NEW IN

FRÅN MARKNADEN

JUST LIKE YOU LIKE

TODAYS OUTFIT... ALLT i från Spanien.

MARKNAD

Toppen dag idag med!
Vaknade tidigt idag, runt 10 tiden då vi stack ner till Marknaden och kollade.. ( den riktiga stora marknaden som var idag ). Fick med mig 2 halband till hem och marcus hittade en massa fint!
Efter det så stack vi hem och käkade och sedan drog vi ner till hamnen och seglade segelbåt kan man säga. så har varit på havet hela eftermiddagen.. dock började jag tappa hud nu i ansiktet.....böööl !
ska nu ner och käka på restaurange.
bilder från dagen kommer in senare.. här är lite bilder i från gårdagen.

NEW IN TODAY


dagens onödiga mening

Alla bilderna jag lägger upp nu när vi är i Spanien är oredigerade...

TODAYS OUTFIT


MY NEW SHORTS

 

GOOD SUN

Har inte hunnit blogga så mycket nu. men idag vaknade vi halv 12 och vi skulle egenkligen ut och åka en segelbåt men det har blåst väldigt mycket idag. Vilket inte skadar en så värst mycket i denna värmen. Idag har vi haft 37 grader varmt och vi startade dagen med poolbadning och sedan ner mot stranden. Riktigt gött väder. Efter stranden stack vi ner till den lilla marknaden och kollade lite, fick köpt mig en vattenpipa till och ett sött linne. Dock så var vattenpipan sönder så måste åka ner och byta i morgon.. surt !
 
Nu så ska jag vila mig en stund och sedan så ska vi upp på taket och bubbla i bubbelpoolen.

NEW IN

har nyss kommit hem och gud va mycket fint vi hittade.. fick köpt så sjukt fina saker så jag håller på att dö.
här är lite av de:

GOOD DAY I SPANIEN

 
Haft en toppen dag idag. Vaknade och sedan har vi legat på stranden heladagen. kom nyss hem ifrån ett snabbt dopp i poolen. Bränt mig som bara den på låren dock. Nu blir det ner mot köpcentret och kolla lite kläder.

GÅRDAGEN

 
Riktigt mysig dag i går !
efter vi badat i poolen stack vi upp och badade på taket i bubbelpoolen och bara tog det lungt. Efter der så fickade vi oss och stck ner till hamnen och käkade. helt sinnessjuka bilar och båtar. Nu blir det av mot stranden !

NEW IN TODAY

SÅ GRYMT NÖJD TJEJ OCH KILLE VA !
Fick köpt mig ett par converse ( bild på de kommer i mån eller idag)
halband och klocka
skärm till gopron ( bästa köpet ever )
stjal ( bara för att skydda axlarna förut idag, haha )
två par shorts
två kill klockor.

SOL DE SALIDA

 
 

DAGENS CP BILD

 

GIBRALTA

Har verkligen haft en toppen dag !
Vaknade upp bredvid Marcus och vi åt och sedan stack vi, mamma och pappa med bilen mot gibralta. Så idag har jag varit i England,spanien och sett Afrika. För er som inte vet va Gibralta är så är det ett stort berg med en massa sevärdigheter och apor man kan se. Gibralta tillhör England så man måste åka över gränsen ( eller aa gå). Att hålla aporna var min dröm som gick i uppfyllese! Dock så var det en kille som klämde en av aprorna i bildörren så det var verkligen inte roligt. Vi gick i grottor, kolla på byggnader, kollade på den helsjuka utsickten och sedan så släpptes vi av på ''shoppingsgatan'' där jag och Marcus handlade som bara den.
Nu när vi kom hem så stack vi till poolen och badade och nu ska jag hoppa in i duschen och sedan göra mig i ordning för att gå ner till hamnen där vi ska ut och äta lite senare.
Här kommer bomber med bilder.

HUSET I FILM


LOVE YOU MOST IN THE WORLD


HAIR


WHITE DRESS


SHOP

Riktigt go dag.. Har haft 34 grader ute så har en go bränna. Legat på stranden hela förmiddagen och efter de så stck vi hem och duschade och lite så och sedan iväg till shoppingcentrumet och med mig hem idag fick jag 4 navelsmycken, en lång klänning och ett armband. Va ute en stund förut och tog kort och nu så sitter vi här ute och bara njuter.
 
Nu blir det grillning och mys med de andra. 
Imorgon blir det gebralta och kolla på aporna och allt.

BUENOS DÍAS

god morgon. Nu blir det av mot stranden. skulle egenkligen varit molningt idag, men kallar de de här molningt vet jag inte vad
 
 


FRÅN REGN TILL SOLSKEN

 
11 på morgon en i sverige till 8 på kvällen i spanien !

DAGENS OUTFIT


HUSET


puerto banus

Första dagen i spanien.. Vi bor i puerto banus och det är helt sinnes hur fint det är här. Kom till huset vid ca 8 tiden sedan har vi bara levt livet och nu äntligen har vi fått igång internetet. Va nyss nere och åt på restaurang och det är sjukt goa människor här. Dock klär folk upp sig något fruktansvärt mycket.. HAHA i morgon blir det av och shoppa fin kläder kanske? 
Vi bor i ett sjukt fint hus uppe på kullen, ca 10-15 minuter ner till stranden. 29 grader har det varit sedan klockan 8 och det är lite disigt ute. Restauranger, lyx bilar och en massa fint folk bor här. Vi bor väldigt nära en tjurfäktnings arena och solen steker förfullt. Har inte hunnit att se så mycket än men i morgon blir det en åktur med bilen och sedan stranden. Ska vara lite molningt i morgon tyvärr, men men !
 

FLYGET

Sitter just nu på Planet påväg ner till Spanien.. äntligen kommer jag ifrån regniga sverige och ligger på stränderna med 33 grader varmt !
 
(bilderna lånade av googel)
 

SPANIEN NÄSTA

 
Nu ska jag snart gå och lägga mig och är pirrig i hela magen av att jag är så glad och nervös av att åka i morgon.. här är lite bilder på stället vi ska till.. Gud va roligt det ska bli!

ANSWERs

 
Jag vet inte riktigt om ni ser svaren som jag ger.. blogg.se har ju gjort om nu så jag ger er även svaren här!

GÅRDAGENS DETALJ


DETALJEN KAN VARA STOR

ligger i sängen och fick just tanken på hur mycket små detaljer gör i ens rum eller hus. Tänk va en liten detalj kan göra.!

PACKAR OCH LÄGGER FRAM

 
Packar lite inför morgondagen då vi åker. Åker hemifrån vid 11 för att sedan hinna med flyget som åker vid tre tiden. Lägger fram lite varma kläder för morgon dagen samt plockar i de sista. 12,4 kg väger väskan nu så de är grymt att den inte väger mer, ska shoppa som bara den där nere. 

THIS IS THE BEGINNING TO BE IN LOVE

 
 

NU SÅ

 
Nu är snart midsommar helgen slut och gud va synd att det regnade i går. Men nu blir det äta och sedan fixa sig.

IF I COULD FALL

 
 

A GOOD DAY

Dagen idag har varit go.. Vaknade upp hemma hos Marcus runt 1 tiden, haha. Åt frukost med han och hans familj sedan så stack jag hem en snabbis och sedan mötte jag upp malin och Ewe och så käkade vi pizza. Efter det stack jag och Malin till Göteborg och sålde lite bloppis kläder och sedan så satt vi lite och myste och snackade. Kom nyss hem och nu blir det att fixa sig lite och sedan dra till Niklas och ha lite skoj med saknade människor.
Gårdagen var toppen.. först va med familjen sedan hem till Marcus och åt och allt.. sedan ut !
 
 
 
 

nu blir det fika


DAGENS DETALJ


GLAD MIDSOMMAR


ETT MÅSTE SE !

 
Såg denna på Fridas blogg och kan verkligen inte hålla inne tårarna , har du inte sett den.. kolla på den !

NEW INn

Har äntligen fått köpt mig en ny sport tröja.. tappat bort alla mina andra så nu har jag äntligen en i allefall. 

JUST NU

Nu blir det myskväll med mamma och pappa och sedan så ska jag dra mig mot sängen.. hoppas ni alla har haft en toppen dag!

INSTAGRAM OCH KLÄDER FÖR I MORGON

 
Ligger nu i sängen och har plockat fram lite kläder till morgondagen samt kollar lite instagram.. i morgon har halva sommaren redan gått.. kan ni fatta !?

NEW IN BAG

Min väska som jag beställde hem har kommit nu.. riktigt snygg om ni frågar mig !

PACKA PACKA

 
Äntligen har jag packat klart.. om tre dagar så sticker vi. Har verkligen bara det i huvudet för tillfället. Ska packa ner lite skor, laddare, kamera och datorn så klart! nu ska jag hämta lite sockar och så som jag kan lägga ner.

SÄMST MED DETTA NU

Har verkligen varit sämst med uppdateringen nu på bloggen.. men har jobbat nu varje dag i 8 timmar + fotbollsmatcher och allt så tiden har bara runnit i väg. Bara 4 dagar kvar till spanien nu och idag fick jag veta att vi hade internet fixat i huset så det ska bli så grymt roligt!
Idag åkte jag och Marcus till jobbet och hade en riktigt varm dag ( vilket inte är så bra när man är svartklädd och är ute i solen hela dagarna ) så jag har brännt mig i ansiktet och axlarna dock. Efter kort dagen stack pappa ner till kungsbacka på ett möte och jag och Marcus hängde med ner och gick lite i kungsbacka, skulle se va det kostade att beställa en krans men de var verkligen inte värt pengarna.. kostade 300 spänn på kungsmässan!?
Så åkte hem sedan efter en fika i gräset och så kom Alfred. Badade gjorde killarna i felera timmar förut vilket var sjuk roligt att kolla på, haha! Riktigt skön dag. Packade och llite så förut med. men Nu har jag mamma och pappa haft lite mys med go mat och musik i uterummet, ska snart gå ner igen, men först så har jag så grymt mycket att blogga om.
 

7 DAGAR KVAR TILL VÄRME

Bara 7 dagar kvar till spanien nu.. bilderna över är i från förra året på vi var i Magaluf. Gud va jag längtar !

ANSWER

Hannah om VÄRT DE:

Hej! Jag har en fråga. Jag har sökt in till Munkebäck nu, och hoppas på att jag kommer in där till hösten. 
Men då har jag en fråga. Anser du att Munkebäck är en bra skola? 
Kram! Verkligen jätte fin blogg hörru! Kämpa på gumman!

Svar: Gud va roligt, håller tummarna nu då för dig !

Jag anser att munkebäck är en grymt bra och rolig skola.. en sak jag dock tycker att min skola saknar är lite mer klass resor och sånt men de ska skolan jobba på så om du kommer in så kommer du att få tillfället att kunna åka på olika resor. Skolan är kanon bra annars.. dock om du är intresserad på just en sak ( så som jag är med foto) Kan 1:an bli lite lång för du testar på alla media ämnena, även de som du kanske inte är så intresserad av, men många av mina klasskompisar har hittat nya intressen när de testat på dessa olika kurser. Jag tycker att klassen har varit kanon bra och trivs verkligen på skolan! DATORERNA ÄR BÄST.. SLIPPA ALLT STRUL!

Lärarna är bra tycker jag, självklart gillar man ju den ena mer än den andra men alla är väldigt bra som jag har.

om du undrar mer så fråga på :D

Hannah o CHRISTIAN AIDERBORN @ FACEBOOK om TAGGA SOMMARENS HÖJDPUNKTEN:

FYFAN VAD TIGHT NEGER BAJA DU HAR DÄR BRuuuuuDEN

svar: TaaaaaAAAccccCk bbror ;)

elina om MY NEW SHORTS:

riktigt fina! var köpte du dem? :D

Svar: Köpte de på tradera typ Elina. Dock var de trasiga när de kom så tipsar dig ej att köpa där ifrån- :)

 

Lisa om I VÄNTAN PÅ EN SNYGGING:

Kan inte du har en tävling där man kan vinna en design och en header nu när det blir sommarlov? <3 Skulle jätte gärna vilja ha en av dig men jag vet att du inte gör till andra;) <3

svar: Jo visst kan jag ha en tävling, håll koll nu på bloggen ;)


VÄRT DE

Riktigt roligt att göra lite nya saker på egen hand faktiskt. pillar nu lite med nitar och så, kommer bli toppen!
Nu blir det lite fix med shortsen..

WORK WORK WORK

Nu sätter vi igång att sommarjobba på pappas jobb.. Jobba i 1 vecka och sedan blir de Spanien (Y)


NEW

 

Gamla -Nya

Jag och Marcus köpte hem de nya GoPros new dive housing VILKET SKA VARA SÅ GRYMT!

hur nöjd som helst att vi köpte det.. om ni vill se hur bilden bilr se denna film:

 


TRUE


Karmin


GOOD DAY

Toppen dag idag måste jag nog ändå säga.. spelat match, ätit god mat med underbara familjen, mys med mamma, städat, förberett för morgon dagen, duschat, träffat nytt folk.. bra dag! I morgon är första jobbadagen för mig och Marcus.. ka bli riktigt roligt ändå!

TAGGA SOMMARENS HÖJDPUNKTEN

Snart så sticker jag och marcus till Gebralta med mamma och pappa.. har 13 bikinis och kan inte välja vilka av alla jag ska ta med.. 8 dagar kvar!

VA FAN HÄNDE?

Bilden är lånad av google
Gud om en vecka så vänder sommaren och då har halva sommaren redan varit och så börjar sen sommaren.. Va hände ? Har haft lågbyxor på mig när man egentligen ska kunna gå i shorts och en liten topp?
Härligt att jag drar om 9 dagar med de finaste i världen nu då till gibraltar som tillhör England men som ligger i spanien. Ser mest i fram emot all shopping och aporna som finns där !

SNART SÅ SMÄLLER DET

Snart sticker mamma pappa jag och Marcus !

 


SEGISAR

Ligger nu i Marcus soffa och degar samtidigt som jag hör Marcus duscha. Ska bara ha en slappa dag i dag på grund av att vi är så sjukt trötta från gårdagen. Va här med Malin , Alfred, Marcus, Jack, Albin, Hampus, Johan, Robert och Jacob och vi grillade go mat och kollade på fotbollen. Efter de så kollade vi på prodject X för andra gången och den är grym ! Dock så tappade Marcus en ficklampa på sin dator så den pajade något så grovt! Men nu blir de dega med en mysig kille i soffan.


HOS FINASTE KILLEN

Hemma hos Marcus nu och ska grilla och ta det lungt med lite goa kompisar till Marcus och Malin. ska kolla på Sverige matchen. Ska börja med maten nu så hör om en stund.

MORE PHOTOS


MY NEW SHORTS

Hade egenkligen tänkt att sälja dessa men efter alla komplimanger så bestämde jag mig för att behålla de. Dock fick jag de hemskickat och de går ej att byta och de som jag fick var självklart söndriga så de är lite söndriga men de funkar. kommer bli grymt snyggt att ha nu i sommar när man blir brunare !



HAPPY TIRED

haha bara jag som garvar åt denna ?

haha sitter med Marcus i sängen nu och är helt slut. kunde inte hämta ut mitt paket förut för vi glömde självklart lappen hemma, men får hämta de i mån. ska nu kolla igenom bilderna på shortsen. hörs om en stund


INTERESTED?

HELT NY oanvänd ( med prislappen kvar)
Söt ''topp'' från Gina. Säljer den pga för liten stolek.
Orgenal pris 149:-
Säljes för 99:-
stolek s
Vid intresse hör av er till mig.

MY DAYS

Gårdagen var riktigt grym. Hade avslutning och den va helt underbar enligt mig. När jag och rebecca sedan åkte hem efter ha ätit med klassen så gick tåget i sönder i liseberg och där stod vi i ca 10 minuter och sedan kom ni till möndal och där pajade tåget igen.. så vi satt fast i ca 40 minuter innan tåget började rulla på igen.  vi sprang av tåget för att hinna med bussen, men självklart så kom ni 2 minuter för sent.. så jag missade ytterligare bussen sedan som jag skulle passa. Men efter denna kaosen blev det bara bättre. stack och mötte upp Mathilda, Jennifer, Malin, julia och frida och sedan firade vi att vi äntligen har fått sommarlov. sedan efter det så mötte vi upp killarna och stack hem till Jack och va där. Somnade runt 2 tiden så är riktigt sleten idag!
-
Men idag vaknade jag upp hemma hos Marcus och kollade på film med han och Hampus. Sedan stack jag och Marcus in till göteborg och köpte min drömbikini av en tjej och sedan iväg mot Lindome där jag träffade ytterligare en tjej. Nu är jag hemma och bara njuter av fritiden. Ska ner och hämta mitt packet som kommit på posten sedan och även hämta upp Marcus igen.
-
Mina shorts är även med på bilden som kom igår.. vet dock inte om jag ska sälja de med..( den svarta är till salu )

MY WONDERFUL CLASS


YESTERDAY'S OUTFIT

Shoes // kommer ifrån hongkong // klänning // BLING// Halsband // gina

YOU CAN MAKE ME SMILE


MED TJEJERNA

Haft en toppen morgon och en helvetes dag efter avslutningen. Berättar alla detaljer i mån då jag är vid datorn. Ska nu dra med Malin och ha lite roligt med tjejerna !

 


AVSLUTNING

Äntligen har vi sommarlov om bara nån timme !! idag vet jag inte riktigt vad av allt jag ska göra. Men först ska jag på restaurang med klassen och sedan så får jag se.


TODAY

påväg in till kungsbacka nu om en liten stund.. ska in och fira att jag gjorde kanoners ifrån mig på sista matteprovet ( läraren sätter ett matteprov dagen innan avslutningen! ). Rebecca och Emma ska sova här i natt och snart ska vi in och äta kungsbacka ! hörs lite senare.

I VÄNTAN PÅ EN SNYGGING

image description
Ligger nu i sängen och väntar på att efterlängtade Mathilda ska komma hit. Ska ha en fet myskväll men en massa gott och en massa snack. Hörs lite senare.

ANSWER

Anonym om NEW IN:
Hur höga är dom ? :)
svar: Hade verkligen ingen aning så jag mätte det och det ser ut som om att det är 12 cm hög klack :)

Soffan:] om JUST FIGHT FOR IT:
Vilket fotbollslag är de du spelar i :D?
Vad går du för linje på gymnasiet :)? 

Jätte fina bilder förresten :D!!

svar: Jag spelar i sandlyckan och vi tränar i särö.
Jag går på estet linjen på munkebäcksgrymnaiset :) utbildar mig till fotograf.

Sara lungberg om EN BRA DAG:
Snyggt spelat där. Är det du på bilden?
svar: Tack ! Japp jag är brunetten.


EBBA om HÄRLIG DAG:
kan du inte ha en frågestund? lägga ut videoinlägg och lägga ut mer bilder
svar: Jo klart jag kan ha det ! Jag kan starta en frågestund nu till nästa vecka om det skulle finnas intresse för det. jAG KOMMER DOCK INTE GÖRA VIDEOINLÄGG. men mer bilder kommer att komma ;)


TRÅKIGT

Äntligen är jag klar med bildcollagen till historian, trångt men jag fick med allt!
Nu har jag dock bara fakta texterna kvar vilket kommer ta hela dagen förmodligen.. Surt men det måste göras..

EN DAG I PHUKET

Såg just filmen ''en dag i phuket'' och den var grymt bra!
Verkligen en sevärd film. Rolig som bara den, höll på att kissa ner mig av skratt under filmen. Toppen bra!

ÄNDRADE PLANER

RIKTIGT GLAD TJEJ!
Blev ändrade planer så nu blir det hemma bio hos Marcus med han och hans mamma, pappa och bror plus två av hans kompisar. Mysigt. Hörs lite senare.

NEW IN


SÄMST BLEV BÄST

Som sakt de som är värst kan ju bara bli bättre. Har haft en så otursdag idag så jag vet knappt vart jag ska ta vägen. Vaknade en kvart innan bussen gick ifrån anneberg så var tvungen att kasta mig upp ur sängen och springa till moppen. Hann med bussen men glömde min dator hemma hos Marcus. Satt på bussen och var skit hungrig och kommer på att jag glömt både hörlurar och matteboken. Kissenödig som bara den sätter jag mig på tåget som blir försenat och när jag sedan kommit till Göteborg så kommer jag på att vi hade sovmorgon till 12 så var 3timmar för tidig +att jag inte hade någon data så kunde inte plugga häller. Mötte upp Emma och Rebecca och fiskade och kollade på avslutnings kläder. Sedan i skolan så fick jag tillbaka mitt prov som inte alls gick bra. Och sedan sätter jag mig på tåget som är så sjukt varm att jag höll på att dö. Sedan som jag hem efter en regnig tur med moppen och i dörren står mamma med mina nya skor som jag beställt hem !!!! Och tro det eller ej men de satt perfekt. Så sedan hittade jag även en avslutningsklänning och så. Så nu ska jag åka och hämta Marcus och sedan ska vi hem till en klasskompis med lite andra killar !


EN RIKTIGT GO DAG

Har för en stund sedan varit och köpt gymmkort som åller i 3 månader vilket jag behövde.. för ändast 100kr. Tränade sedan med Jacob och Marcus ovh sedan myste jag litemed marcus och nu så ska vi gå och lägga oss i sängen med en film och bara koppla av. Längtar nått så fruktansvärt tills i morgon då jag ska hem till en klasskompis och också vara med lite killkompisat och Marcus. Längtar !

JUST FIGHT FOR IT


VIDEOS FRÅN MIN KANAL


NATIONALDAGEN

Grattis eller va man nu ska säga. Riktigt mysigt med sveriges Nationaldag. Och blev riktigt glad när jag såg va google hade gjort på deras starsida, mycket roligare när man gör något speciellt på sidor än att bara ha det helt vanligt och tråkigt. Glad nationaldag!

FLASH MOB

Nu har jag äntligen blivit klar med Flash moben så här kommer min video på den. Fick dock inte med när vi stannar upp pågrund av oseriösa deltagare som rör sig i början. Men men här är den..
Videon

SOLSKENET

Vart tog sommaren vägen egentligen?
Legat i sängen nu och kollat one tree hill i 47 timmar vilket inte är så bra. Äntligen så kom Marcus hit även fast jag fortfarande är lite sjuk. Det kom som en smäll i måndagskvällen då jag fick 39 graders feber och ont som bara den i halsen.. låg dålig hela dagen igår och idag. Mamma har i alle fall kommit hem ifrån sjukhuset och ska snart stanna hemma vilket är grymt skönt. Marcus somnade precis bredvid mig vilket jag så ska ta kort på. Nu blir det städa lite och sedan ut och cyckla.

BE HAPPY WHEN YOU CAN

Shoes // DIN sko // tröja och byxor // Ginatricot// Armband // mallorca

HAIR

Starx så ska jag klippa Jessica till hennes studen i morgon så är lite smått nervös måste jag säga.. Kollade längden på mitt hår nu också lite och gud va det har växt.. men har ändå ett mål och det är att komma över 26:an på bilden ungefär.


NEW CAR

Har inte nämnt det tidigare på bloggen. Här är våran nya bil.. helt klart min favorit av alla bilarna vi haft. kommer bli underbart i sommar när man kan åka nercabbat hela dagarna.

DAGENS DETALJ


FOUR FAVOS OUTFITS


NELLY TIPS

Snygga sommarklänningar från nelly under tusenlappen.. Snygga och enkla, kolla in de på nellys hemsida.

NEW HEADER

FÖRE:
EFTER:

INTERESTED?

Nu startar jag ännu en bloppis på min blogg. Maila mig eller kommentera om du är intresserad.
Mail: [email protected]



1.
Ångrat köp av dessa shortsen och vill därför sälja dom. 
Köpta för 400 kr och
säljes för 350 kr
endast använda en gång.
2.
knähöga convers säljes ÄKTA!
stolek : 36.5 ( ganska stor 36.5 om du frågar mig)
Kostade 1000 kr och kommer i från Miami och är använda endast på bilden över.
Säljes för 399 kr och är riktigt snygga på!
Säljer de pågrund av att jag aldrig använder det även fast det är så grymt snygga!
SÅLDDDAA !



3.
Säljer den pågrund av att jag aldrig använder den även fast den är så grymt snygga och söt.
Passar perfekt nu till sommaren.
pågrund av att prislappen och allt är på så säljer jag den för 99kr
säljes för 99 kr



4.
SpetsTunika
nypris: 299
Säljes för 99 kr
Stolek : m, (38)
Säljer den pågrund av att jag har två styckna liknande



EN BRA DAG

Idag har jag haft en bra dag måste jag säga.. Vaknade upp och kollade lite på one tree hill och sedan kollade jag även igenom det jag köpte igår. ( skorna, väskan och shortsen ) de skickas idag och tar dock upp till 28 arbertsdagar så hinner verkligen inte få de till avslutningen, men men. Kom nyss hem ifrån fotbollsmatchen som jag hade idag. Spelade riktigt bra om ni frågar mig, dock fick vi gåav med förlust med 3-0 så de var inte så skoj. ligger nu i sängen och är nyduschad. Ska snart ner och äta och sedan blir det att kolla på BB finalen.

THE PERFECT ONE

Är just nu på jackt efter en snygg skolavslutningsklänning.. några förslag?
har några som jag gillar grymt mycket men vi får väl se..
g r y m a  s i d o r   a t t   k o l l a  p å :
Nelly.com
ellos.se
HM.se
ginatricot.se

IN MY BED

Ligger nu i sängen och har nyss kommit hem ifrån Malin. Dock kan inte Marcus sova här för mamma ska tillbaka till sjukhuset och allt. Men han stannade hos Jonatan och bastade istället. Så ligger nu i sängen själv och ska snart sova. Varit uppe hos Malin och spelat tennis och bakat och lite så. I morgon har jag fotboll så måste sova snart.

Ligger och kollar lite på gammal bilder och hittade en bild på mig och Jennifer (senaste bilden på oss ) saknar dig strumpan !

 


GÅR VIDARE

Sitter nu på trappan och väntar på att Marcus kan komma så vi kan dra. Lite synd att Marcus inte får vara här nu när han varit så sjuk, men men. Ska åka upp till öjersbo och vara hemma hos Malin och mysa och ha lite skoj. Har precis klickat hem lite nya saker till min garderob.

SAD GIRL JUST WANT TO SLEEP

Ligger i sängen och kan verkligen inte sova. Helvetes dag och allt fy varför mig