KANONDAG HÄR HEMMA

Haft en riktigt kanon dag. va hemma och somnade runt 3 tiden i natt och sedan gick jag upp klockan 6, suck. Vi skulle börja jobba tidigt men så blev det inte.. Hände en olycka på motorvägen i morse så satt saft i ca 50 minuters kö så det var inget med att börja tidigare. Hämsk olycka dessutom, läs mer HÄR.
Jobbade med Marcus till typ 12-1 tiden och sedan så åkte vi hem så det blev bara en kort dag. Åkte sedan in till stan och fixade lite och sedan så åkte vi hem till Marcus där vi fixade till oss lite och sedan mötte upp hela goagänget på en fika. Riktigt roligt att vi blev så många måste jag säga. Efter vi fikat stack några hem till Marcus och så testade vi vattenpiporna vilket var riktigt roligt tillslut, haha. Blev sedan en hemtur på moppen med ett snabbt stopp på vägen hem för att kolla på solen och fota. Ligger nu i sängen och ska snart sova. Riktigt fin fösta dag i Sverige nu efter spanien ändå.
 

Kommentarer
» Rebecca

Vart jobbar ni? :) Hur mycket får ni i timman och hur många timmar per dag jobbar ni? :) Gött att du är hemma igen! <33

2012-07-03 // 23:30:31
URL: http://aboutrebeccaa.blogg.se
» Rebecca

Vad jobbar ni med? Hur mycket får ni i timman och hur många timmar jobbar ni? och hur många veckor? :) Skönt att du är hemma igen! <33

2012-07-03 // 23:31:55
URL: http://aboutrebeccaa.blogg.se
» Rebecca

man kan inte trycka på där det står "HÄR". :)
Vad hade hänt? mena du det med Rihannas buss?
<3

2012-07-04 // 00:14:58
URL: http://aboutrebeccaa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar nått fint:

Trackback