INTERESTED?

knähöga convers säljes ÄKTA!
stolek : 36.5 ( ganska stor 36.5 om du frågar mig)
Kostade 1000 kr och kommer i från Miami och är använda endast på bilden över.
Säljes för 399 kr och är riktigt snygga på!
Säljer de pågrund av att jag aldrig använder det även fast det är så grymt snygga!

VAMPIRE DIARIES SONG


GOOD DAY??

Sitter nu och målar lite, bilder kommer!

En riktigt förvirrad dag idag.. blir tyvärr inte göteborg eller kungsbacka för min del.. Ikväll ska jag bara ta hand om min fina kille och ge han en överaskning (berättar senare).

Lördagskvällen var så grymt rolig och här är en bild ifrån den:

 


GOOD NIGHT

Riktigt mysig dag Idag ändå. Trött men glad. Dock har Marcus blivit sjuk så de är inte så roligt för de ställer till det för i morgon men men , kanske få bli en mysig hemmakväll där ja får ta hand om älsklingen och få han att kanske må lite bättre ! Igår var det verkligen en kanon dag och en riktigt lyckad kväll. Tack fina Emma för allt.

Alfred , Jonatan och Jennifer var här i morse och hämtade sina saker, sedan så kom Mathilda hit och då log vi i sängen och bara degade , mys. Men nu blir det säng dags.


FLOWER

Mamma har köpt så sjukt söta blommor som jag bara måste visa er! Blommor som är formade som stora hjärtan.
Sitter ni i sängen med bea och ska strax dra ner till maxi och köpa lite god mat och godis som vi kommer mysa med lite senare.. Idag blir det bara att dega framför en film och ta det lungt med finaste syster! Ska kolla på Vampire diaries nu så hörs lite senare.

THIS SUMMER

Super snygga FÄRG klänningar i från NELLY.COM skulle helt klart bära alla dessa tre i sommar!

AFTER A HARD NIGHT


SOMEONE LIKE YOU HOW CAN STAND UP



FAVO


PARTY WITH STYLE


UTGÅNG

nu bild det utgång hem till en klasskompis på glamorfest.

ON MY WAY

Sitter nu på bussen hem ifrån Landvetter och ska ha en myskväll med Malin och vi ska dega och kolla vampire dairis. Felicia har fixat naglarna som jag sabbade i går men nu är de fin fina igen. Grym är hon!


MATTE,ENGELSKA IN SCHOOL

Mattelektion nu. Ska ha en engelska lektion snart och sedan så ska jag åka och göra mina naglar hos Felicia igen.. klantade mig brutalt! Ska sedan åka och möta Mathilda om hon kan.. sedan så blir det myskväll med Marcus förmodligen om inte jag ska dra upp och umgås lite med tjejerna hemma!

BED

Trött tjej.. Idag har det verkligen inte varit min dag, vill bara krypa ner under täcket! sabbade naglarna förut något så grovt och är något så förjäves trött!
ska krypa ner nu i sängen med Marcus och bara se iframemot morgon dagen som händer:
-fixa naglarna
-sjunga på Engelskan
-Mys hemma
-Bara en dag kvar till Lördagen
-Kanske åka till hamnkrogen med herrlaget med fotbollen.
-Kanske fika med Mathilda

MY NAILS

Super nöjd, min underbara klasskompis gjorde de på mig för endast 200 kr, grym är hon, tack Felicia !
Gjorde vit tipp så jag bara kan ha vit topp när jag tar bort glittret , toppen!

 

 

 

 

 


HAPPY GIRL

Världens lyckligaste för tillfället ! Sitter på bussen hem ifrån rävlanda nu, bara att se ifram emot en timmes buss färd. Har gjort mina naglar och är mer än bara nöjd !!

I morse vaknade jag upp hemma hos älsklingen och sedan hängde han med mig till sjukhuset vid 11 tiden och sedan så åt vi lunch tillsammans och sedan va de skola i en timme ungefär. Riktigt bra dag ändå !

 

 


MEMORIES

Ett minne är ifrån när jag gick ur grundskolan och när jag var på Marcus och Hampus examen därefter.. Riktigt mysigt och fint!

Ett annat minne är ifrån Italien när jag var där med Marcus och alla de andra. En underbar middag ute med goa glada killar skadar ju aldrig! Grymt god mat dessutom.. Mackan va de godaste jag ätit !

NAIL

skoj.. imorgon ska jag hemtill Felicia och fixa mina naglar, så grymt glad och spend på detta. Vill ha så stilrena som möjligt så tar nog så likt naglarna på bilden över som möjligt.

Vad tycker ni om naglarna ?


WAIT FOR IT

Sitter nu på tåget och ska snart hem antar jag, rom inte min kille svarar snart på mobilen ... Har gjort nationella idag och det gick faktiskt toppen bra ( tror jag ). Ska ringa Marcus igen och kolla om han svarar , annars blir det åka hem !

 


LET THE PICTURE TALK


LOOK IN THE CAMERA

'Sitter nu i sängen och har nyss städat och nu blir det att bara dega i sängen och sedan så ska jag gå och lägga mig jätte tidigt för att orka i morgon..

UNDER 5 DAGAR

Har jag ätit alla dessa packeten, och inte fått ont i magen.. Läkerol är verkligen det godaste jag vet, vad tycker ni om de?

STEK

Gött väder eller vad?
Nästan 30 grader i solen på min balkong, steker !
Satt ute förut med mamma och hundarna. Alla blir så mycket gladre av solen..

WITH A BLUE JACK

Byxor-Tröja-jacka_Ullared-Halsband_födelsedagspresent

NETTO IS THE BEST

Sitter nu på tåget som är 1000 grader varmt och ska Hem och bara ta det lugnt som sakt. Har ont i hela ryggen ifrån gårdagen + att jag sprang i går med benen vilket inte va det bästa.. Netto butiken som ligger framför min skola säljer saker så billigt, köpte två choklader för 10 kronor .. Värt !


SWE

Sitter nu i skolan och ska snart ha svenska och sedan så ska jag hem och bara ta det lungt!
Städa rummet innan jag går och lägger mig i allefall.. Nu blir det svenska lektion ocg lite förberedelser inför nationella i morgon..

MISSING

Kollade igenom lite bilde ri årn nian, gud va jag saknar min gammla klass ändå.. har verkligen en super klass nu.. men i gundskolan så hade man ett helt annan relation med varandra. Saknar er gymt mycket!

ON MY WAY HOME

Sitter nu i bilen och är påväg hem ifrån fotbollen! Gick både dåligt och bra, berättar mer när jag kommer hem.. Ska bara smörja in hela kroppen i voltaren först..


PISS

Ligger nu i sängenoch har ätit precis och mår Piss ! Idag har inte dagen varit med mig alls, höll dessutom på att köra av vägen förut med moppen .. Nu ska jag bara krypa under täcket och sova?


HAPPY FACE

Ligger nu i sängen och har haft en toppen dag ! Träffade även min älskling idag dom jag inte gjort på hela veckan typ, mysigt mysigt! Ska nu sova hos Malin här i öjersbo och sedan så åker jag och Marcus hem tillsammans i morgon vilket är riktigt gött..


FUN NIGHT

NU BLIR DET EN HÄRLIG TJEJ KVÄLL MED FINA TJEJORNA!
sitter nu och fixar lite och sedan så ska vi kolla film och spela lite spel, hörs senare.

GIRLS NIGHT IS YOUNG


RAIN RAIN WEEKEND


ANSWER

Clara T om SNOW AND THEN SOL:
Hejhej, var är den jackan köpt och vad kostar den? Jätte fin :)
SVAR: Tack! Jag köpte den i odd molly butiken inne på freeport i Kungsbacka.. Köpte den korta modellen för 2500kr. :)

ULLARED

Anonym om IN MY SOFT BED:
Kan du inte visa alla grejer lite mer noga, så man ser hur alla kläder ser ut? hade vart jätte kul isf! :D

SVAR: Har tagit lite bilder, de är inte så jätte nogna tagna men här kommer lite :)


SOME NEW CLOTHES IN THE RAIN

Lite Nya kläder i från Ullared, hitta grymt mycket faktiskt.. lite bilde rpå läder kommer in senare !

GOOD DAY

Sitter nu på tåget och ska hem och plugga järnet tills i morgon! Har historia prov som jag inte kan allt till om jag säger så. Dagen idag har varit bra och kort, slutade 2 timmar tidigare. Nu blir de hem och plugga


IN MY SOFT BED

Ligger nu i sängen och är helt slut ! Kom nyss ur duschen.. Spelade fotboll nu direkt efter jag kon hem ifrån Ullared ( grymt bra var de faktiskt på Ullared , inte mycket folk , de fanns alla storlekar och en massa snygga kläder. Gick dock på 3700 vilket inte var lika bra , men tack världens bästa mamma för allt fint ) träningen gick också grymt bra faktiskt. Hatar att jag har allt detta med benhinnorna! Aja nu blir det en liten sömn som får tagga upp mig för idrotten i morgon bitti..


SOMETHING FOR YOU?

Hittade alla dessa godingar jag gick in på denna sida som säljer så jävla snygga iphone skal! Alla går på 35 dollar styck


är är lite ut Valda favoriter. Vill ha alla!

ANSWER

Sara om MY NEW ROOM:
Ska det inte vara "fånga dagen" istället för "dagen fånga"? Himla fint annars!
svar: Självklart ska det stå '' fånga dagen'' men jag bara lutade de mot väggen när jag städade så blev det lite fel , haha! Men tack för tipset för såg det inte innan du sa till ;)

DREAM

Hittade denna skönheten på internet när jag kollade runt lite på klännigar .. mitt nästa inköp om den finns kvar!!
känningen kommer i från HM

SNOW AND THEN SOL

Ett tips för er som inte visste om det eller aldrig har tänkt på det.. Jag tar oftast mina outfits bilder med hjälp av min fjärrkontroll som ni ser som ni ser i min högra hand på bilden.. ett tips för er som skulle behöva den så säger jag att det är sjukt värt det ( du kan hitta den lite var stans och den kostar i mellan 300-600 kr )

BEAUTIFUL

Älskar modeller på klänningar och kjolar där det är längre där bak än där fram. Alla klänningarna kommer i från Top shop!

À LONG DAY

Slutade skolan nu kan man säga ! Jag och Hannah blev nyss klara med vår intervjun med Anders Malmberg vilket var grymt speciellt , haha men foton och en massa text fick vi ihop i allefall ! Klockan är sex och jag sitter på tåget hem nu så det är lite segt men men .. Trött tjej som nu ska hem och duscha och sedan plugga och sedan sova


SAD GIRL

Här ser ni lite dåliga bilder på hur min mobil ser ut, ledsen tjej här! Men jag får tänka att det kunde varit värre så som att det skulle hända på framsidan eller att det blev ännu mera sprickor..

PICTURE

bld i från modekungen

DAGENS DETALJ


GOOD NIGHT READERS

Nu blir det sängdags för mig !
imorgon blir det skola, vilket jag inte ser så mycket i fram emot för snart kommer alla provena i skolan.. döda mig !
Ska nu släka lampan och sedan sova.. hörs i morgon.

REALLY NICE

Burberry snålar inte inte med nitar vilket ag tycker är ursnyggt !


GOOD DAY

Gårdagen i går var verkligen inte min dag, tappade min mobil vilket pajade hela min dag igår!
Sedan så sov jag inte så hemskt bra i natt heller. Men idag har allt vänt i allefall!
Vaknade upp och åkte till Jysk med Mamma och Marcus så jag kunde fixa en rull gardin till mitt rum, sedan så åkte jag Marcus och mamma hem för att käka lite Mat ute i solen och sedan så åkte jag och Marcus runt lite och fotade och kollade runt innan vi åkte till hans mormor och morfar!
Riktigt mysigt var det att träffa dom.. sedan så fick jag en jätte fin sjal av Marcus mormor bild kommer i morgon.

WITH A COLD WIND, WE MAKE THE DAY WARM


THE END OF THE NIGHT

Bilden ...


VIRKAT

Dessa söta toppar hittar ni HÄR och för ett toppen pris!
själv är detta verkligen min stil och tänk er detta med en fin brun färg på huden..

YOUR HAND AGAINST MY CHEEK, IT'S THEN I UNDERSTAND WHAT I HAVE

Om bara ord kunde beskriva min kärlek till dig !

READY TO THE NIGHT

Håller nu på att fixa lite inför kvällen, ska hänga med Malin till hennes klasskompis i Åsa. Väntar nu in Elina som kommer hit om en stund och sedan kommer även Malin hit och hämtar lite grejor och så! Hör lite senare-

DAGENS SNYGGING

 


MY NEW ROOM


ANSWER

Frida om STUDIO BITCHES:
Vad har du för kamera? :) För det blir liksom inte såna skarpa bilder med bra kvalité, som det brukar bli med en systemkamera??
SVAR: Jag råkade glömma av att ändra ISO talet på Kameran. Hade för högt ISO!

WHITE PANTS

Malin min kompis har verkligen övertalat mig med att vita byxor är snyggt, har aldrig haft nått emot de. Har burit på ett bar några fåtals gånger. Men jag måste säga att jag tycker det är sinnessjukt hur snyggt det har blivit, stilrent och snyggt !

STYLISH DRESS FOR ALL

Super snygg klänning som passar till alla tillfällen!
Har en nära vän som har den och den är snuskigt snygg i verkligheten också
Ni finner den HÄR !!

STUDIO BITCHES


PAINTING

Nu blir det måla dags för mig och Marcus, sedan tar vi det bara lungt och käkar god mat med Marcus pappa och två gäster som kommer hit. Hörs senare
bild målad av mig för ett tag sedan

INSPIRATION FROM MIRA


BED OF ROSES

Kollade just på denna underbara filmen på Damon och Elina i Vampire diars.. Grym enligt mig..

OLD PHOTOS

I går hade jag och Marcus 1år och 11månader och de firar jag med att bjuda på två gamla bilder på mig och han !

FAVORIT

Dessa örhängerna går alltid hem!
Örhängen ifrån HM

SOME PICTURES


STÄD-A

Full fart framåt ! Håller på med en riktigt stor förändring i rummet nu, placera om och tvätta golv och ränsa ! Hörs senare


INSPIRATION

iNSPIRATIONS BILDER
Thilda Berglind

NATURLIGT


SEXY SWEATERS

Bild lånad ifrån http://fannylindblad.blogg.se/
Hittade dessa godingarna på Fannys blogg, gud va många roliga och snygga tröjor det finns där, allt i från lejonkungen till mat tröjor.. HÄR hittar ni det !

DAGENS BILD


SUCCESSFUL

Ligger nu i sängen med Elina och Malin, kvällen blev verkligen inte som planerad. Vi åkte ner till kungsbacka för att gå till mingel men det var 5 personer där typ så vi drog och åt och sedan så åkte vi hem till mig och bara tog det lungn och skrattade åt alla filmerna som vi filmat in idag, en kväll som såg misslyckad ut blev till något så enormt lyckad!.

PHOTO EVENING


COMING SOON


GIRLS NIGHT OUT

Nu blir det mingel med Goa tjejer !


PHOTO TIME

Ska nu fota med Elina och Malin och sedan blir det att dra till mingel förmodligen.. får väl se om vi orkar!
hörs senare..

SCHOOLWORK

Gjort liten skolvideo, Handlar om att vara 15 och sina mest värsta stunder, slängde ihop denna under dagen så va snälla!

ANSWER

Emelie om WHEN YOU HAVE A BAD HAIR DAY:
Hur gjorde du den snygga flätan ?
svar: Jag har bara gjort en vanlig utotbakad fläta på mig själv :)
Alexandra :D om Can't sleep:
Hej Jeffa!
Har du ett tips till mig om vad jag kan blogga om i min blogg? <3

Svar: Hej Alexandra!
du kan blogga lite outfits, sommar tips och vilka låtar som är högst upp på din musik lista nu !

Hej Jeffa!
Skulle du kunna hjälpa mig med en header? Eller tar du betalt? Fin blogg, följer 24/7.
/ Alex :D

Svar: Jag gör bara headers till folk som vinner dom. Håll koll snart så börjar en ny tävling på blogggen.


felicia om NEW IN:
Vart har du köpt de???? Svara gärna i ett inlägg!! :D

Svar: Stjalarna kommer i från två olika butiker.
den vita kommer i från en sko affär i nordstan som ligger mitt emot rut m.fl
den bruna kommer i från bling



jasmine om NEW IN:
Hejhej! Du, hur mycket kostade den första toppen från Cubus? :)

Jättefin blogg! / jasmine
Svar: Den kommer i från Monki och kostar 149:-

Var är köpte du trosorna? :)
Svar: det är köpta inne på nordstan i affären mitt emot Donken :)



MEMORIE

Bild i från min överaskningsfest i vintras när jag fyllde år!
Sitter nu i Malins säng och ska strax gå och fixa mig och sedan in till stan och möta några godingar! Bloggar mig mer  sedan.

GOOD MORNING STRAWBERRY


HAIR

Random söt bild på marcus:
Kollade nyss på BB och gött att mercell i big brother åkte ut!
Kom nyss hem ifrån Marcus kusins släktkalas, riktigt mysigt också.
Ska färga Beas hår nu, för och efter bilder komer kanske upp så håll kollen !

Gästblogg

Hejsan hooppsan stalkers!
Bea syrran Westlund här och gästbloggar!
Tyckte jeffan va lite dålig på att blogga idag så jag tänkte slänga in ett gästbloggningsinlägg! Har ni något emot det kan ni ju blunda å skrolla ;)).
Jeffa är seriöst den bästa syster man kan ha, hon komlpliterar allt jag inte har. När jag är ledsen, behöver en vän eller bara vill snacka finns hon där! (förutom när hon glor på tv, då är hon fan okontaktbar). Anyway, vad ska jag blogga om? hmm..
Ja där har ni andledningen till att jag sluta blogga hahah..

Aja jag hade iaf en AWESOME fredag på bryggeriet, hoppas ni med hade en fet påskhelg!
PUSS
Justde, om ni missat det så säljer Jag denna goingen.
Nu 199 kr! Kan skickas men då är frakten 50 kr ish!
strl L
Där ser ni! Lite nytta gjorde jag allt!
// B

HOME

Kom nyss hem och har nyss käkat pizza med Hampus ,Marcus , Malin , Jonathan ,Alfred och jag ! Snart blir de att åka på släktkalas med Marcus familj!

 


Can't sleep

Ligger nu i sängen och kan inte somna! Påsken har verkligen varit bäst och speciellt när man firar den med de bästa ! Berättar mer i morgon


IN THE BED

Ligger nu i Marcus säng och värmer mig ! Min moppe har börjat krångla så Alexander och Pontus håller på att kolla på den medans Marcus håller på att bygga en vedbo med sin pappa. Skönt med lov nu måste jag säga !


Thursday

ÄNTLIGEN lov !
Sitter nu med chasse, bea och Marcus i soffan och käkar god mat och bara njuter av att vi äntligen är lediga..  Imorgon blir det in till kungsbacka en snabbis och lämna en klänning och sedan så ska jag hem till Marcus och bara ha det bra.. Nu blir det BB och sedan en fet sömn. berättar mer om dagen i morgon.

MY DOG

Idag fyller min ena underbara hund år! så grattis till han. Ligger nu i soffan och slappar och ska snart förbereda mig för matchen som är vid sju tiden. Snart så är de lov också längtar

Dagenn frisyr :


DRAW

Hej bloggen, idag har det faktiskt varit en riktigt bra dag. I restaurangen idag fick vi påskmat och påskmust och en massa goda saker så som pannkakor till disset!

Ikväll så har jag fotbollsmatch som börjar vid 8 tiden, vilket inte är så bra.. Har fått benhinninflammation något så fruktansvärt så kan för tillfälligt inte springa eller göra ansträngande saker, Så vi får se hur de går på den (ska vara med som reserv) Men självklart kommer jag göra mitt bästa. Nästa vecka blir det sjukgymnasten och sedan när jag kommer hem idag ska jag faktiskt plugga klart de sista och sedan ska jag Måla!

 


DAGENS


GIVE ME SUMMER NOW


shorts/runwaydreamz stjal/ullared-skor/johanssons-tröja/topshop-glasögon/mQ


SOON

Ska nu käka lite och sedan packa ihop alla mina saker som jag ska ha med mig hem till Marcus i kväll efter handledarkursen. Ska sova hos honom i natt och sedan så har vi media dag hela dagen i morgon och vi håller just nu på att ha intervjuer med olika tycker av människor.
Riktigt trött på skolan nu på alla sätt och vis och det ska bli grymt skörn med lov nu, känner att lovet kommer perfekt nu !

A STAR

Ida länkade sin kompis på facebok där hon sjunger denna underbara låt och jag måste bara dela med mig av hennes vackra röst för er.. lyssna och njut !

TODAY IN THE SUN


UNDERVISNING

Har nyss haft lunch och ätit ute med tjejerna pågrund av att jag har tappat mitt skolkort (restaurang kort) och busskortet så kommer inte in på restaurangen. Har föreläsning nu på katrinelund och sedan vid 5 tiden ska jag på bilkurs. I morse så hoppade jag ut ur bilen och va grymt nära på att bli påkörd av cyklist som kom i 100 km/t haha!

 

 


HOMEWORK TO DO

Ligger i sängen och kollar på lite tv och pluggar ! Härligt


SORRY AND MAD

Ligger nu i sängen och är riktigt ledsen och dåligt humör faktiskt , men aja!
Idag har det varit en tuff dag i skolan, men har ändå fått mycket gjort + att mitt matteprov ( i gruppen ) gick toppen!
Har nyss pluggat lite och ska snart plugga lite till. I morgon blir det bilkurs och sedan så ska de övningsköra !
random bild:

DONT FORGET

Glöm inte av att ni även kan följa mig på instagram , Jeffa Westlund


TODAY'S DETAILS

Söndrig percing som pajade idag, rip !

CLEAN AND SIMPLE DESIGN

Har nu fixat lite med header och så, hoppas ni gillar min design.. ska fixa lite som har blivit knasigt så håll ut !
bjuder även på Dagens bild här:

FEEL THE WARM SUMMER WIND


HAPPY

Har nyss kommit hem till Marcus och äter nu med hans mormor o Morfar vilket är grymt mysigt faktiskt! Hör lite senare


NEW IN


DONE

Äntligen är jag klar med Tidningarna, denna helgen gick verkligen riktigt dåligt !
Ska byta om nu och sedan ska jag ut och springa med Bella.. Hörs senare.