Dagens outfit



Pluggat , städat , handlat och tagit kort !

pluggat so och no nu och har städat hela mitt rum och sen har jag tagit lite kort.. mkt uppdatering på g !

(L)

hemma hos  maarcus bloggar sen :)


Hemma hos Malin!

sitter hemma hos malin nu och har haft en toppen dag! Ska sova här i natt. Efter skolan som jag slutade runt tolv så åkte jag och malin in till sportlife och var på gymmet sedan åkte vi hem till Marcus och hämtade mitt tågkort och sedan hem till mig och hämtade grejer och sen hem till Malin och laga pasta sallad och plugga !..
lite bilder



duscha , ringa sen sova !♥

ska faktiskt duscha nu och sedan ringa några och sen så ska jag sova.. imorgon blir det gymma med Malin (A) slutar 12.15(Y)

klicka på bilden för att komma till resten av bilderna !



svar på frågor !




1.Det händer att jag gör headers ibland då och då, men ärligt talat så har jag faktiskt inte tid just nu för att om jag gör till en så börjar väldigt många fråga om dom med kan få. jag gör oftast headers till mina närmaste vänner när jag har tid men ibland så gör jag till andra,  jag skulle säker kunna göra en men jag kan inte LOVA något. jag kan tyvärr inte göra en nu med du kan ju adda min msn så kan vi prata mera :)
kram

2.Nej jag har inte canon utan jag har Nikon och jag tycker att den är super bra ärligt talat.. men ja har ett objectiv som heter AF-S NIKKOR 18-70mm 1:3.5-4.5 och tycker det är sjukt bra !
Kram !

Auburn - Perfect two


dagens låt! världens finaste text !

inte haft internetet i helgen !

har tyvärr inte haft något internet nu i helgen men har verkligen haft en toppen helg! I fredag så åkte jag till marcus skola och så var jag där en liten stund tills han slutade, sen gick vi hem och jobbade på hans rum och lite senare så cycklade vi hem till anneberg från hede och jag är stolt för det togg en och en halv timme mins att cyckla tack vara att innevägen var avstängd så vi cycklade genom höglanda.. sen så igår Lördag så hade jag och marcus hela huset själva och vi lagade massa med god mat och så kollade vi film och promenerade , årets mysigase dag måste jag säga! sen så idag har jag vacknat upp med marcus och sedn spelat match och så har Marcus träffat min farmor och farfar sen kört marcus till kungsbacka.. detta var hela min helg!


gjorde illa härlen så för jävligt !

mys

klantig som jaär så lyckades jag paja marcus perfym :(


FREDAGS BILDER:


skolkort 2010♥





Skolkortet 2010 .. inte nöjd med kortet kan man säga. Jag tror att det riktiga kommer att vara bättre ( hoppas på det )!

godnatt alla bebisar !♥

Älskar dej Marcus !♥


grattis Jacob! 26/8


Ja, må han leva!
Ja, må han leva!
Ja, må han leva uti hundrade år!
Javisst ska han leva!
Javisst ska han leva!
Javisst ska han leva uti hundrade år!

Och när han har levat
Och när han har levat
Och när han har levat uti hundrade år!
Ja, då ska han skjutas.
Ja, då ska han skjutas
Ja, då ska han skjutas på en skottkärra fram!

Och när han har skjutits
Och när han har skjutits
Och när han har skjutits på en skottkärra fram
Ja, då ska han hängas
Ja, då ska han hängas
Ja, då ska han hängas på en häst bakåfram!

Och när han har hängits
Och när han har hängits
Och när han har hängits på en häst bakåfram
Ja, då ska han dränkas
Ja, då ska han dränkas
Ja, då ska han dränkas i en flaska
champagne

Och när han har drunknat
Och när han har drunknat
Och när han har drunknat i en flaska champagne!
Ja, då ska han firas
Ja, då ska han firas
Ja, då ska han firas med jättelång låt!

Ja må han leva!
Ja må han leva!

önskar vi alla!

hemma från Marcus !

stolt att jag har kladdat ner hela hans vägg med en tjock vattenfast penna ! Vi är så duktiga ..imorgon blir det att gå upp runt kvart i fem för att skolan börjar klockan 6 i morgon för vi ska på fiskaktion(stavning) sen så efter det så ska jag hem och plugga gärnet på svenskan och no .. fy! nu har äntiligen halva veckan gått i allefall (Y) toppen !


Håltimme!

har håltimme nu så är hemma med frida och jennifer ! mitt hus suger för att det händer sjukt konstiga saker :S!

hörs om någon timme :D

lekt med bild !


Ny katagori

''marus skårbratt hjärtat mitt''!

Baka !?




badat världens godaste kladdkaka !♥

Hemma från kållered!


hemma från en kort dag i skolan i dag.. var på sjukhuset på morgonen och var i skolan runt elva halv tolv tror ja.. sedan var det no bild och idrott och sedan slut på dagen. Åkt till kållered med mamma och Bea oh köpte en polis tröja (Y) och snart är det fotbolls träning !

Försenade escilscups bilder!


(malins bilder) mera bilder kommer och ja som är så hatar vissa bilder och är noga är stolt över att lägga in dessa!♥

bilder !



God Morgon !♥

god morgon alla blogg läsare, fixar mig nu och ska snart gå till skolan. idag ska jag hem efter skolan och städa och sen möta upp marcus när han slutar klockan fyra ..slutar 12.15 dag , toppen. hörs efter skolan☻♥


God natt Alla läsare♥

dags att sova ! godnatt ♥


Hela helgen hos Marcus!

mamma och pappa har varit i smögen hela helgen så jag har sovit hos marcus! Toppen helg verkligen! idag var min dröm dag så alla vet. Om jag berättar den nu så kommer allt att förstöras men den var bäst på alla vis! Spelade match förut på inlag förlorade med 1-0 .. jävligt bra spelat ändå tjejer. Och så ihelgen så har jjag varit på vattentornet , spelat match , sovit hos marcus , kollat barn filmer ,drama, ätit fin middag och varit med marcus kompisar, varit inne i hans hemma bio och bowlat med vänner! massa bilder kommer!


mera bilder kommer !


...


marcus och han söta kusiner !


Marcus gästbloggar !

cha cha bloggen jeffa vill att jag ska vara som krillebooi , men men jag ska skriva ett inlägg ,så jag ska skriva om vad jag har gjort i dag hahha jag har varit med jeffa hela dan och va har typ inte gjort så mkt vi har mest segat hahah . Hon har sovit över hos mig i dag igen. älskar hon <333333333333333333


duscha !

ska bara duscha kommer  snart med uppdatering <3

älskling !


god Morgon !♥

skolan börjar nu om en halvtimme och jag är faktiskt inte så farligt trött längre.. kanske för att ja vacknade halv sex! aja efter skolan så åker jag in till hede och träffar marcus och är med han. Hoppas skolan blir lite rolig nu iallefall .
Börjar 8 slutar halv 3 :(

duscha !

bion var toppen verkligen och jag skojar inte hur mycket skratt det var.. speciellt min älskade marcus , haha ! Filmen tycker jag att ni ska se men va beredda på att den är någ lite roligare för killar an vad det är för tjejer men ja gillar den och tycker man ska kolla på den!

ska duscha nu och lägga fram allt tills i morgon, suck! Skriver mera sedan.


ANKA!

21:33

bilder som Bella tog , bilder på bella kommer♥


bio nu !


ska åka på bio nu !
hörs senare !

bilder på G !

....

dagens fråga !?

Vad ska det vara mest av på bloggen ?
bilder eller text ?!

God morgon !♥

somnade inte fören typ tio över fyra eller något. Sjukt trött för jag har inte sovigt länge idag heller.. skit att det är skola i morgon! Fick tillbacka min efterlängtade mobil också som varit på lagning , fick en helt ny och det är skit bra för att jag hade så mycket repor på min andra (Y)

Idag skulle jag egenkligen spelat match men så blev det inte för att jag har varit på sjukhuset förra veckan så mycket så jag spelar inte i dag. Ska gå på bio i kväll med Marcus , Jacob och Frida ! super roligt kommer det verkligen att bli. ska kolla på vampyrer suger!
ska äta nu och sen duscha , hörs senare!


Bilder sen igår !


Riktigt mysigt igår !

Min klocka !


min klocka är borta :'( !

Jag och bella


jag och bella i Öland , haha kolla det blonda håret ^^

ny header !

tryck f5 för att uppdatera !

vad tycker ni ?

innan :


Efter :

header ska göras snart !

låt rubriken tala!



älskade marcus !

haha gammal ?!



haha hittade en gammal bild på mig när jag var blond , hahah bara tvungen att lägga ut xd jag tycker att jag ser mycket mindre ut i blondt ;)

light painting

 

har aldrig gjort innan och viste inte ens att det fanns men marcus visade mej det !


..

jeffa och bella ska LANA cs :D!!!!

A Whole New World Disney's Aladdin Nick Pitera (Cover)




:OOO

♥rt


Han är mitt liv och min kärlek!


Kan inte ladda upp allt!

kan inte ladda upp alla bilder som jag och marcus tagit för att det kan vara olämpligt för vissa folk!

...


god dagens!

tagit super mkt kort med marcus både idag och i går , massa bilder kommer !!

bilder !



mera kommer

klantiga på sjukhuset !

sitter hemma hos marcus nu. marcus sov hos mig i natt och i gårkväll var mysigt med hampus , jacob , johan och marcus hemma hos han. Helt slut efter ha gått och tagit så mycket prover på sjkhuset.. tog mr prover i dag oc jag måste bara säga att dom är sjukt slarviga på kungsbackat sjukhus tycker jag! tappade provrör med blod när jag satt där inne.. aja försöker ladda upp bilder på marcus data nu men det går sådär så fårväl se ;)

god morgon alla läsare!

Vaknade nu upp med josefine.. skönt att sova ganska länge ! Jag vett att det har varit dåligt med uppdatering men nu så kommer massa sena bilder och massa tråkig text som ni kommer att få läsa hur mycket som helst nu domma dagarna som kommer. Ska packa i hopp mig och äta och lite så sen sticker jag och josefine hem till mig tror jag.♥
hörs sen när pappa kommer hem med internet!

musik !


19:21

hejhej alla läsare ! ska börja nu med bloggen.. hare inte skrivit pågrundav vissa anledningar men nu är jag på hugget igen ! Kolla kolla kolla !

ska snart till åsa med josefine och vara med folk ;)

19:21

hejhej alla läsare ! ska börja nu med bloggen.. hare inte skrivit pågrundav vissa anledningar men nu är jag på hugget igen ! Kolla kolla kolla !

ska snart till åsa med josefine och vara med folk ;)

hungrig !


..magen kurrar för er som antecknar !

..




hemma !

är hemma nu och ska lyssna på spotify i högsta vollym ! sen ska jag träna. hörs sen om en stund

14:03

sitter nu i ihusvagnen och kollar på tv med marcus. Maten står snart på bordet så ska inte blogga så mycket. Åker hem i dag lite senare och då hade jag och marcus tänkt åka upp till sjön och bada, men får väl se hur det blir med det. Har en annan telefon nu så att alla vet (inga nummer typ) min mobil får vi hoppas snart blir klar. ♥

låt bilden tala



på 3 dagar har 215 visningar visat på min video till Marcus.. lite glad för det (A)

http://www.youtube.com/watch?v=UIIK7krJEgY

sola , bada och äta mums !


hemköpt mat, riktigt mysigt faktiskt. Gillar det själv inte tror jag xd haha men mysigt var det !

badade i havet. finaste på bilden !

bilder från havets hus!


ska snart kolla film så hörs senare eller i morgon. !puss♥

dålig natt !

Kom nyss tillbacka till cammpingen efter att ha varit i lysekil. Var på havshuset och kollade på ganska tuffa sakner faktiskt. Inatt var det värsta natten på riktigt länge! Spydde och min kille fick vara uppe med mig hela natten typ! en plus för världens snällaste kille i allefall. Mår toppen nu men har väldigt ont i huvudet, solen skinner och vi har det varmt ;) hörs senare

Bilder




tog lite bilder med Marcus i går.. rikigt mysig dag !

Smögen!




toppen dag igår. Åt ute , gick på bryggan , handlade .. kollade på paranormal activity , riktigt bra och läskig film.

älskar dig