KÄRLEK TILL DIG


KOMDINLILLAFEGIS

Har nu precis städat hela nedevåningen och ska snart hoppa in i duschen för att sedan gå ner och möta Rebecca och Emma som kommer hit idag.. Ska ha en myskväll och käka gott och bara snacka ut. Riktigt skönt att ha vänner som ställer upp och som finns där för en när man behöver dom. Just nu är jag grymt jävla trött på all skitsnack,rykten och all skit som de flesta snackar.. Så ikväll ska jag bara ha riktigt roligt och mysigt. Imorgon bitti ska jag dock jobba vilket jag inte är så topp glad över, men de är sjukt snällt att Malin gav mig jobbet så jag kan tjärna lite pengar! Ni som snackar en massa skit där ute ska ta åt sig av detta.. Snacka inte en jävla massa skit som ni inte kan stå för, patetiskt !

TV TITT

Sitter nu i soffan och kollar på Audrina show och måste säga att det grymt bra! Trodde det inte innan jag hade sett det men har verkligen fastnat för de nu..


REFLEXSKÄRM

MED:

UTAN:
Har inte använt min reflexskärm så mycket men jag tänkte ändå visa er vilken skillnad den kan göra! Hel sinnes va mycket bättre det blir. Skärpan och ljuset gör bilden så grymt mycket finare.. eller vad tycker du? (på bilden använder och silver REFLEXSKÄRMEN.

TVÅ SMÅ ÄNGLAR

och med det menar jag inte att det är borta ( gått bort ).. Utan mer att det är det mest fianste jag har. För er som inte sätt dom inann så är detta mina fina små hundar. Nyklippta och allt.

CLEAN ROOM

Har för en stund sen fixat mitt rum innan vi kom hit. Rensade alla kläderna och damsög och hela skiten.. En lite roligsak som jag och Marcus kom och tänka på var att jag bara har en massa spetts trosor, i alla möjliga färger.. Haha! Längtar sjukt mycket till morgondagen då två kompisr kommer hem till mig och bara myser och vi har hela huset för oss själva med en massa mys och go mat !

GOPRO HD

Sitter just nu hemma hos Marcus och pysslar lite med alla gopro tillbehören.. Om en stund kommer det gäster hem hit till Marcus och sedan så ska vi kolla Sverige matchen och kolla Bio här hemma hos Marcus. ska byta om och lite så nu. hörs senare.

SOMETHING BIG TO LOVE

Riktigt glad tjej.. Förraveckan den 20 11/5 12 förlovade jag och Marcus oss.

Vi har pratat länge om det och vi bestämde oss för att göra det på 2årsdagen och nu har ringarna äntligen kommit. Såhär ser det ut och det står ''förevigt din'' på utsidan och namn och datum i. Riktigt nöjd och glad. Älskar dig något så obeskrivligt Marcus !

 


SCHOOLWORK

Sitter nu i skolan och ska göra videon på flashmoben och här har ni en bland de första videofilmen jag gjort..

WHEN THE LIGHT COMES


Heart Beats

Hörde denna låten på en väns blogg. sjukt grym om ni frågar mig..

REDOVISNING

Sitter nu i skolan och har precis haft redovisning skulle ha det med hannah och rebecca men det blev bara med rebecca vilket gick skitbra faktiskt. Vi fick beröm ifrån läraren ich är skit nöjd. Efter skolan blir det hem och sitta med allt plugg.. Har engelska nationella i morgon och efter det blir det ett stort historia prov så måste hem och plugga som bara den på de.

ON MY WAY TOO

Skolan.. Sitter nu på tåget och börjar om 10 min så de var inte så genomtänkt Ska ha redovisning i skolan idag vilket inte kommer gå så bra. Hoppas på de bästa. Sprang och kramade om Marcus innan jag gick som ligger hemma hos mig och sover nu. Längtar verkligen till långhelgen något så fruktansvärt !

 


ANSWER

Silvia persson om YOU ARE WHAT YOU ARE TODAY, BECAUSE OF THE DECISIONS AND THE CHOICES YOU MADE YESTERDAY.:

såg dig i inne på din skola idag. Du är verkligen sjukt söt och jag menar det verkligen när jag säger det!

 

La mest märke till ditt fina hår och dina ögon :)

en random fråga bara, har du hål i öronen? i så fall hur många ;P??

 

svar: Oj tack så hemskt mycket!

vet nästan inte vad jag ska skriva, men tack !

Jajamensan, jag har 4 hål i vänster och 2 i höger.. riktigt roligt att du frågar



YOU ARE WHAT YOU ARE TODAY, BECAUSE OF THE DECISIONS AND THE CHOICES YOU MADE YESTERDAY.


SMILE WHEN THE SUN IS UP


FUNNY THING

En lite rolig sak är att det blivit ett litet fel i min ena outfit bild som ja la ut här om dagen. Pappa kommenterade de faktikst.. haha hade sett det lite innan när jag och Malin satt och snackade. Haha vad säger ni, har ni sett de innan?


CUTEST

Hannahs kusin tror ja att det var som hade denna söta hundvalpen.. Är någ bland de sötaste jag har sett!

IN THE PACKAGE

Marcus tröja på bilden låg i packetet.. vad tycker ni?

DIRTY

När jag och Malin kom hem ifrån pendeln såg mina skor ut som satan, blev direkt in i tvätten efter ha plött ner de med TABORT medel.. Nackdelen med vita skor, några tips på hur man inte får de att bli så skitna så fort?

GOTHENBURG

Bilder i från dagen då vi kollade på göteborgvarvet innan vi körde vår flashmob..


GOOD JOB

Både glad och besviken på dagen idag ändå. Skulle ha en flashmob vid 2 som gick åt helvete av vissa anledningar, sedan så bestämde vi oss för att göra om den vid 4 och då gick den faktiskt riktigt bra till vissdel.. självklart va det några som inte skötte reglerna till hundra men de blev ändå lite film på de så ska sätta mig och klippa ihop lite nu.. Blev på toppen humör efter de faktiskt. Tänken på gårdagen gör så att jag inte kan sluta lee.
Vill skänka ett STORT tack till er som var med och hjälpe till på den sista flashmoben , tack ! 

LUCKY NOW


BEAUTIFUL YOU

Gårdagens outfit

 


FLASHMOB

Ligger nu ute i solen och väntar på att Marcus ska komma med mina moppenycklar så att jag kan köra hem den. Har varit inne i göteborg och gjort våran FLASHMOB , berättar mer om den senare och lite om dagen. Ska hem till mig och ha tjejkväll sedan med Malin och Frida .. Vilket inte var så planerat, skojskoj


2 UNDERBARA ÅR MED LYCKA

‎2 ÅR MED VÄRLDENS BÄSTA KILLE IDAG!
Det är verkligen obeskrivligt hur mycket jag älskar dig Marcus Skårbratt !
Du är mitt allt och som du sa ''2år tillsammans är det nu det är sjukt hur mycket man kan älska någon'' Jag älskar dig något så förbaskat mycket, Marcus det kommer alltid vara du och jag. Du är bäst Marcus ! ♥
2 ÅR MED VÄRLDENS BÄSTA KILLE IDAG!
Det är verkligen obeskrivligt hur mycket jag älskar dig Marcus Skårbratt !
Du är mitt allt och som du sa ''2år tillsammans är det nu det är sjukt hur mycket man kan älska någon'' Jag älskar dig något så förbaskat mycket, Marcus det kommer alltid vara du och jag. Du är bäst Marcus ! <3

"You'll never leave where you are, until you decide were you would rather be."


NEW IN

Åkte till Frölunda med mamma för att fixa fotbolls skor och seriöst detta var 7 affären vi var inne i som knappt hade min stolke.. Hittade dessa på bilderna ovan men inte de snyggaste precis men men. Hittade sedan också en bikini på stadium och en liten present till Marcus som ja ska ge han i morgon på vår 2 års dag!

ANSWER

Carro om WHO SAID IT WAS A WARM OUTSIDE?:
Åh var har du köpt den vita tröjan? sjukt fin!
SV: Tack så mycket! Tröjan kommer i från Monki i nordstan och kommer verkligen inte ihåg va den kostade med tror den kostade 299:- :)

a om HOPPSAN HEJSAN:
Vad heter schampoot och balsamet, vilket mäsrke är det? :)
svar: Det har märket sunsilk ( de lila ) det är grymt bra enligt mig !

Paulina om WENT WITHOUT MY UMBRELLA:
Serriöst, varför svarar inte du på kommentarer med frågor och så? Är anledningen att du har många läsare och blir bortskämd med kommentarer och helt enkelt skiter i att svara på dom? Svara på kommentarer, du förlorar läsare annars.
Svar: Tack eller va? De var väl inte så snällt att skriva så eller? ;)
ska bli bättre på att svara på kommentarer men de är verkligen inte för att jag har för många läsare eller för många kommentarer, utan det är tiden som fattas.. men ska försöka bli bättre på detta. :)



TAKE U TAME TO LOOK


BIFF

Påväg in till skolan nu , ska ha idrott och känner mig sjukt stolt att jag börjat träna igen.. Dock så har vi lite problem att hitta ett par bra fotbollsskor i 36, så väntar på de så att vi kan fixa inlägg till de ! Ska slappa lite på tåget och hoppas på att mina fina vänner kommer och möter mig ;)


GOPRO THE FIRST DAY

spela i HD !

IN MY BED

Ligger nu i sängen och ska strax gå ner och borsta tänderna och göra mig i ordning för kvällen. Övat på mitt tal som dock bara är 1 minut kort och sedan laddar jag även in de lilla smakprovet i från Gopro kameran.

INNAN EFTER

Innan redegering:
Efter :

MY SIS SHOES AND TATTOO

Två saker jag är sjukt avis på som min syster har nu är hennes ursnygga skor och hennes grymt fina tattoering..

Marcus Collins - Mercy

Låt som får mig på glatt humör. Tyckte den va skit dålig första gången jag hittade den , men nu älskar jag den !

BIG TEST TOMORROW

Sitter nu och jobbar med mitt svenska nationella.. Går väl sådär får jag väl allt säga. Idag har skolan varit ganska dåligt faktikst !
Ska nu kolla igenom talet igen och sedan så ska bea färga mina vita ögonbryn och fixa till dom. YEAY !

WENT WITHOUT MY UMBRELLA


FAVORIT PARFYM!

viva la juicy parfymen som Emma i min klass visade mig, luktar grymt gott och är värd pengarna !

GOPRO HD PHOTO

Lite mer bilder i från vintras meed våran gammla gopro kamera. Köpte ju en ny i går !

WHO SAID IT WAS A WARM OUTSIDE?


READ IF YOU WANT. MY OPINIONS

Inte bloggat så mycket nu de senaste för det har varit så mycker runt omkring mig nu de senaste. Fick veta ett en nära var sjuk och sedan allt i skolan plus en massa andra tråkiga nyheter. Mycket omogenheter i klassen och en massa blandade känslor va det gäller väldigt mycket nu. Tur att jag har Marcus i allefall som alltid finns där för att stötta mig och som alltid tröstar och är glad. Ska bli så enormt skönt med sommarlov nu..Spanien , böda ,sommajobba och en annat massa skoj. Men nu ska jag i allefall tavara på den tiden jag har med mina nära vänner och kära familj. Ska verkligen se mig omkring och se vilka eller vilket så verkligen är värd/värt att slösa min tid på. Eller va tycker ni? Tänk er själva.. slösar ni bort mycket tid på andra som egenkligen inte är värda de?

HOPPSAN HEJSAN

Ligger nu i sängen och ska strax sova, har virat in små bollar i mitt hår och fuktat de så vi får se hur resultatet blir i orgon. Har köpt mig ett riktigt bra schampoo och balsam som ska reparera och fixa så att håret får en glänsfylld upplevelse. Haha! Men nu ska jag lägga mig och kolla på lite youtube klipp om tips på hur man fixar inställningarna på en gopro kamera. Bilden ovan är tagen med gopro kameran, dock inte högsta kvalleten på.

GYM

Nu ska jag äntligen börja träna igen, nu när jag är frisk! Idag blir de stenhård träning och sedan hem och fixa mitt hår för morgondagen.. Om ja hinner! I morgon bitti ska jag och Bea ut och gymma igen innan skolan sedan så blir de fett mycket plugg i morgon inför nationella dom ja har på torsdag.

 


NEW OUTSIDE

Mamma och pappa kom igår hem med denna snygga ute sittsen som vi har vid poolen , grymt mysigt nu till sommaren !

 


FRUKOST

Sovit helt okej inatt.. Trött efter all tennis från igår men lite motion fick jag allt! Hade verkligen en mysig kväll med Marcus i går, mys popcorn och film.. Sitter nu och lyssnar på Marcus som lagar mat till mig..

 


Mys

Ligger nu i sängen med världens ben verk ! Ska kolla på new girl och bara mysa med lite chockad och popcorn ! Gud va gott med tjocks mat..


The Vow Movie/ÄLSKA MIG IGEN

Denna underbara filmen ska jag och Bea åka och se nu Halv nio.. Verkar vara en riktigt bra film om jag får säga det!
Kommer att skriva efter vad jag tyckte om den.

Justin Bieber - Boyfriend

Idag släpptes Justins nya musikvideo till hans singel ''boyfriend'' nästan en månad efter låten kom ut, måste säga att jag gillar början mcket bättre än fortsättningen! men grym låt ändå!

I HAVE TO SMILE TO NOT SHOW MY FEELINGS


WILL BACK

Ta mig tillbacka till Italien..

SUMMER CUTE

Helt förälskad i halvlånga klänningar, här är ett par super bra exempel..

KÄNNSLIGA VARNAS!

För er som inte har kommit till deta klipper varnar jag er nu att inte kolla om ni inte sett veckans avsnitt!

AFTER SAD U CAN BE HAPPY

Sitter nu i skolan och är sjukt trött ska snart ha engelska nationella och sedan så ska jag in till stan med Rebecca och fixa skolkort !


HAPPY GIRL!

 

Känner mig som världens bästa människa för tillfället.. Tror att engelska nationella gick toppen och sedan fick jag veta att helheten i min engelska är toppen enligt mig då!

Superglad tjej..

Har legat på bergakungens biotak hela dagen och vi har bara stekt i 3 timmar på taket, plus att det är 19 grader ute och snart åker ja in till stan med tjejorna och fikar!


LOVE THE WAY YOU LIE


DAGENS INSPIRATION

Bild i från Mira

SUMMER WEATHER AND A SICK GIRL

Ligger nu i sängen och kollar ut på de fina sommarvädret! snart så sticker jag och Marcus till spannien och gud va roligt det ska bli. kommer kanske berätta en grymt rolig grej för er i kväll eller nu i veckan också som ska bli riktigt roligt i fall den blir av !
Ska nu ringa Marcus och snacka lite med honom och sedan ska jag krypa ner i sängen efter jag har tagit mig en dusch. Hörs senare!

NEW IN

Nattlinne_Gina49kr_Örhänge*/earcuff49 (bilderna skulle egenkligen kommit i går)

SICK GIRL IN THE SUN

Ändå riktigt nöjd att jag klarar av att vara ute i solen en liten stund.. Kollade på alla bilderna nu på datorn och såg att jag har haft en konstig inställning på den så bilderna blev väldigt konstiga i ljuset och färgen, men här är i allefall de.

SICK

Ligger nu i sängen och mår inte bra. Ska bara krypa ner i sängen och sova och bara hoppas på att bli bättre..

UNDERBART

Väldigt lyckad gårdag i går!
Först en massa mys och sedan en go kväll ute med fina kompisar i Mölndal !
Dock är inte denna dagen lika lyckad för håller på att bli sjuk, feber och snorig.